szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Odłącz wtyczkę pod kolektorem ssącym od temp cieczy w bloku i odpal silnik. Jeżeli wiatrak działa to od razu się włączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Przedchwilą zajechałem z autostrady pod castorame i po wyłączeniu silnika chodził wiatrak. Chyba, że to nie ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Musisz się określić czy drugi wentylator się włącza test vagiem nic nie pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jeden masz na visco to za uja się nie bedzie kręcił po zgaszeniu silnika. Ten co furczał włącza się też przy klimie. Czyli działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No, czyli wiatrak działa a vag nic nie pokazuje. Poczeba elektryka wysokich napięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Na wstępie to potrzebna kontrola kostek pod ECU. U mnie jedna narobiła takiego zamieszania że chciałem duplikat robić a wystarczyło przeczyścić i docisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tyle co mogłem posprawdzałem, bezpieczniki, kostki itp. Nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wyjmowałeś ecu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ecu mechanik akurat sprawdził ja resztę. Jadę 26 do serwisu, termin odległy no ale cóż... pochwalę się co było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pany! Pogoda, wolne, dzieje się coś dzisiaj?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Tak. Wstępnie 17:00 pod milenijnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toskańczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Panowie, dajcie znać czy jest jakiś sposób na awaryjne otwarcie auta, otworzyłem bagażnik z pilota i coś tam robiłem a kluczyk zamiast do kieszeni położyłem w bagażniku i na końcu go zamknalem, bagażnik się nie otwiera,auto zamknięte a kluczyk miałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Szukaj nowej blendy do klapy jak chcesz najmniej inwazyjnie. Po odgięciu drzwi nie otworzysz za klamkę wewnętrzną np. drutem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ja kiedyś w Jelczu Laskowice otworzyłem drzwi wrzuciłem klucz na siedzenie i zamknąłem. Szczęście że małej nie wsadzilem do środka przy 30C bo bym lał boczną szybę. Auto samo si się zamknęło. Transport do Wrocławia po 2 klucz a jeśli nie ma to przy avancie chyba szyba boczna bo blende też nie sposób wytargać. Wysłane z Huawei mate 10 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 6 minut temu, luki19862121 napisał: bo blende też nie sposób wytargać. Ją się dewastuje i masz dostęp do języka zamka. Ciągniesz i otwiera się tak jak z kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Nie wątpię, że dewastuje innej opcji nie ma. Wysłane z Huawei mate 10 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dlatego ja nie zostawiam kluczy w aucie bo wiem że czasem odpierdala mu i sie zamyka ale ja mam 2 piloty Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Nasz Grzesiu dorabia na spotach w niedzielę w rozsądnej cenie piloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toskańczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ciekawe co znaczy w rozsądnej cenie. Zadzwoniłem gdzieś do gościa ze strony, przyjechał i otworzył w 5 minut za 200 zl, ale drugi muszę dorobić bo teraz to nabawie się jakieś paranoi z tym kluczem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober6662 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czy na tych spotach,znajdę kogoś kto wymieniał już czujnik cofania w B6 wersji sedan. Muszę to zrobić a sam sie nie bardzo na tym znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi