HOLMATRO Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Pewnie do RNSe szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Micro przez adapter łatwiej dostać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ale ciężej MicroSD, wszędzie HC i XC które nie ablają w rnsie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Pod górkę sobie robicie... Yatour czy inny NVOX kosztuje koło 180 pln. Ładuje sie pendrive, kartę SD, Aux po kablu a jak ktoś w aucie pochleje to i wyjście na mikrofon jest co by karaoke zrobić. Ja jestem zwolennikiem prostych rozwiązań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Witam chce w poniedziałek obejrzeć koło Wrocławia audi b8 po lifcie i mam pytanie gdzie można sprawdzić we Wrocławiu auto przed zakupem? oprócz aso. bo w aso brak wolnych terminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Panowie polećcie dobry serwis klimatyzacji samochodowej we Wro. Taki, który w razie ogarnie też konieczne wymiany mechaniczne części układu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Temat we Wro jest tak przesrany że sam musiałem robić wszystko. Kompresor, oleje, pasek i inne napinacze. Znajomy mi tylko czynnik wpuścił. Klimiarze się pozamieniali na głowy z fallusem. Wyceny miałem od 1300-1900 pln a własną robotą ogarnąłem za ok 450pln. Przeliczyłem że dzień urlopu mniej mnie bedzie kosztował. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Prawda, prawda... Wymiana chłodnicy, wysprzęglika, nabicie oraz robota wyszło mi 1200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 W dniu 4.08.2018 o 20:56, pksmlody napisał: Panowie polećcie dobry serwis klimatyzacji samochodowej we Wro. Taki, który w razie ogarnie też konieczne wymiany mechaniczne części układu... DC-Klima na Pięknej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Witam. Panowie we Wrocławiu poszukuję kogoś do odczytania kodu PIN Immo lub immo off całkowicie. Znacie może jakiś zakład lub osobę prywatną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Panowie szukam w naszym wojewodztwie, najlepiej okolice wałka albo wro, magika który ogarnie mi na tip top swap BOSE to mojego avanta. Dla mnie to czarna magia.. Edytowane 20 Września 2018 przez HOLMATRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Leć do Kaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wesołych świąt panowie. ✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Istnieją jeszcze te wrocławskie spoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 W dniu 23.12.2018 o 21:02, HOLMATRO napisał: Istnieją jeszcze te wrocławskie spoty ? Po nowym roku coś się powinno ruszyć. Obserwuj FB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu1986 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Oby bo ostatnio żadnych nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_małyTM_ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 zapytam z innej beczki leci ktoś w tym roku na see? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W dniu 2.01.2019 o 21:39, Stasiu1986 napisał: Oby bo ostatnio żadnych nie było Taki sezon. Spadnie więcej śniegu to zrobimy pachołki na Osobowicach. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jutro spotykamy się o godzinie 16:00 pod restauracją orle gniazdo ul. Macieja Przybyły obok stacji Bisek. Paweł Ma załatwić stoliki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi