hornet Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 pod mostem milenijnym są spoty audia4club.pl chyba a4-klub.pl a nie club Jak mniemam byliście w odłanie klub.pl......... wybaczam Wam bo nie wiedzieliście co czyniliście
Gniady Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 pod mostem milenijnym są spoty audia4club.pl chyba a4-klub.pl a nie club Jak mniemam byliście w odłanie klub.pl......... wybaczam Wam bo nie wiedzieliście co czyniliście Możesz nie wybaczać.
jmr Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 pod mostem milenijnym są spoty audia4club.pl chyba a4-klub.pl a nie club Jak mniemam byliście w odłanie klub.pl......... wybaczam Wam bo nie wiedzieliście co czyniliście Możesz nie wybaczać. mi się wydawało, że to jedno i to samo forum, tylko że różne adresy, nie wiem skąd ta różnica (pewnie niedługo się dowiem, jak podjade pod milenijny... ale to po urlopie :>) Na obu forach taki sam login chodził i hasło i było git, tylko że teraz widzę, że tu mam 7 postów a na drugim trochę więcej
szczuraz Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 orka bmx też był ostatnio zdziwiony jak zobaczył moje ramki ... Gniadego kojarzył z club.eu
jmr Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 orka bmx też był ostatnio zdziwiony jak zobaczył moje ramki ... Gniadego kojarzył z club.eu Radek na oba spoty wpadał :)
szczuraz Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 pod milenijny wpadał z AKP i z A80 przed "podziałem". Ja chłopaków z tego forum przytargałem pod milenijny żeby nas było coś więcej na spotach
jmr Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 pod milenijny wpadał z AKP i z A80 przed "podziałem". Ja chłopaków z tego forum przytargałem pod milenijny żeby nas było coś więcej na spotach no i dobrze, im więcej tym raźniej Gniady pamiętasz spota jak w Galerii w maku skończyliśmy? :>
Gniady Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 pod milenijny wpadał z AKP i z A80 przed "podziałem". Ja chłopaków z tego forum przytargałem pod milenijny żeby nas było coś więcej na spotach no i dobrze, im więcej tym raźniej Gniady pamiętasz spota jak w Galerii w maku skończyliśmy? :> Będzie zimno to będziemy jeżdzić do maka do magnolii -wszyscy będą mieli bliżej niż do galerii domin.ogólnie to mógłbyś wpaść.
szczuraz Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 ale mi ochoty na toksyczne jedzenie narobiłeś ...
Nelson Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Nie ma chętnych na filtr kabinowy? :>
hornet Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 qqqqurqwaaaaaaaa !!! ząb mi się ukruszył a mój zębolog powiedział że szpachlę to mogę na samochodzie kłaść Będzie piłowanie i na koronie się skończy i 800 zł mniej i turbo od ARL poszło się .......dymać
kaju Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Idź do monopolowego. Kup sobie flaszkę. Wypij. Bólu nie będziesz czuł do momentu wytrzeźwienia. I rób tak do następnej wypłaty. Teraz kup turbo, a zęba w przyszłym miesiącu.
hornet Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Idź do monopolowego. Kup sobie flaszkę. Wypij. Bólu nie będziesz czuł do momentu wytrzeźwienia. I rób tak do następnej wypłaty. Teraz kup turbo, a zęba w przyszłym miesiącu. Chyba Ci się żyły zapchały i krew nie dopływa do mózgu :polew: Przecież nie boli mnie ząb. To jest taki gość że nawet przy kanale nic nie czułem.... P.S ja nie mam wypłat
kaju Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 No to jak nie masz wypłat, to musisz dobrze kraść, zatem nie gadaj, że nie dasz rady zrobić kanału w papie i dmuchawki w audi
hornet Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 No to jak nie masz wypłat, to musisz dobrze kraść, zatem nie gadaj, że nie dasz rady zrobić kanału w papie i dmuchawki w audi Czytaj ze zrozumieniem
kaju Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Zamiast mózgu mam zbiornik z ropą, więc musisz mnie zrozumieć, że mogę czegoś nie ogarnąć :polew:
hornet Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Zamiast mózgu mam zbiornik z ropą, więc musisz mnie zrozumieć, że mogę czegoś nie ogarnąć :polew: :polew: :polew:
e9matic Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Wczoraj furka wygladala, ala Americano bez ram i szyby A tak na serio, poszla mi pomka od centralnego, zeby sie tam dostac to ....
hornet Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Wczoraj furka wygladala, ala Americano bez ram i szyby A tak na serio, poszla mi pomka od centralnego, zeby sie tam dostac to .... Dzwoniłeś do Łukasza ? Masz już ?
e9matic Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Załatwiłem na szybko od gościa z Mirkowa. Generalnie te pomki to jakas masakra, na allegro krzycza 350 zł Na szczescie udalo sie kupic za stówke
Rekomendowane odpowiedzi