Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko ustawiajcie się jak wam pasuje. Ja może bezpłatny zapierniczę.

Jesteś k**wa lider czy nie ?[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 13:41_________________________________________________dobra pany dzisiaj do kina na 17.20 ostatni termin.
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja będę! :good:

Opublikowano

Gniady właśnie w tym problem że jestem ... jak nie byłem brałem urlopy od ręki :wallbash:

Opublikowano

Hornet, ale 21 i tak proponuje śledzia, bo ja wtedy będę w Polsce, jedyny termin, jaki mi pasuje, żeby się z ludźmi spotkać...

Opublikowano

Hornet, ale 21 i tak proponuje śledzia, bo ja wtedy będę w Polsce, jedyny termin, jaki mi pasuje, żeby się z ludźmi spotkać...

Staram się do Ciebie dostosować bo marudziłeś, że chcesz się wódki napić....

Ustalać co i jak bo skończy się to jak zawsze... na pisaniu i będę musiał się nawalić gdzie indziej.

Opublikowano

ja jak już pisałem 21 mam 3 zmiane :wallbash:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 22:59_________________________________________________91d09ebefcb454aa948cc4f66b33eeb7.jpeg?1323260338

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Pany, wybaczcie, mnie 21 nie ma na popijawie. 22.12 mam kolokwium, od którego zależy, czy zaliczę grupę kursów, tzn. że muszę być świeży i obkuty jak nigdy wcześniej. Nie mogę tego zawalić! :confused4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 10:54_________________________________________________

Karol, coś dla Ciebie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

film starszy od węgla :naughty:

Ma może ktoś kogoś gdzieś kto przymknie delikatnie oko na moje rezane lampy i brak sprysków ? Przegląd mi wychodzi w sobotę. Ew. jakby ktoś miał pożyczyć na jeden dzień lampy poliftowe bez ksenonu to byłbym wdzięczny :gwizdanie:

Opublikowano

panowie,ma ktoś może namiar na części używane do audi we Wrocku i okolicach ? Od jakiegoś czasu szukam do a4 b6 błotnika w dobrym stanie i nic nie mogę znaleźć :( 2 razy giełda w Lubinie i nic nie trafiłem :/

Opublikowano

ja jak już pisałem 21 mam 3 zmiane

Pany, wybaczcie, mnie 21 nie ma na popijawie. 22.12 mam kolokwium

No to rewelacja, dwóch już z głowy... Ktoś jeszcze odpada?

Opublikowano

Pany, wybaczcie, mnie 21 nie ma na popijawie. 22.12 mam kolokwium, od którego zależy, czy zaliczę grupę kursów, tzn. że muszę być świeży i obkuty jak nigdy wcześniej. Nie mogę tego zawalić! :confused4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 10:54_________________________________________________

Karol, coś dla Ciebie :kox: :kox: :kox:

Stare jak świat...

Opublikowano

Chyba że... Kurak weźmie ze sobą książki, będziemy napierdalać po głowie przy każdym kielonie i pójdziemy wszyscy do pracy z Maćkiem :kox:

I TO JEST OPCJA!! :good:

Opublikowano

film starszy od węgla :naughty:

Ma może ktoś kogoś gdzieś kto przymknie delikatnie oko na moje rezane lampy i brak sprysków ? Przegląd mi wychodzi w sobotę. Ew. jakby ktoś miał pożyczyć na jeden dzień lampy poliftowe bez ksenonu to byłbym wdzięczny :gwizdanie:

Tak to jest jak się druciarstwo stosuje. Mówiłem normalny zenon i nic więcej to nie muszą być wodotryski.... dowód zabiorą i będzie rower... a właśnie dalej są dwa rowery na sprzedaż. :decayed:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 14:12_________________________________________________

Chyba że... Kurak weźmie ze sobą książki, będziemy nawalać po głowie przy każdym kielonie i pójdziemy wszyscy do pracy z Maćkiem :kox:

I TO JEST OPCJA!! :good:

Coś mi się zdaje, że tegorocznego śledzia nie zaliczysz.... przykro mi.

Opublikowano

i tak spotkamy sie po wigilii na jakiejś "pasterce" :gwizdanie:

Opublikowano

no kurcze, wybaczcie Panowie, ale sprawa jest o tyle poważna, że jak uwalę to jedno kolokwium (co już zrobiła połowa grupy - po pierwszym), to mam w plecy praktycznie 3 kursy, bo z tego przedmiotu mamy wykład + ćwiczenia + laboratorium i niezaliczenie choćby jednego z nich powoduje uwalenie całego kursu. A to drugie koło będzie trudniejsze od pierwszego, tym bardziej, że dzisiaj były jedyne zajęcia między pierwszym, a tym drugim - wszystko musze wykuć w domu sam ;/

Co by za dobrze nie było, mnie w niedzielę nie ma na spocie - będę w Kłodzku.

Opublikowano

tak bez żarówek ? :decayed: miałeś je odebrać na spocie

Opublikowano

no kurcze, wybaczcie Panowie, ale sprawa jest o tyle poważna, że jak uwalę to jedno kolokwium (co już zrobiła połowa grupy - po pierwszym), to mam w plecy praktycznie 3 kursy, bo z tego przedmiotu mamy wykład + ćwiczenia + laboratorium i niezaliczenie choćby jednego z nich powoduje uwalenie całego kursu. A to drugie koło będzie trudniejsze od pierwszego, tym bardziej, że dzisiaj były jedyne zajęcia między pierwszym, a tym drugim - wszystko musze wykuć w domu sam ;/

Co by za dobrze nie było, mnie w niedzielę nie ma na spocie - będę w Kłodzku.

Będziesz ładował jak bedziesz pracował teraz się ucz.
Opublikowano

on jako student i tak przerabia tygodniowo wiecej alko niż ty i ja razem wzięci :wink4:

Opublikowano

oj zdziwiłbyś się Szczurek, jak wypiję dwa piwa raz na dwa tygodnie to jest dobrze. Nie ma na nic czasu. Wszyscy kumple praktycznie piją, ja nie. Ale oprócz mnie to tylko jeden kolega pracuje. Reszta prowadzi pasożytniczy tryb życia :decayed: