hornet Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dzisiaj wieczór mija przy ... Samemu trzeba ryja moczyć bo nie ma z kim......
kaju Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ojjj... Balasia to ja dawno w papie nie czułem...
qrczak91 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 a mi whiskey/whisky nie podchodzi czekam na cięgi
jmr Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 no kurcze, wybaczcie Panowie, ale sprawa jest o tyle poważna, że jak uwalę to jedno kolokwium (co już zrobiła połowa grupy - po pierwszym), to mam w plecy praktycznie 3 kursy, bo z tego przedmiotu mamy wykład + ćwiczenia + laboratorium i niezaliczenie choćby jednego z nich powoduje uwalenie całego kursu. A to drugie koło będzie trudniejsze od pierwszego, tym bardziej, że dzisiaj były jedyne zajęcia między pierwszym, a tym drugim - wszystko musze wykuć w domu sam ;/ Co by za dobrze nie było, mnie w niedzielę nie ma na spocie - będę w Kłodzku. Będziesz ładował jak bedziesz pracował teraz się ucz. Dobrze gada trzeba dać mu wódki :>
qrczak91 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 :hi: wstałem o w środku nocy o 8, żeby iść na zajęcia na 9:15 i okazało się, że zajęć nie ma żeby chociaż dał wcześniej znać...
szczuraz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 tez lubiłem takie akcje[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 10:51_________________________________________________pomarli czy jak ?
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 szykują się na wypad :beer1: Jaki wypad ?? PIjemy coś dzisiaj ? Jutro nie mogę bo już jestem ustawiony na wódę
qrczak91 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 bije do Kłodzka jutro skoro świt. Pociąg jest o 10:07 (jakoś tak)
kaju Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jestem zmuszony sprzedać czarną... Kontuzja kolana mi się odnowiła i jazda z manualem odpada definitywnie... ;( kupuje B7 w automacie...
Gniady Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dzisiaj wieczór mija przy ... Samemu trzeba ryja moczyć bo nie ma z kim...... Łaciate sobie kup
Gniady Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ale to moje wino grzeje instalacje -może na spota autobusem
hornet Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzisiaj wieczór mija przy ... Samemu trzeba ryja moczyć bo nie ma z kim...... Łaciate sobie kup Ja nie Ty
kaju Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Spokojnie Karolu... Jeszcze pare miesięcy i będziesz mleko hurtowo kupował
hornet Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Spokojnie Karolu... Jeszcze pare miesięcy i będziesz mleko hurtowo kupował dokładnie... kur koniec na dzisiaj... i znowu trzeba było mordę moczyć samemu bo reszta kisi jaja w domach... dobrze, że dzisiaj odbije sobie człowiek :gwizdanie: Zamówiłem już graty do auta ......... Dzisiaj na mokrym na 2 chciałem szybciej przyspieszyć i już koła zaczęła się ślizgać coś czuję, że w zimę będzie zabawa...
kaju Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja z jednej strony się nie mogę doczekać jak będe w kraju, mam nadzieję, że będzie śnieg leżał, ale z drugiej strony to mi usmiech na papie gaśnie, jak pomyślę, że z moim kolanem to się za bardzo nie pobawię, jak to robiłem zeszłej zimy... Pany mój AKN na sprzedaż, praktycznie wszystko w nim porobiłem łącznie z regeneracją VP44, jest jakiś chętny?
Rekomendowane odpowiedzi