kaju Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 :facepalm: :facepalm: No comment... Dobra, to jak horneta nie ma, to będzie balaś i inne tego typu trunki, co wrzucał fotki tutaj że moczy w nich morde :evil: może to go zmobilizuje... :polew:
hornet Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 :facepalm: :facepalm: No comment... Dobra, to jak horneta nie ma, to będzie balaś i inne tego typu trunki, co wrzucał fotki tutaj że moczy w nich morde :evil: może to go zmobilizuje... :polew: :mysli: :mysli:
szczuraz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 znowu mi sie komputer posypał ... coś nie mam szczęścia w tym roku do elektroniki
hornet Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 znowu mi sie komputer posypał ... coś nie mam szczęścia w tym roku do elektroniki Komputer działa jak właściciel go obsługuje..... :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 tu nie pada software tylko hardware. Muszę chyba zainwestować w dobrą listwę antyprzepięciową czy coś.
hornet Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 tu nie pada software tylko hardware. aaaaa U mnie też padł....wczoraj mnie tak 6ka zaczęła napierdzielać, że głowa mała... dzisiaj jestem spuchnięty jak nie wiem co.... jadę zaraz z nią do zębologa.
hornet Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 i kupa hajsu pójdzie w zęba albo wyleci. W końcu to 6ka i tak w planach była do wywalenia ponieważ przeszkadza innym.
kiciafirerek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 hej koledzy mam pytanko znacie / możecie polecić jakieś miejsce we Wrocławiu w którym mógł bym porządnie zregenerować przekładnie kierowniczą ?
szczuraz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Żuk sołtysowicka 62 [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 12:37_________________________________________________no i komp działa ... złośliwość rzeczy martwych
hornet Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wyrok zapadł..... antybiotyk a w sobotę chirurg wywali 6kę i zaszyje dziąsło. Więc plany się pozmieniały co do weekendu i nie mogę pić
szczuraz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 odkazić trzeba Jednak HDD sie posypał już jestem na nowym hdd i na nowym systemie uwielbiam tą świeżą łąkę po reinstalacji windy
Gniady Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wyrok zapadł..... antybiotyk a w sobotę chirurg wywali 6kę i zaszyje dziąsło. Więc plany się pozmieniały co do weekendu i nie mogę pić Po co Ci antybiotyk ?
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Patrzcie go. Najpierw miał być w innym miejscu Polski, teraz zębolog... Jak zobaczy na spocie butelke z balasiem, to sam sie przyssie :kox:
szczuraz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 boi sie że go upijesz :gwizdanie:
wojtas-audi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Macie może jakieś dojście do taniego spirytu ? Potrzebuje do cytrynówki :>
hornet Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Patrzcie go. Najpierw miał być w innym miejscu Polski, teraz zębolog... Jak zobaczy na spocie butelke z balasiem, to sam sie przyssie :kox: Jak widać plany się zmieniają... Nic nie robię tylko śpię i biorę leki. Przykro mi ale nie dam rady pić w sobotę. Za to później to sobie odbiję. BTW miałem pić gdzie indziej :polew: Tu foto jak już trochę zbiłem opuchliznę
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ale my w sobotę nie pijemy, tylko w niedziele pod mostem... Tzn tam spot, a gdzie się wypije to się zobaczy ja na sobotni wieczór mam inne plany...
jmr Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 hej koledzy mam pytanko znacie / możecie polecić jakieś miejsce we Wrocławiu w którym mógł bym porządnie zregenerować przekładnie kierowniczą ? Ja robiłem kiedyś w Mirkowe, pod Wrocławiem (wyjazd na Warszawę, po prawej stronie).
hudy007 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam "Inicjatywa obywatelska przeciwko podwyżkom cen paliw - blokowanie stacji benzynowych" Ktoś coś wie na ten temat?? Jest coś organizowane we Wrocku?? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi