hornet Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No panowie, trzeba yyyeeeebaaaaać, nie ma że boli, musi boleć!! :kox: spadam trochę popracować. Ktoś chętny wieczorem na browara przez skypa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No panowie, trzeba yyyeeeebaaaaać, nie ma że boli, musi boleć!! :kox: spadam trochę popracować. Ktoś chętny wieczorem na browara przez skypa? Jestem dzisiaj w domu to może uda się złapać.... ja browarka nie mam ale łycha jest. Kurde mam jechać a nie chce mi się skrobać auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Siemanero a moje w cieplutkim stoi kfa,kabla wczoraj w nocy nie moglem znalesc.o 16 w domu bede ,to te zdjecia podesle. Piwko przez skypa... ale wy nowoczesni jestescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dobry na chorobowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 już na finiszu... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dobry na chorobowym Wykuruj się bo w przyszłym tygodniu trzecia zmiana Kaju widze że spodobało Ci się piwkowanie przez skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No fajna sprawa hehe, tylko czekam na kumpla aż wróci do domu bo dzisiaj jego kolejka [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 21:43_________________________________________________JJJJJJJJJJJEEEEEESSSSSTT JJJEEEEZUUUUUUUUUSS!! Właśnie przyszła siódemka szkockiej... No to zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 wrzuć mi na pw nazwę tej balonówy bo nie kupiłem a info gdzieś zaginęło nie odpisałem na gg ale idę spac bo o 4:30 wstaję JJJJJJJJJJJEEEEEESSSSSTT JJJEEEEZUUUUUUUUUSS!! zachowujesz się jak Maryja w trakcie niepokalanego poczęcia Narkotykom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie pieeerrrdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Maciek jaka trzecia zmiana specjalnie wziąłem zwolnienie do 3 lutego :> także omijam trzecią zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Pany gdzie we Wrocku kupie bio-diesla? Potrzebuje zalać tym nagrzewnice bo jak leje zwykły ON to jeb.ie w całej hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie wiem jak Wy ale ja już zacząłem weekend z łychą... :gwizdanie: Pany gdzie we Wrocku kupie bio-diesla? Potrzebuje zalać tym nagrzewnice bo jak leje zwykły ON to jeb.ie w całej hali Orlen, bliska, shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Orlen, bliska, shell bliskiej nie mam w okolicy a na orlenie i shell'u nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Orlen, bliska, shell bliskiej nie mam w okolicy a na orlenie i shell'u nie widziałem Ostatnio na bliskiej widziałem że mieli BIO syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ostatnio na bliskiej widziałem że mieli BIO syf :decayed a na shellu i orlenie jaką nazwę nosi biognojówka? bo nie kojarze...a że na bliskiej jest to wiedziałem ale na najbliższą mam spory kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Maciek jaka trzecia zmiana specjalnie wziąłem zwolnienie do 3 lutego :> także omijam trzecią zmianę cwaniaczek ... a ja będę rypał cały tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Oooj dzisiaj z rudą grażyną nie rozmawiam... Ale wczoraj doyebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 tepsa zafundowała mi brak internetu jako człowiek uzależniony poszedłem na orlen i kupiłem starter play wywaliłem Iplusa za okno i oto jestem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi