szczuraz Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 skorzystaj z termometru , porób odczyty temperatury zewnętrznej i wrócimy do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 oj tam oj tam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Poradnik młodego człowieka.... 3 dni to za dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Gobi... muszę Cię zmartwić... felgi zostają u mnie Zielony również zostaje jako dupowóz A na coś do zabawy mam inna koncepcje... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Spartan_Wroc. ... foch tak przeglądam allegro co jakiś czas,mało ciekawych trafia się...bliżej lata może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Podpytam kumpla może coś będzie miał... Jak przywozi z germanii fury to często na fajnych alu które zawsze ściągamy Wiem że ma na bank jakieś 19 i 20 i 17 rh zw1 ale za 2,5k z gumami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Potrzebuje przewieźć A3 z buforowej do Kamieńca Wrocławskiego lawetą, macie może jakiś znajomych co nie zedrą dużo ??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wiatr gondolą trochę buja... Ona trzyma go za rękę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 "I choć lat minęła kupa, nie zapomniał co to doopa...." Panowie na najbliższym spocie Nelson Was rozpyerdoli nutką, którą właśnie mu przesłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 "I choć lat minęła kupa, nie zapomniał co to doopa...." Panowie na najbliższym spocie Nelson Was rozpyerdoli nutką, którą właśnie mu przesłałem Zapewne tą :polew: http://aguskaaaa.wrzuta.pl/audio/6Bi8tcHBjz7/cipulenka#none Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 "I choć lat minęła kupa, nie zapomniał co to doopa...." Panowie na najbliższym spocie Nelson Was rozpyerdoli nutką, którą właśnie mu przesłałem Zapewne tą :polew: http://aguskaaaa.wrzuta.pl/audio/6Bi8tcHBjz7/cipulenka#none Kolejny w klimacie siedzi dokładnie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie widziałem was na baletach w klubie "atlantic" w Miękini a to widze że wszystko z jednej wioski :gwizdanie: niestety już nie istnieją ... GieeS się upomniał o swój pawilon http://www.atlantic.yoyo.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie widziałem was na baletach w klubie "atlantic" w Miękini a to widze że wszystko z jednej wioski :gwizdanie: niestety już nie istnieją ... GieeS się upomniał o swój pawilon http://www.atlantic.yoyo.pl/index.html Jak będę w kraju to się szykuj na balety w tych klimatach gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 :oklaski: dzisiaj nareszcie widze śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 joł joł! :yeah: no ja też! o 6 parówę odśnieżałem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ja tam się ze śniegu nie cieszę... Kto chociaż raz wjeżdżał do mnie do garażu będzie wiedział o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 siemka kurde muszę szybko amortyzator z tyłu wymienic bo padł amortyzatory już przyszły od tom 77 ale ta pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Kolejny w klimacie siedzi dokładnie o to chodzi Nie siedzę w tych klimatach tylko poszukałem po słowach które podaliście [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 10:28_________________________________________________ ja tam się ze śniegu nie cieszę... Kto chociaż raz wjeżdżał do mnie do garażu będzie wiedział o co chodzi To fakt.. Jak na tym podjeździe jest śnieg to diabeł ręce zaciera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 odkryłem, czemu aku padł! Przez radio... cały czas odbierało, nawet jak auto stało wyłączone, a panel zdjęty. Z 5min się męczyłem, jak je skutecznie wyłączyć i udało się! Parówa pali za każdym razem, fakt słabo, bo ją to radio potargało, ale jak doładuję powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi