hornet Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ja na dzisiaj wypisałem urlop i nie idę na nockę z piątku na sobotę Chłopy dziś piątek 13 i dzieją się takie rzeczy że fizjologom się nie śniło... Odpalałem dzisiaj o 6 rano hujdaja pod pracą i rozrusznik mi wypadł Sam ze się wypadł ??? ---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:47 ---------- :polew: Ty już zabrałeś się za zawieszenie ???
Gobi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Maciek ,telefon mi wpadł do 50L zbiornika z ogórkami :decayed: jestem bez telefonu. A numeru miałem na nim zapisane. Podaj na pw swój numer,będę się jakoś kontaktował. Tak jak pisałem wcześniej ,dryndam około 19.
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nelson to miał być ten passat? http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C23422472.html
qrczak91 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 siemka w końcu weekend kto ma weekend, ten ma weekend
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja mam weekend przedłużony ...jutro idę na wesele ...w niedziele poprawiny a w poniedziałek kacowe
hornet Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nelson to miał być ten passat? http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C23422472.html trochę ktoś w ogłoszeniu przesadził ze stałym napędem 4x4. Tam jest haldex a nie torsen.
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 sportowcy ponoć nie piją Jak ktoś jest PRO nie pije wcale... Amatorka może od czasu do czasu ---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ---------- Co do passata to sam fotel kierowcy świadczy o przebiegu wygląda jakby stado bydła przebiegło Kojarzę tego passata...na żywo nie wygląda tak ładnie
emay Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ty już zabrałeś się za zawieszenie ??? Ta zawieszenie zrobione, przy okazji wymieniona osłona przegubu prawego bo była pęknieta. Założyłem Lemfordery. Ktoś ma ochotę walnąć pare kielonów przez skype
frajdej89 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 quwa...obczailem, ze na tym laptopie nie mam kamery
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ty już zabrałeś się za zawieszenie ??? Ta zawieszenie zrobione, przy okazji wymieniona osłona przegubu prawego bo była pęknieta. Założyłem Lemfordery. Ktoś ma ochotę walnąć pare kielonów przez skype Ja bym walnął, ale skończył mi się prowiant, a do sklepu nie chce mi się biec... Cóż, wieczór o suchym pysku zaraz Nelson podsumuje... "CHOCIAŻ JEDEN"
emay Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ty już zabrałeś się za zawieszenie ??? Ta zawieszenie zrobione, przy okazji wymieniona osłona przegubu prawego bo była pęknieta. Założyłem Lemfordery. Ktoś ma ochotę walnąć pare kielonów przez skype Ja bym walnął, ale skończył mi się prowiant, a do sklepu nie chce mi się biec... Cóż, wieczór o suchym pysku zaraz Nelson podsumuje... "CHOCIAŻ JEDEN" Ja na szczęście mam sklep 2 minuty od siebie czynny do 24. Dzisiaj byłem zaskoczony postawą mojej żony, zapytała się mnie czemu sobie piwa nie kupiłem aż zdębiałem
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Pewnie sobie upatrzyła jakieś futro i chce Cie przerobić
frajdej89 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 gdzie jest przycisk lubie to, kliknalbym mojemu przedmówcy!
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Eee tam... Po prostu za dobrze znam kobiety. Emil nie daj sie
hornet Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 EE tam ja się nie dam Tak trzymaj...
Rekomendowane odpowiedzi