kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Najlepszy był tekst w Waszej wymianie zdań: "a siostra młodsza czy starsza"
Gobi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a ja mialem jechac na sobotke na ognisko ;( lipa...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ależ Londyn dzisiaj piękny i słoneczny, zaraz lecę po czteropak i do parku pod drzewko
szczuraz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzwonił do mnie Krystian na 90% wylatuje z nami do Nysy zbiera się spora ekipa dzisiaj mam być u Gniadego to zapytam sie czy rodzice nie przechowaliby mu dzieci na weekend
emay Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 o ile lżejszy jesteś w portfelu ? Duzo wydałem nie pytajcie. ---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- Szczuraz masz ładna pogode teraz:)
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Miałem robić dzisiaj polerkę całej fury... przed chwilą odsłoniłem rolety i jak zwykle. Miałem to samo... Ledwo co przeleciałem ranty grubszą pastą i deszcz mnie zgonił finalnej polerki nie zdążyłem zrobić bo co chwilę u mnie coś padało
qrczak91 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Panowie, pomysł przygotowania drewutni we własnym zakresie przeszedł. Zdjąłem wymiary miejsca, gdzie będzie stała, można pomyśleć nad projektem
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przylecisz do mnie to będziemy główkować
Gobi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Noo... Niszcza forumy dziady jedne:decayed: jechalem dzis za murcielago kolo pks'u w strone renomy... Nie mial szans ze mna ...Przez tory 5km/h jechal
goldi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 siemka jest ktoś dziś pod mm jak pogoda się nie spartoli to zawitam
emay Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jak nie będzie padać to dzisiaj zawitam pod mm
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Miałem to samo... Ledwo co przeleciałem ranty grubszą pastą i deszcz mnie zgonił finalnej polerki nie zdążyłem zrobić bo co chwilę u mnie coś padało znalazłem przecięcia w opadach i zrobiłem całość Nysa jaki termin? 26-27 maja jest ktoś dziś pod mm ja jestem
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Miałem to samo... Ledwo co przeleciałem ranty grubszą pastą i deszcz mnie zgonił finalnej polerki nie zdążyłem zrobić bo co chwilę u mnie coś padało znalazłem przecięcia w opadach i zrobiłem całość To potrzebujesz jeszcze tą pastę co mam dla Ciebie? Bo jak nie...to mi się przyda jeszcze ta tubka
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja robiłem polerkę całego auta Felgi zostawiłem sobie na deser jak przywieziesz mi pastę
Rekomendowane odpowiedzi