goldi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hornet kolega z ajm dziś był w ecu project na hamowni i wynik 168 KM czyli walą w h... bo na samym programie nie da się więcej niż to co ma 155 KM kurcze piękne te foty
hornet Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hornet kolega z ajm dziś był w ecu project na hamowni i wynik 168 KM czyli walą w h... bo na samym programie nie da się więcej niż to co ma 155 KM kurcze piękne te foty Co ja Ci mówiłem na spocie....... nie wszystko złoto co się świeci Arabia Saudyjska | Kara śmierci dla nielegalnego driftera
qrczak91 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 ale foty :slina: A Ty co, w akcji zaginąłeś? no coś w ten deseń Właśnie jak wracałem do domu to na Strachowskiego widziałem avata US-a co Ty tam robiłeś?!
hornet Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 co Ty tam robiłeś?! Z Sergiejem u Włodka byliśmy.
kaju Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 co Ty tam robiłeś?! Z Sergiejem u Włodka byliśmy. to Włodek nie płaci?!
hornet Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 to Włodek nie płaci?! Nie... w innej kwestii byliśmy.
_evolution Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hornet kolega z ajm dziś był w ecu project na hamowni i wynik 168 KM czyli walą w h... bo na samym programie nie da się więcej niż to co ma 155 KM kurcze piękne te foty Wybacz ale nie skumałem Twojej wypowiedzi... Mgłbys rozwinac?? P.s. z tego ajm daloby sie jeszcze troche ugrac
hornet Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hornet kolega z ajm dziś był w ecu project na hamowni i wynik 168 KM czyli walą w h... bo na samym programie nie da się więcej niż to co ma 155 KM kurcze piękne te foty Wybacz ale nie skumałem Twojej wypowiedzi... Mgłbys rozwinac?? P.s. z tego ajm daloby sie jeszcze troche ugrac macie jakieś filmiki z hamowania ?? (w ecu)
szczuraz Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Wybacz ale nie skumałem Twojej wypowiedzi... Mgłbys rozwinac?? P.s. z tego ajm daloby sie jeszcze troche ugrac o i pan Jacek się pojawił wybieram sie i wybieram do tej leśnicy i wybrać nie mogę Generalnie to nawet tą bym dał do kalendarza, jeśli Maciek nie widzi problemu, w sumie puma z hammerem w którymś miesiącu mieli wspólną fote a ja chcę tą na czarno biało: bierz chłopie nie krępuj się a jak wejdzie do druku to i sam kalendarz kupię ---------- Post dopisany at 01:56 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ---------- Arek da radę zrobić z tego jakiś przejrzysty avatar?
kaju Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Areczku, to czarno białe jednak w kolorze, ale bez Thalii w wolnej chwili, poleci do propozycji kalendarza
emay Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- Kolejna osoba potwierdziła za ecu zawyża wynik
hornet Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ale z jedynym słusznym silnikiem nie w tej budzie 2,7BT tu byłoby me widziane
szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 myślę że jak dorzuci ten zestawik co wisi w giełdzie to po wysterowaniu zostanie z nim do końca życia... jego albo silnika
emay Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Powiem, że jest mega róźnica w mocy, a niby 20 KM więcej. Bardzo ładnie się odpycha. Tamten alt musiał być zamulony, pewnie katalizator od tego oleju był zapchany.
szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 pewnie dlatego że świstak daje Ci więcej momentu
hornet Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 jego albo silnika :polew::polew: Niech się nacieszy że w miarę jedzie później zacznie brakować .... za jakiś tydzień
szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 P.s. z tego ajm daloby sie jeszcze troche ugrac Ojciec był wczoraj u Ciebie saabem i teraz jest pytanie bo nie chciałeś się podjąć grzebania w gazie. Masz kogoś naprawdę godnego polecenia kto dobierze odpowiednie zabawki pod 225PS i wymieni wszystko zgodnie ze sztuką żeby to turbo w końcu napompowało swoje ? Jakie są przybliżone koszty wymiany tych wtrysków i mieszalnika ?
Rekomendowane odpowiedzi