Nelson Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Mikrostyki klapy. wk***ia mnie, że jeden nie działa. Ot takie zboczenie:decayed:
Duds Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Duds masz jakiegoś avanta na części? Niestety tylko sedany.. Avant ciężki temat:kwasny:
kaju Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Moja B5 na sprzedaż. Pilnie potrzebna gotówka na ratowanie dupska brata. Chwila moment w ogłoszeniach.
szczuraz Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 audi styknie na kaucje ? Moja audi dzisiaj dostała nowy ogrzewany domek cieszy się i bixem mryga Arek ogarniam temat tych kółek tylko jaki to jest rozmiar i jak gumy wyglądają
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Alu jednak zostaje u mnie przynajmniej jeszcze na miesiąc/dwa. Nie znalazłem nic na zastępstwo co by mi mózg rozyebało, a w kolejne "przejściowe" koło pchać się nie chcę...
kaju Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 audi styknie na kaucje ? Moja audi dzisiaj dostała nowy ogrzewany domek cieszy się i bixem mryga Arek ogarniam temat tych kółek tylko jaki to jest rozmiar i jak gumy wyglądają Tyle, co dostaje za audi to akurat brakuje.
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zawieszenie AudiiA4/Gwintowane Lubliniec ? Tablica.pl Pierwsze foto
szczuraz Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 są magicy co by tak to założyli uwierz mi Alu jednak zostaje u mnie przynajmniej jeszcze na miesiąc/dwa. z racji tego że się urządzam wygenerowanie całej sumy zajmie mi chwilę. Może akurat się wstrzelę.
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 są magicy co by tak to założyli uwierz mi Alu jednak zostaje u mnie przynajmniej jeszcze na miesiąc/dwa. z racji tego że się urządzam wygenerowanie całej sumy zajmie mi chwilę. Może akurat się wstrzelę. Taaa...a później pretensje, że nie pasuje A wracając do alu... chcesz zmienić swój cygański parapet?
szczuraz Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 parapet jest spoko i odgibaj sie nie chce kolejny sezon na tym samym kole latać. To juz beda 4 fele w karierze tego a4 u mnie jezeli sie dogadamy. Jaki to jest rozmiar?
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 parapet jest spoko i odgibaj sie nie chce kolejny sezon na tym samym kole latać. To juz beda 4 fele w karierze tego a4 u mnie jezeli sie dogadamy. Jaki to jest rozmiar? U mnie też będzie parapet Nie widzę u siebie jakoś płaskiego koła Z rozmiarem szału nie ma 17" 8j
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Niestety ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Warto obejrzeć
qrczak91 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ten gość zasuwający d*pą przy wiosłach rozwala system
goldi Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 :hi:bry co za chory kraj wczoraj w robocie wprowadzili karty wykonania pracy czy wpisuje każdą operacje którą wykonuje od godziny do godziny czym wiecej ludzi zatrudniaja do biur tym większy burdel jest już jest 200 fizycznych a 300 umysłowych ja jebie
qrczak91 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 odpowiedź na film Arka: ---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ---------- Zachęcali 8-latkę, by rozpędziła się do "setki" - film - Wiadomości - WP.PL
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 ten gość zasuwający d*pą przy wiosłach rozwala system U mnie na siłce ostatnio była amatorka robiąca trochę wolniej ale dokładnie to samo I jest jeszcze jeden gostek (ok. 45lat) którego regularnie widuję od 4lat i nadal ma własną interpretację wszystkich możliwych ćwiczeń
Kuna Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Panowie potrzebuję pomocy, we Wrocku są do obejrzenia felgi + opony. Nie chce jechać tyle kilosów ze śląska aby okazało się że są syfiaste, dałoby radę podjechać i zobaczyć w jakim stanie są? ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- Ul pawła eluarda - leśnica
goldi Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Koledzy jak ktoś sie w tym roku wybiera do Nysy to wysyłajcie zgłoszenie wszystko jest na forum podobno zostało 100 wolnych miejsc formularz jest do pobrania stąd VII Zlot Miłośników Aut Grupy Volkswagena, 8-9 czerwca 2013 | VAG Nysa 2013
Rekomendowane odpowiedzi