Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Panowie szukam lokalu do wynajęcia. Najlepiej ok 30-50m2. Jakby ktoś coś słyszał/widział to proszę o info Pilne
roman_tyk Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Panowie potrzebuje kata od 1.8T pozyczysz aby znachor wyspawal downpipe na wzor. Ma ktoś, ewentualnie ktoś gdzieś ma downpipe albo wie kto gdize spawał?
goldi Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 bry koleś specjalnie przyjechał 650 km żeby kupic auto za 3 tyś a że jest to też moderator na audi 80 więc mu pomogłem
emay Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 bry koleś specjalnie przyjechał 650 km żeby kupic auto za 3 tyś a że jest to też moderator na audi 80 więc mu pomogłem Ja bym nie jechał ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Panowie potrzebuje kata od 1.8T pozyczysz aby znachor wyspawal downpipe na wzor. Ma ktoś, ewentualnie ktoś gdzieś ma downpipe albo wie kto gdize spawał? Sobie wytnij i tak będziesz go usuwał ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- Panowie szukam lokalu do wynajęcia. Najlepiej ok 30-50m2. Jakby ktoś coś słyszał/widział to proszę o info Pilne Kolega ma lokal ale w Kępnie.
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Tylko i wyłącznie Wrocław mnie interesuje
Nelson Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Tylko i wyłącznie Wrocław mnie interesuje Odżyweczki?
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Tylko i wyłącznie Wrocław mnie interesuje Odżyweczki? Chciałbym Na razie jeszcze nie te fundusze Ale... może kiedyś btw Nelson kojarzysz sklep Patrex na Kościuszki?
Nelson Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Tylko i wyłącznie Wrocław mnie interesuje Odżyweczki? Chciałbym Na razie jeszcze nie te fundusze Ale... może kiedyś btw Nelson kojarzysz sklep Patrex na Kościuszki? Kumam, często tamtędy przejeżdżam:wink:
hornet Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Tylko i wyłącznie Wrocław mnie interesuje Odżyweczki? Chciałbym Na razie jeszcze nie te fundusze Ale... może kiedyś btw Nelson kojarzysz sklep Patrex na Kościuszki? ile trzeba w taki biznes wsadzić ??
Nelson Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Oprócz $ trzeba mieć wiedzę, jak tam posadzisz byle jakiego placka, który siłownię widział na plakatach to hoooja Ci sprzeda i doradzi:wink:
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Patrex to sklepik ziomeczka z siłki Taki przyjemniaczek...wicemistrz Polski w kulturystyce Jak jeszcze planował cały interes to proponował mi współprace...ale jak bym nie liczył to bym nie wydolił na tą chwile ...w taki samodzielny sklep powyżej 20m2 ok.80tyś trzeba wpompować, wyspa w jakimś markecie pewnie tańsza alternatywa ale to nie to... Kiedyś też rozmawiałem z ludźmi z triceps.pl , Oni oferują franczyzę. Dokładnie nie pamiętam już sum ale według nich otwarcie samodzielnego punktu 40-80tyś, a wyspy 30-50tyś plus opłata licencyjna 4tyś (w tym szkolenia i kompleksowa pomoc przy formalnościach na starcie itd.) ---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- Oprócz $ trzeba mieć wiedzę, jak tam posadzisz byle jakiego placka, który siłownię widział na plakatach to hoooja Ci sprzeda i doradzi:wink: Dobrze gada
qrczak91 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Młody chciał też wyspę i odżywki otwierać teraz chce klub rynku
emay Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje.
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje. junior_tdi cały sezon przelatał z plastidipem i pewnie następny też by przelatał jakby nie zmienił koła
emay Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje. junior_tdi cały sezon przelatał z plastidipem i pewnie następny też by przelatał jakby nie zmienił koła Ile warstw się tego kładzie ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 zależy od koloru pewnie... ale myślę, że dwie warstwy białego by Ci styknęły w zupełności
kaju Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje. junior_tdi cały sezon przelatał z plastidipem i pewnie następny też by przelatał jakby nie zmienił koła Ile warstw się tego kładzie ? Aż pokryjesz całość.
hornet Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje. Pisz do Vario http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/plastidip-alternatywa-malowania-234780/
Rekomendowane odpowiedzi