kaju Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 No juz dawno Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2 No to k**wa co nic nie mówisz
Gość cwiara Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Jak Ciebie nigdy nie ma i nie masz czasu do wro sie pofatygowac. Ja musze do Ciebie. Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Bo ciężko zapierdalam na kieliszek chleba - cóż mi na to radzić?
Gość cwiara Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Na kieliszek mowisz to siuup Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
WIŚNIA Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dziś w nocy wyruszam w wasze strony panie i panowie ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- także kwiaty browary dziwki koks mile widziane I czerwony dywan kierwa do ZOO mnie wysyłają piaskować jakiś basen czy uj wie
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Fakt Kaju... w Sogo za kieliszeczek CZa bólić niemiłośiernie ---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- kierwa do ZOO mnie wysyłają piaskować jakiś basen czy uj wie Uważaj żeby Cie jakiś rekin czy inne dziadostwo nie skróciło o krótąś kończynę
WIŚNIA Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 jutro jadę na próbę, jak wypali 12000 metrów do roboty także na około tydzień dwa zagoszczę w waszym mieście
szczuraz Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 ja Ci moge sprawdzić aalaale w poniedzialek jak cenowo? ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Aaaaa i miałem sie pytać ile mój klapotok miał doładowania w serii ?
szczuraz Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Hornet gdzieś czytałem w dziale "klapotoki i inne dymiące" że chłopaki z boscha sprawdzali ci wtryski za 100 pln to była cena dla ciebie cena czy taka jest dla wszystkich ?
emay Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Pany linki sie obwinęły o plastikowe kułeczko, wymieliły całe te kułeczko , szyba opadła, znacie kogoś kto lubi takie rzeczy robić. Prawodpodobnie będą linki do wymiany, silniczek z kołowrotkiem, plastiki do prowadnic. Na szczęście spinek nie połamałem:grin:. Wszystko oczywiście do golfa 3. ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- :hi:BRY no i telefon HTC mocart trzeci raz sie zj***ł na gwarancji w niecały rok zaś padł głośnik już powoli mam dosc tego telefonu a najgorsze że wysyłają do warszawy Idz w ch.. z HTC i cale to gorilla glass, 8s dal rade 4 dni, po czym wypadl z kieszeni w busie z wysokosci pol metra i na szybce pajeczynka. Koszt szybki+wyswietlacz obowiazkowo bo klejony 400zl, tel na allegro pewnie 500 Miałem HTC HD2 był całkiem wporządku ale przyszedł czas dokładnie 2,5 roku i padł ekran dotykowy. Kupiłem nowy telefon ale juz nie HTC, próbuje teraz sony.
szczuraz Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Pany linki sie obwinęły o plastikowe kułeczko, wymieliły całe te kułeczko , szyba opadła, znacie kogoś kto lubi takie rzeczy robić. Prawodpodobnie będą linki do wymiany, silniczek z kołowrotkiem, plastiki do prowadnic. Na szczęście spinek nie połamałem:grin:. Wszystko oczywiście do golfa 3. tam sie cały podnośnik wymieniało. Kiedyś próbowałem robić samo kółko i napinać linki ale to rzeźba w gównie bez gwarancji naprawy.
emay Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Pany linki sie obwinęły o plastikowe kułeczko, wymieliły całe te kułeczko , szyba opadła, znacie kogoś kto lubi takie rzeczy robić. Prawodpodobnie będą linki do wymiany, silniczek z kołowrotkiem, plastiki do prowadnic. Na szczęście spinek nie połamałem:grin:. Wszystko oczywiście do golfa 3. tam sie cały podnośnik wymieniało. Kiedyś próbowałem robić samo kółko i napinać linki ale to rzeźba w gównie bez gwarancji naprawy. Właśnie k**wa szczuraz wykrakałeś ostatnio jadąc ze mną a powiedz mi próbowałeś takie cuś ? VW GOLF III 3 PODNOŚNIK SZYBY LINKA PRAWA ZESTAW (3225062299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczuraz Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 to ja właśnie o takim zestawie pisałem. ale tam wyrabia sie jeszcze takie małe gówno którego niema w zestawie. Bierz używane i ładuj bedzie za grosze.
emay Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 to ja właśnie o takim zestawie pisałem. ale tam wyrabia sie jeszcze takie małe gówno którego niema w zestawie. Bierz używane i ładuj bedzie za grosze. Ja nie mam czasu na walenie się z tym i kompletowaniem tego, Mogę komuś zapłacić za zrobienie tego, ja nie mam nerwów do takich rzeczy. ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- kto we wro moze takie coś robić ?
szczuraz Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 stary kupujesz kompletny podnośnik na allegro i przekładasz w godzine przy 2 piwach ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- jak bedziesz chciał to ci go wrzucę
hornet Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 to ja właśnie o takim zestawie pisałem. ale tam wyrabia sie jeszcze takie małe gówno którego niema w zestawie. Bierz używane i ładuj bedzie za grosze. Ja nie mam czasu na walenie się z tym i kompletowaniem tego, Mogę komuś zapłacić za zrobienie tego, ja nie mam nerwów do takich rzeczy. ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- kto we wro moze takie coś robić ? nie będziesz bohaterem w swoim domu
emay Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Ja ma dosyć. Białej gorączki bym dostał gdybym musiał jeszcze na to patrzeć. Najgosze jest to, że skoda stoi pod chmurką a golf w garażu
hornet Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Ja ma dosyć. Białej gorączki bym dostał gdybym musiał jeszcze na to patrzeć. Najgosze jest to, że skoda stoi pod chmurką a golf w garażu straszne Może się jej lakier ubrudzić i co będzie ? Nie daj Boże ptak na nią nasra to zamknie się w sobie i nie będzie chciała odpalić
Rekomendowane odpowiedzi