Damiandix Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pomógłbym mu bo kabel mam, tylko VCDS nie chce chodzić pod win7 x64. I samemu też zrobił bym sobie logi, z taką różnicą że u mnie się nic nie jebie
chopin Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pomógłbym mu bo kabel mam, tylko VCDS nie chce chodzić pod win7 x64. I samemu też zrobił bym sobie logi, z taką różnicą że u mnie się nic nie jebie bo musisz zrobić wirtualną maszynę i będzie wszystko git
hornet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Będę na spocie w niedzielę ze znajomym. Koleżka ma problem z silnikiem AHU, ktoś z ciężką nogą musi sprawdzić czy faktycznie nie ma mocy. A to chyba pomożecie stwierdzić nie? Niech wpadnie. Tak jej dam w piz*ę, że od razu się odetka:decayed: Jak jeszcze będzie miała siłę po mnie
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pomógłbym mu bo kabel mam, tylko VCDS nie chce chodzić pod win7 x64. I samemu też zrobił bym sobie logi, z taką różnicą że u mnie się nic nie jebie A ja wczoraj trzepałem A6 z 2010 właśnie z zestawieniem 7/64 i szedł jak wściekły
qrczak91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pomógłbym mu bo kabel mam, tylko VCDS nie chce chodzić pod win7 x64. I samemu też zrobił bym sobie logi, z taką różnicą że u mnie się nic nie jebie mi też chodzi, bez żadnych wirtualnych maszyn. zainstalował się bez problemy
Dikson Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 To jak dajesz fure na testy? Jeszcze sie pól forum zleci aby skatować maszynę
hornet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nasi siatkarze dzisiaj nic nie pokazali... mam nadzieję, że w niedzielę coś zaprezentują w Łodzi. Idę moczyć ryja w domowym zaciszu i przy meczyku Rosji z Iranem.
Damiandix Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 To jak dajesz fure na testy? Jeszcze sie pól forum zleci aby skatować maszynę Ja przyjadę na pewno, ale czy kumpel też się zjawi to już od niego zależy. Przyjadę ze sprzętem to wam pokażę że to gówno nie chce logować ---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- Nasi już dojechali do Nysy.
chopin Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 mnie niestety nie ma w niedziele bo dzis i jutro mam koncercik w chorzowie , ale wujek hornet który tak skrupulatnie prowadzi statystyki i liste obecności oraz dziennik z uwagami już przyjął usprawiedliwienie
hornet Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 powiedzmy ................. ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 06:21 ---------- To gdzie dzisiaj pijemy ? i kto chętny na moczenie ryja ?
qrczak91 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 mnie (jak zwykle ) nie ma, ostatni tydzień kucia...
roman_tyk Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Panowie ile we Wrocku kosztuje kurs kasujący 6 pkt z puli? Wczoraj znow zalapalem 10pkt i 400pln i powoli zblizam sie do limitu p.s jak to mozliwe ze jadac za tirem 50km/h w momencie jego wyprzedzania mialem 102km/h ;/
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 500pln chyba btw chętnie bym się kultularnie napierd@!ił z wami chłopaki...ale nie mam transportu, szwagier pojechał na k**estwo
Dikson Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 JA bym był chętny, lecz po walce z 2 sciankami z regipsu i robieniu gładzi to najwyżej dojde do barku i sam jebne drinkesa. Pozdro wszystkim jutro będę. O której 17 czy 18?
chopin Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 zł ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- 300zl
oca69 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Panowie ile we Wrocku kosztuje kurs kasujący 6 pkt z puli?Wczoraj znow zalapalem 10pkt i 400pln i powoli zblizam sie do limitu p.s jak to mozliwe ze jadac za tirem 50km/h w momencie jego wyprzedzania mialem 102km/h ;/ Jak bylem ostatnio w Wordzie , jak dobrze kojarzę około 400 zł co do prędkości , to często robią tak ze nie kasują pomiaru i pokazują ci czyjś inny
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Panowie ile we Wrocku kosztuje kurs kasujący 6 pkt z puli?Wczoraj znow zalapalem 10pkt i 400pln i powoli zblizam sie do limitu p.s jak to mozliwe ze jadac za tirem 50km/h w momencie jego wyprzedzania mialem 102km/h ;/ Jak bylem ostatnio w Wordzie , jak dobrze kojarzę około 400 zł co do prędkości , to często robią tak ze nie kasują pomiaru i pokazują ci czyjś inny Przecież dwa ma Ci pokazać, bo dwa ma Ci zrobić. Strzał po strzale, żeby były zbliżone do siebie z niewielką różnicą.
Rekomendowane odpowiedzi