oca69 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Maciek bd? przybędę w tyn czy w inny sposób ewentualnie mogę cie zgarnąć
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a tak poza tym kto ma we wrocku białego avanta b5 na prosiaczkach,zderzak przód od S4 ? 2,5tdi z degeneracji - nikt od nas, kiedyś z nelsonem obczajaliśmy - cała w pakiecie s4 była. konkret sztuka - o ile to ta sama prosie były chyba zielone albo czerwone nie pamiętam ale w oczojebnym kolorze Taki jak Nelsona? poka foto jak masz bo nie mogę znaleźć
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a tak poza tym kto ma we wrocku białego avanta b5 na prosiaczkach,zderzak przód od S4 ? 2,5tdi z degeneracji - nikt od nas, kiedyś z nelsonem obczajaliśmy - cała w pakiecie s4 była. konkret sztuka - o ile to ta sama prosie były chyba zielone albo czerwone nie pamiętam ale w oczojebnym kolorze Taki jak Nelsona? poka foto jak masz bo nie mogę znaleźć Tu masz furę naszego forumowego cipciaka króla złomu i wrocławskich bułgarek:
szczuraz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 kurde uprzedziłeś mnie a już w paincie zacząłem tworzyć swoją pijacką wizję nelsonowego bolidu
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 troche ciemniejsze o ile dobrze pamietam bardziej kamelełon chyba stary już jestem orzechów nie jem i pamięć zawodzi
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 kurde uprzedziłeś mnie a już w paincie zacząłem tworzyć swoją pijacką wizję nelsonowego bolidu Dawaj to
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 znalazłem jego wątek i nic o zmianie koleoru nie było napisane
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 znalazłem jego wątek i nic o zmianie koleoru nie było napisane Może nie wrzucić, ja zdjęcie z fejsbuczka wrzuciłem
arre Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- Szczuraz masz ten zderzak do a6 jeszcze?
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 maciek doyebałeś mogłeś jeszcze ze dwie bułgarki wstawić
szczuraz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Szczuraz masz ten zderzak do a6 jeszcze? gdzieś tam zalega w czeluściach mojej bardachy przywalony 4 kompletami kół ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- mogłeś jeszcze ze dwie bułgarki wstawić widzisz że murzyn napierdolił taniego piwa do pełna to bułgarki juz nie weszły
arre Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Szczuraz masz ten zderzak do a6 jeszcze? gdzieś tam zalega w czeluściach mojej bardachy przywalony 4 kompletami kół hmm bo jade jutro jg katowice-jg i tak myslalem czy by go nie zabrac wracajac ale jak 4 komplety kol to duzo przewracania
szczuraz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 hmm bo jade jutro jg katowice-jg i tak myslalem czy by go nie zabrac wracajac ale jak 4 komplety kol to duzo przewracania mogę go spróbować dzisiaj wykopać tyle że do vectry mi nie wejdzie więc musiałbyś pod moich rodziców podjechać. Z AOW masz 5 minut drogi.
qrczak91 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Panowie, wielka prośba... do wszystkich, którzy mają numer Młodego: wykasujcie i zerwijcie wszelki kontakt. Nie będę tutaj tłumaczył, dlaczego. Dociekliwym chętnie opowiem przez tel/pw/jakikolwiek inny sposób
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Panowie.. byłem dzisiaj ale nikogo nie było.... gdzie to się spotykacie w końcu ?
Rekomendowane odpowiedzi