szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Widzę ze spać z kurami chodzisz . Jak rasowy kurczak
qrczak91 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 :polew: byłem w tym warsztacie. Zobaczyli i postawili diagnozę: sworzeń dolny ma sucho i dlatego tak skrzypi. Właściciel powiedział, że mogę sobie to zrobić sam, wystarczy strzykawką wlać do środka trochę oleju. Zrobiłem i nic już nie skrzypi przy okazji dolot też poprawiony
hornet Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 :polew: byłem w tym warsztacie. Zobaczyli i postawili diagnozę: sworzeń dolny ma sucho i dlatego tak skrzypi. Właściciel powiedział, że mogę sobie to zrobić sam, wystarczy strzykawką wlać do środka trochę oleju. Zrobiłem i nic już nie skrzypi przy okazji dolot też poprawiony To doraźna pomoc, zaraz zacznie skrzypieć
qrczak91 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 zobaczymy, jak tak, to pomyślimy dalej...
hornet Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Co tu taka cisza ? Kto będzie w sobotę ? Dawać robimy listę. Dopisywać się - Hornet
qrczak91 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 - Hornet - Q :gwizdanie: Tylko gdzie i o której?!
Gniady Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 - Hornet - Q :gwizdanie: Tylko gdzie i o której?! Pasaż Niepolda wieczorem
hornet Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 - Hornet - Q :gwizdanie: Tylko gdzie i o której?! klub 13 może być albo coś obok
qrczak91 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Byłem tam ostatnio, zamówiłem grzańca i dostałem wino z mikrofali :wallbash:
Gniady Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Byłem tam ostatnio, zamówiłem grzańca i dostałem wino z mikrofali :wallbash: To nie zakopane albo śnieżka browary trzeba pić
qrczak91 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 właśnie wiem, nie wiem co mnie napadło w sobotę się poprawię. W ogóle co to, tylko ja i Hornet będziemy?!
hornet Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Reszta w domu ma szlaban. Spadam spać pozdro
Slavak Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 poszukuję dobrej mieszalni lakierów samochodowych we Wrocławiu, w sensie, żeby mi kolor dobrali, mojego auta Pozdrawiam.
wojtas-audi Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Na rakowej jest dobra, nie pamietam nazwy, wjezdzasz z krzywoustego w prawo w rakową i do konca jedziesz , po lewej na rogu jest
Gniady Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 poszukuję dobrej mieszalni lakierów samochodowych we Wrocławiu, w sensie, żeby mi kolor dobrali, mojego auta Pozdrawiam. Borowska -Wszystko dla auta
Rekomendowane odpowiedzi