szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 patrz 4 posty wyżej ... slepy już o tym pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wypad z tym spamem. To jeden z czystszych wątku na forum i nie zaśmiecać nam go. Tu są ludzie kumaci i sami wiedzą gdzie co jest. Jak jeszcze raz ktoś sypnie spamem :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 to kupisz 2 bilety i wywieziesz do lasu pekaesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 to kupisz 2 bilety i wywieziesz do lasu pekaesem a jeździ jakiś ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 to kupisz 2 bilety i wywieziesz do lasu pekaesem a jeździ jakiś ? :polew: To jest Polska, PKS objeżdża wszystkie większe i mniejsze dziury W lesie też się pewnie zatrzyma, jak poprosisz ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Niedługo będzie ''skarpety po pięć zloty 10 sztuk'' dobrze że ktoś tu trzyma porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 dziwne że w naszym oddziale niema żadnego zielonego Hornet ty jako jeden z bardziej uzależnionych od internetu w naszym oddziale powinieneś kandydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 dziwne że w naszym oddziale niema żadnego zielonego Hornet ty jako jeden z bardziej uzależnionych od internetu w naszym oddziale powinieneś kandydować e tam po co ?? Ja trzeba coś edytować to się załatwi..... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 właśnie o tym pisałem ... człowiek puści cichacza na forum a Hornet już obczaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 właśnie o tym pisałem ... człowiek puści cichacza na forum a Hornet już obczaja ja wiem wszystko :gwizdanie: :gwizdanie: takie zboczenie zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie, Service Insp mi się świeci idzie to wykasować bez VAGa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie, Service Insp mi się świeci idzie to wykasować bez VAGa?! 1. vaga bierze szczur 2. gniady zapodaje kabel ja biorę lapa i się skasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 to ja wezmę auto [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 22:32_________________________________________________w ogóle to jest jak normalny błąd, czy procedura jest jakoś bardziej skomplikowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Normalnie sie kasuje, a ja juz najebany 23 lata mineło Życie dopiero przede mna, a juz dosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 urodziny?!?! najlepszego!! no to w tą sobotę już nie ma wykręcania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Sobota aktualna..... zabieramy Panie czy idziemy do "lasu" ?? :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 jeżeli chodzi o Panie, to ja będę zapijał huczny koniec z poprzednią, chociaż nie, będę opijał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie, Service Insp mi się świeci idzie to wykasować bez VAGa?! 1. vaga bierze szczur 2. gniady zapodaje kabel ja biorę lapa i się skasuje Kabela moge wziąść ale da rade wykasować sterowaniem przy liczniku jak?szukaj na forum bo nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 czytałem o tym, ale mam coś uwalonego w liczniku, bo nie mogę wyzerować licznika kilometrów i nie wiem, czy to pokrętło nie jest uwalone czasem, czy coś wewnątrz :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi