szczuraz Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Cwiara mam mega error miałbyś chwilę czasu po południu ? Zadzwonię potem do Ciebie Maciek dawaj bierzemy te naklejk Polish Works, puścimy jedną przesyłką. ok zdzwonimy się
goldi Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:no i jeszcze 8 godzin i weekend co sie dzieje z emilem czyżby rodził
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Cwiara mam mega error miałbyś chwilę czasu po południu ? Zadzwonię potem do CiebieMaciek dawaj bierzemy te naklejk Polish Works, puścimy jedną przesyłką. ok zdzwonimy się Dla mnie też proszę
hornet Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:no i jeszcze 8 godzin i weekend co sie dzieje z emilem czyżby rodził możliwe.... i wyyebałem orlen z carrefour-a Jak ktoś coś chce z wawy to dawać naka bo pędzę we wtorek i wracam.
szczuraz Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 i wyyebałem orlen z carrefour-a ---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- Kaju daj mi jakiś działający numer do siebie
szymeniu Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:no i jeszcze 8 godzin i weekend co sie dzieje z emilem czyżby rodził możliwe.... i wyyebałem orlen z carrefour-a Jak ktoś coś chce z wawy to dawać naka bo pędzę we wtorek i wracam. Nayebałeś skilla, gratulacje wink:
hornet Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:no i jeszcze 8 godzin i weekend co sie dzieje z emilem czyżby rodził możliwe.... i wyyebałem orlen z carrefour-a Jak ktoś coś chce z wawy to dawać naka bo pędzę we wtorek i wracam. Nayebałeś skilla, gratulacje wink: Dopiero zaczynam
szymeniu Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:no i jeszcze 8 godzin i weekend co sie dzieje z emilem czyżby rodził możliwe.... i wyyebałem orlen z carrefour-a Jak ktoś coś chce z wawy to dawać naka bo pędzę we wtorek i wracam. Nayebałeś skilla, gratulacje wink: Dopiero zaczynam Daj Ci Boże ...
kaju Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ameliniowe, a nawet bym rzekł plastelinowe Jemu się ren pijacki ryj Andrzej nigdy nie zamknie:decayed: hamuj synek bajere, bo impreze będziesz miał ciężką ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- i wyyebałem orlen z carrefour-a ---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- Kaju daj mi jakiś działający numer do siebie sorry, że tak późno. +447944277765
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Co to za felgi, http://img04-otomoto.sogastatic.pl/C30636706_7.jpg ?? Bo robią robotę, widział bym takie u siebie To chyba jakieś podjebki RH Tecnic Ale roboty to one nie robią
Nelson Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 :hi:no i jeszcze 8 godzin i weekend co sie dzieje z emilem czyżby rodził możliwe.... i wyyebałem orlen z carrefour-a Jak ktoś coś chce z wawy to dawać naka bo pędzę we wtorek i wracam. Nayebałeś skilla, gratulacje wink: Dopiero zaczynam Bardzo mnie to cieszy, tania zupka zawsze mile widziana:decayed: ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- ameliniowe, a nawet bym rzekł plastelinowe Jemu się ren pijacki ryj Andrzej nigdy nie zamknie:decayed: hamuj synek bajere, bo impreze będziesz miał ciężką ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- Małolat hamuj bajerkę, bo będę Ci musiał po rajtach pojechać. A na końcu Ci dupsko pęknie:polew:
Nelson Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Spiję Cię jak małego misia na ryjach Andrzejach:wink:
kaju Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Spiję Cię jak małego misia na ryjach Andrzejach:wink: To już rób zaprawe Napaćkane z japca kaja
Nelson Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Dzisiaj promocja w tesco na balantynkę, więc zaczynam trening
Gość cwiara Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Po co mowiles. Cza podjechac. A mialem dzis nie pic Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Gniady Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Dzisiaj promocja w tesco na balantynkę, więc zaczynam trening Wiele cza dać?
szczuraz Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Tanie Chlanie :decayed: trzeba jeszcze chwile poczekac
Rekomendowane odpowiedzi