szczuraz Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 wróciłem Zepsułem sobie nogę i radośnie kuśtykam ... palami naciskam sprzęgło więc na spot powinienem dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Gobi, pojawisz się?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja dzisiaj zakańczam swoją''fuche od teściowej'' także od jutra mam wolne popołudnia i moja spotowa frekwencja od następnej niedzieli będzie 100% pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mnie dzisiaj nie będzie. Leczę się po wczorajszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Michal82 zadzwoń do mnie w sprawie przewalenia ECU . Podjedziesz do mnie zobaczymy co u Ciebie siedzi ( na moje oko stary typ ) a potem udamy sie do pewnego pana na potwierdzenie moich przypuszczeń i przewalenie immo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Co tam się wczoraj na spocie działo ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 postali, pogadali ... przyjechało camaro wszyscy poszli ogladać a ja sie zawinąłem bo stać juz nie mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 eee to nudą zawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Camaro :kox: Pi-Jay przyjechał starą 80 w automacie [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 09:49_________________________________________________wojtas, auto sprzedajesz?! na co będziesz polował dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 pany nie zalega u kogoś płyta główna z prockiem ok 2800mhz ? potrzebuje poskładać jakiegoś kompa do pokoju bo mój się wczoraj zjarał . Ew. cały komp w możliwie dobrej cenie [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 16:12_________________________________________________dobra juz działa zdałem sobie dzisiaj sprawę jak bardzo jestem uzależniony od tej małej czarnej buczącej skrzyneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 wojtas, auto sprzedajesz?! na co będziesz polował dalej? No będę chciał sprzedawać, ale jeszcze poczekam z miesiąc, bo auto mi potrzebne a co będzie ?? :gwizdanie: Zobaczymy jak się sprzeda Narazie wycofałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189057.0 Ktoś byłby zainteresowany pojechaniem w 1 wóz 2 ? żeby taniej podróz wyszła . Bo jak ktoś z wro chcialby jechacł ,to mozna sie wybrac... bo mam rodzinę w jaroslawcu ps : pijemy w tym week ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ps : pijemy w tym week ? Może zjawisz się na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 popieram pokaż nam się :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 bo mam rodzinę w jaroslawcu lepiej ich nie odwiedzaj bo bedą Cię w nocy wystawiali na czatach do pilnowania domu . Bałtyk wpieprza ten rejon ( od Rewala przez Trzesacz aż po Jarosławiec ) z roku na rok coraz bardziej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Słyszałem,ale to takie tam gadanie ,zreszta 1km od morza jest No dobra,aktualnie już nie mam a4... a starym paskiem nie pokazuję się publicznie :polew: panowie , ktoś coś widział ... ktoś coś wie ? Poszukuję takiego przodu,tj ; atrapa przednia i reflektory. Może jakiś dziadek,sąsiad trzyma coś takiego w garażu/szopie. Może nawet całe auto,w jakimkolwiek stanie. ? zależy mi tylko na przodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 mogę Ci takie całe na chodzie załatwić i w tym samym kolorze do dopracowania zostało wnętrze . [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 23:33_________________________________________________odkopałem nawet jedno foto http://img154.imageshack.us/img154/9527/bonusa.jpg Auto powinno Ci być znajome :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Gasić światło i spać a nie siedzieć po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 o 5:10 budzik dzwoni i do roboty trzeba wstawać Ma ktoś kogoś gdzieś od przyciemniania szyb w rozsądnej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Muszę spytać znajomego ile bierze,bo dobrze robi. :gwizdanie: Too twoja ? widziałem ją,bo dostałem zdjęcia jej od takiego gościa,co handluje częsciami do b1... lol :polew: Nie stać mnie na nią pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi