kaju Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 No ja tam muszę na tego spota w końcu trafić, ale w ten weekend nie wyda, bo cała chata gości...
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Nie wiem jak Wy ale ja już piję... w końcu butelkowa pogoda. Ja jutro piję, bo Józef w domu, teraz nawet o browarze nie myślę, za 4 godziny do pracy jadę... Nie ma picia bo później co drugi będzie na kacu i na spota nie zajedzie Ja mam tak daleko że na piechotę nawalony mogę się przyczołgać
trezor4 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 witam , chyba też wypada się wybrać na spota bo do 4 miesięcy mieszkam pod Wrocławiem i jeszcze nie wpadłem na spota ... tylko mnie nie pogońcie bo na tablicach DJ jeżdżę
szczuraz Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 W niedziele zajade hujdajem chyba ze polifta zrezam do końca ... Narazie nie mam weny jakoś
Gniady Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 W niedziele zajade hujdajem chyba ze polifta zrezam do końca ... Narazie nie mam weny jakoś Możesz nawet hulajnogą w niczym to nie przeszkadza :>
hornet Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 W niedziele zajade hujdajem chyba ze polifta zrezam do końca ... Narazie nie mam weny jakoś Możesz nawet hulajnogą w niczym to nie przeszkadza :> Dokładnie- byleś nie był z gołą d*pą
Gniady Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 W niedziele zajade hujdajem chyba ze polifta zrezam do końca ... Narazie nie mam weny jakoś Możesz nawet hulajnogą w niczym to nie przeszkadza :> Dokładnie- byleś nie był z gołą d*pą :decayed Możesz nawet hulajnogą w niczym to nie przeszkadza :> Dokładnie- byleś nie był z gołą d*pą :decayed :polew:siuj i be
hornet Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Co chciał artysta w poście poniżej osiągnąć ??? burdel ??? - udało się
Gniady Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 dzień do Pany :hi: A co Ty dopiero wstałeś?
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 W niedziele zajade hujdajem chyba ze polifta zrezam do końca ... Narazie nie mam weny jakoś Możesz nawet hulajnogą w niczym to nie przeszkadza :> Dokładnie- byleś nie był z gołą d*pą do moich ekshibicjonistycznych potrzebne będą : 1. odpowiednia ilość C2H5OH 2. dodatnia temperatura ( ok 25`C ) 3. imprezowy nastrój z tych trzech punktów na razie dwa można spełnić . a co do spotu zagubiłem hujdaja w piątek rano i muszę skończyć audi do wieczora . Mam nadzieję że jest cały i zdrowy ... muszę w poniedziałek użyć opcji
hornet Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 O j**any .. jak można auto zgubić :polew:
szczuraz Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 miałem wyjazd firmowy do Zieleńca a auto zostało gdzieś za Wrocławiem bo przesiadłem się w autokar [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 15:49_________________________________________________rezanie lamp z polifta zakończyło się w 85% sukcesem Lampy świecą ale muszę je ustawić i podłączyć silniczki
qrczak91 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja dzisiaj jestem [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________a co z kierunkami USA? sprzedajesz?!
Rekomendowane odpowiedzi