wroclav Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 zioomy Szukam roweru dla żony. Nie ma który na zbyciu cóś ciekawego?? Albo jakiś kontakt...
wojtas-audi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mam kolege ( a w zasadzie jego matka ) co przywozi z niemiec rowery, moze cos bedzie mial , 698-188-532
Gniady Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 zioomy Szukam roweru dla żony. Nie ma który na zbyciu cóś ciekawego?? Albo jakiś kontakt... Nie chcesz zobaczyć co jest ciekawego na placu na krzywoustego?[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 21:54_________________________________________________ o kurczę... tuż za przejazdem kolejowym. Koło apteki. kojarzysz ? Musiałbyś jakiś adres dokładniejszy albo nazwisko podać bo nie ma koło przejazdu kolejowego apteki :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 21:57_________________________________________________ co "o kurczę", hę?! :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 18:38_________________________________________________Pany, kiedy pijemy?! piątek?! Qurczak możemy o piątku pomyśleć może Gobi nam zrobi promocje na mundo Hornet się starzeje ale może jeszcze ktoś dołączy.
Gobi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W piątek ,- są czarne piątki to już lepiej czwartek ? albo jeszcze lepiej ,- sobota ? hornet by akurat odpoczął z nami w weekend ul.Główna.
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 W piątek ,- są czarne piątki to już lepiej czwartek ? albo jeszcze lepiej ,- sobota ? hornet by akurat odpoczął z nami w weekend ul.Główna. :hi: ten weekend mam już zajęty więc ja odpadam a w przyszły chyba mnie nie będzie.
qrczak91 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Oj Panowie, Panowie... dobra, zobaczy się jeszcze. Przy okazji, w piątek jest planowana Proklamacja Republiki Wyspy Słodowej. Będzie ogólnoświatowe wydarzenie! Wyspa Słodowa ogłasza swoją niepodległość!! Trwać będzie to od piątku, do rana
Gobi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ale że co dokładniej ? rozpoczyna się sezon czy jak ?
szczuraz Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 ciepło jest to pancury zaczną pić na wyspie wy już zapieprzacie w robocie a ja dopiero wstaje ...
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Jakby pogoda dopisała to może rowerkami na spota pociśniemy ? Ganiady daj cyne czy ciśniemy.... w końcu bro do zrobienia jest :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 hornet - jesteś tego świadom, że na rowerku tak samo jak samochodem - po alko jeździć nie można, bo i tak mogą ci prawko zabrać
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 hornet - jesteś tego świadom, że na rowerku tak samo jak samochodem - po alko jeździć nie można, bo i tak mogą ci prawko zabrać Odsyłam do zmienionych przepisów... można już jeździć rowerkiem nawalonym jak szpadel.. no chyba że na izbę Cię zabiorą. Tyle tylko, że jak już będziesz taki nabity jak działo to nie pojedziesz a padniesz gdzieś w rowie.
michu93 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ooo, czyli nareszcie jakiś normalny przepis. rowerek teraz trzeba sobie kupić
Gobi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Rowerek ,rowerek ktoś jeszcze idzie w ten piątek/sobotę ?
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ooo, czyli nareszcie jakiś normalny przepis. rowerek teraz trzeba sobie kupić no dlatego rok temu z żonką kupiliśmy nowe Teraz można wyjechać pifffo szczelić i jak człowiek wrócić do domku... Gniady to co rowerami na spota ? Weź kabel bo mam jedną A4 w przyszłym tyg do obadania...
szczuraz Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 może i ja się skuszę na spotowy rowerek :gwizdanie:
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 może i ja się skuszę na spotowy rowerek :gwizdanie: Nooo to mi się podoba... to zalećcie po mnie po drodze
Gniady Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Jakby pogoda dopisała to może rowerkami na spota pociśniemy ? Ganiady daj cyne czy ciśniemy.... w końcu bro do zrobienia jest :gwizdanie: Nie no jak jest browar do zrobienia to raczej na pewno rowerem chociaż w wekend ma być tylko 5 stopni .Może kurzą się komuś w domu słuchaweczki do sony ericksona przygarne za chmiel w postaci płynnej.
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Jakby pogoda dopisała to może rowerkami na spota pociśniemy ? Ganiady daj cyne czy ciśniemy.... w końcu bro do zrobienia jest :gwizdanie: Nie no jak jest browar do zrobienia to raczej na pewno rowerem chociaż w wekend ma być tylko 5 stopni .Może kurzą się komuś w domu słuchaweczki do sony ericksona przygarne za chmiel w postaci płynnej. Jeżeli masz na mini jacka to mam od nokii i dam Ci.
Gniady Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Niestety Karol w sony jest wejście szerokie dzięki.
hornet Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Niestety Karol w sony jest wejście szerokie dzięki. A może stare słuchawki od nokii podejdą... też gdzieś miałem.
Rekomendowane odpowiedzi