kaju Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wy już zapieprzacie w robocie a ja dopiero wstaje ... hehe, o tej godzinie to ja już skończyłem pracę i szedłem spać :D:D michu, to my też musimy kupić rowery i rowerem pocisnąć do chłopaków na spota spoko, jedynie jakieś 75km w jedną stronę, także damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 kaju - lajcik mogemy jechać ale tak serio, ekipę jakąś może by się zebrało i można podlecieć p.s. ostatnio widziałem te d*py w czerwonej a4 ale toż to kuźwa przedlift jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 to zróbmy wycieczkę na zdrowie,-takie otwarcie sezonu rowerowego na wały się wybierzemy... tak zdrowotnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 może i ja się skuszę na spotowy rowerek :gwizdanie: Nooo to mi się podoba... to zalećcie po mnie po drodze No i gówno ... musze qpeciarzowi przytargać pasy transportowe na spot więc z roweru kiła ... jakby jeszcze któryś potrzebował to pisac mam do sprzedania jeszcze pare kompletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Na wykładach siedzisz w necie zamiast się uczyć ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Michu mówiłem Ci, że przedlift i bez loty na klapie... Myśl o tych rowerach z wrocławiakami najwyżej sprintera z piekarni wezmę i się na pake wrzuci, od razu grila i browary, bo bułki w koszach będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Kto ma 1.8T niech szoruje do ASO po nowe ceweczki. Pozdro zioomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Kto ma 1.8T niech szoruje do ASO po nowe ceweczki. Pozdro zioomy Najpierw niech zadzwoni i poda VIN to się dowie czy może jechać na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jestem zaskoczony i umówiony na czwarteczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bry[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 15:01_________________________________________________No to ilu chętnych na to piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bry[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 15:01_________________________________________________No to ilu chętnych na to piwo Jak pogoda pozwoli to jestem w niedzielę rowerkiem. gniady zajedź po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Michu mówiłem Ci, że przedlift i bez loty na klapie... Myśl o tych rowerach z wrocławiakami najwyżej sprintera z piekarni wezmę i się na pake wrzuci, od razu grila i browary, bo bułki w koszach będą nie mów, że w twojego akaena nie wejdą 2 rowerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zacumujemy po jednym do każdego relingu, w bagażniku godnie musi gril stać i skrzyna browara ej kurde... Najlepsze jest to, że mój AKN pojedzie do Wro, ale beze mnie... Młoda do szkoły ciśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 łooo... my sobie zrobimy spota tutaj na miejscu, tylko te d*py z czerwonego przedlifta trzeba przytargać tutaj nie wiem jak z przodu wyglądają, ale z tyłu nie było źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Przód jest godny i zacny widziałem jeszcze jak na Twardą jeździłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Idzie ktoś na to piwo bo musze zaplanować weekend nie zawsze moge na ostatnią chwile,Kaju robicie grilla u nas w niedziele bo nie wiem czy mam boczne kółka do roweru zakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 prognoza na weekend ,- pogoda z d*py Ja jestem chętny,ale musicie dać wcześniej znać,bo tak samo jak gniady chcę sobie zaplanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 chłopcy nie myśleliście aby zorganizować jakiś zlocik dolnośląski ale całej grupy Vag? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi