hornet Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 chłopcy nie myśleliście aby zorganizować jakiś zlocik dolnośląski ale całej grupy Vag? Jesteś na VAG TEAM ?? Pozdrów chłopaków od Horneta... jestem zarejestrowany ale nie zaglądam.... Co do spota to jestem za jakimś mini grilem i piwem przy rowerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 właśnie też się kiedyś zarejestrowałem ale nie zaglądam... może kiedyś jak audi się bardziej rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 chłopcy nie myśleliście aby zorganizować jakiś zlocik dolnośląski ale całej grupy Vag? Jesteś na VAG TEAM ?? Pozdrów chłopaków od Horneta... jestem zarejestrowany ale nie zaglądam.... Co do spota to jestem za jakimś mini grilem i piwem przy rowerku. Karol pogoda ma być jesienna w niedziele także sie zobaczy-odnośnie vag tim mnie skody nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 chłopcy nie myśleliście aby zorganizować jakiś zlocik dolnośląski ale całej grupy Vag? Jesteś na VAG TEAM ?? Pozdrów chłopaków od Horneta... jestem zarejestrowany ale nie zaglądam.... Co do spota to jestem za jakimś mini grilem i piwem przy rowerku. Karol pogoda ma być jesienna w niedziele także sie zobaczy-odnośnie vag tim mnie skody nie interesują. to nie forum skody... to forum zrzeszające ludzi ( posiadaczy ) samochodów z grupy VAG. -audi -WV - seat - skoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dokładnie jak hornet pisze, czasem też jest dobrze obadać inne auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie no wiem pany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Kto ma 1.8T niech szoruje do ASO po nowe ceweczki. Pozdro zioomy za darmo dają czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Kto ma 1.8T niech szoruje do ASO po nowe ceweczki. Pozdro zioomy za darmo dają czy jak ? No za free. temat jest w ogólnym. Tylko nie każdy się łapie i wymieniają tylko chyba wadliwe czy cóś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Kto ma 1.8T niech szoruje do ASO po nowe ceweczki. Pozdro zioomy za darmo dają czy jak ? Dzwoń do ASO i podaj VIn i powiedzą Ci czy wymienią czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 WTF ?! dajcie link bo nie moge odkopać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 WTF ?! dajcie link bo nie moge odkopać ... Nie umie znależć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 WTF ?! dajcie link bo nie moge odkopać ... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194732.0;all#lastPost Masz sieroto jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Kurde gniady nie wiem, ale raczej ten weekend odpadnie ze względu właśnie na pogodę, moją A4-ke możecie spotkać dzisiaj na mieście, ja z maluchem jestem, żona poleciała udawać że się uczy myślę, że na przyszły weekend już się coś wymyśli. Sorry w ogóle, że dopiero teraz odpowiadam, ale miałem lekki zawał roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 kaju nie pierdziel, tylko bierz busa i lecisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 kurcze, interes się rozkręca, widzę... no to zapowiada się tłok w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Sprintkiem ni dy rydy... Michu, zobacze jak to się jutrzejszy dzień zapowie. Na razie niezbyt, nie wiem do której młoda w szkole siedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 kurcze, interes się rozkręca, widzę... no to zapowiada się tłok w niedzielę Jak co tydzień ... a przybywa garstka osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Gniady, pytałeś o słuchawki do SE, coś chyba się znajdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Kurde gniady nie wiem, ale raczej ten weekend odpadnie ze względu właśnie na pogodę, moją A4-ke możecie spotkać dzisiaj na mieście, ja z maluchem jestem, żona poleciała udawać że się uczy myślę, że na przyszły weekend już się coś wymyśli. Sorry w ogóle, że dopiero teraz odpowiadam, ale miałem lekki zawał roboty... Ale nic nie szkodzi[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 16:17_________________________________________________ Gniady, pytałeś o słuchawki do SE, coś chyba się znajdzie... Fajnie daj Ci Boże zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi