Opublikowano 21 Stycznia 201115 l Autor http://audi.eurowroc.com/ Jest tam moja stara b5 i a6 i ja palący kapcia warczyburem ... :gwizdanie: Gadałem ostatnio z Pi-Jayem o reaktywacji Eurowrocu . Jak dostarcze mu materiały to wrzuci na stronkę . --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mijałem jakąś godzinkę temu na strzegomskiej A4 B5 polift avant TDI na xenonie rej DLU 27?? z klubowymi ramkami . Znamy jegomościa ?
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l Autor Musze sie zapytac na czyim serwerze to wszystko siedzi . Stare foty ok 2006 roku szły do Sprintera (którego na AKP ani na A4 nie widziałem już w uj czasu ) . Potem chyba Pi-Jay przejął całość ze swoim serwerem . Jest tylko pytanie czy będzie miał czas / chęci do aktualizowania tego ...
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l cyce Czekam na mafię która chodzi po chatach i kasę zbiera. ( ksiądz po kolędzie) Gościa nie znamy, o którym piszesz. Widzimy się jutro jak rozumiem ?
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Autor cyce Czekam na mafię która chodzi po chatach i kasę zbiera. ( ksiądz po kolędzie) Gościa nie znamy, o którym piszesz. Widzimy się jutro jak rozumiem ? :evil: :evil: Ja jutro jestem na starej miejscówce ( milenijny ) o 18:10 . Wcześniej nie dam rady .
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Hornet szukasz ekipy budowlanej :?: :?: :?: No rozglądam się :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Hornet szukasz ekipy budowlanej :?: :?: :?: No rozglądam się :gwizdanie: :gwizdanie: przerabiałem temat bierz ekipę z kielc albo z Rybnika wyjdzie Cię taniej
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Hornet szukasz ekipy budowlanej :?: :?: :?: No rozglądam się :gwizdanie: :gwizdanie: przerabiałem temat bierz ekipę z kielc albo z Rybnika wyjdzie Cię taniej Daj info na pw jak masz jakieś namiary.
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Autor to na pół godzinki zajedziesz . Twoja przepływka sie o Ciebie pytała
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l a co wojtas zajmujesz sie elektryyka czy masz kogos .. ? Zajmuje zajmuje :gwizdanie: