Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :>
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :> Odchamialiśmy się
Opublikowano 23 Stycznia 201115 l Autor Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :> Odchamialiśmy się Z Tobą to się idzie odchamić ... Powiedz mi lepiej czemu tylna szyba grzeje a lusterka przestały ... zagadka na jutrzejsze przedpołudnie
Opublikowano 24 Stycznia 201115 l Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :> Odchamialiśmy się Z Tobą to się idzie odchamić ... Powiedz mi lepiej czemu tylna szyba grzeje a lusterka przestały ... zagadka na jutrzejsze przedpołudnie 1. zobacz bezpiecznik od luster 2. zerknij czy dochodzi prund do luster
Opublikowano 24 Stycznia 201115 l Autor 1. zobacz bezpiecznik od luster 2. zerknij czy dochodzi prund do luster Bezpiecznik od luster to ten sam co do tylnej szyby Co do spota to jak zwykle . Postali , popieprzyli głupoty , pośmiali się a jak jaja zaczeły klekotać z zimna to sie wszyscy zawinęli
Opublikowano 24 Stycznia 201115 l 1. zobacz bezpiecznik od luster 2. zerknij czy dochodzi prund do luster Bezpiecznik od luster to ten sam co do tylnej szyby Ja w A3 mam osobny
Opublikowano 24 Stycznia 201115 l Autor a ja mam wersję zasilaną po stacyjce Będę przerabiał w tygodniu bo się lewa mata spaliła
Opublikowano 24 Stycznia 201115 l witam sorki że tu ale co powiecie o warsztacie http://www.twoj-mechanik.com.pl/ mam go dość blisko tylko zastanawiam się czy wato tam zaglądać!!?? mam do wymiany łożysko chyba tył pozdrawiam
Opublikowano 24 Stycznia 201115 l Autor nie znam tego zakładu Gniady wyślij mi swój kom na pw . Zabrał gość co miał zabrac ?
Opublikowano 26 Stycznia 201115 l witam sorki że tu ale co powiecie o warsztacie http://www.twoj-mechanik.com.pl/ mam go dość blisko tylko zastanawiam się czy wato tam zaglądać!!?? mam do wymiany łożysko chyba tył pozdrawiam ja na pieknej mialem praktyki tylko pod koniec 68 nr ... ale z tego co slyszalem to bez polotu ten mechanik...