Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

P.S

ja nie mam wypłat :confused4:

sam drukujesz bilety NBP ? :naughty:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szczuraz, Ty zdzierałes farbe z grilla, czy malowales na czarno ta srebrna obwodke ?

Opublikowano

P.S

ja nie mam wypłat :confused4:

sam drukujesz bilety NBP ? :naughty:

Drukuję :decayed:

P.S

Moja przejdzie szkole z ETKI żebyśmy zawsze mieli ją pod tel. Oczywiście w Etce można sprawdzić model .... ta ramka była od 80 z giełdy.

Opublikowano

qqqqurqwaaaaaaaa !!! ząb mi się ukruszył a mój zębolog powiedział że szpachlę to mogę na samochodzie kłaść :wallbash:

Będzie piłowanie i na koronie się skończy i 800 zł mniej :wallbash::thumbdown: i turbo od ARL poszło się .......dymać :confused4:

I tak dobra cena chyba że schowasz uśmiech na jakiś czas albo zrób wszystkie na ostro tak jak w jeżdżcu bez głowy.
Opublikowano

qqqqurqwaaaaaaaa !!! ząb mi się ukruszył a mój zębolog powiedział że szpachlę to mogę na samochodzie kłaść :wallbash:

Będzie piłowanie i na koronie się skończy i 800 zł mniej :wallbash::thumbdown: i turbo od ARL poszło się .......dymać :confused4:

I tak dobra cena chyba że schowasz uśmiech na jakiś czas albo zrób wszystkie na ostro tak jak w jeżdżcu bez głowy.

nie widać tego bardzo ale dyskomfort jest :kwasny:

Opublikowano

k**wa zgubiłem portfel z wszystkimi dokumentami ;( :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ku*** zgubiłem portfel z wszystkimi dokumentami ;( :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Współczuje Ci :confused4: Jak miałeś telefon do siebie jakimś cudem w portfelu, to może ktoś zadzwoni, ale na odzyskanie kasy już bym nie liczył.

Opublikowano

Heh, akurat kasy było 7 zł w portfelu, reszta to karty i dokumenty prawko dowod osobisty, dowod rejestracyjny, oc , wizytowka z telefonem , ch*** wie, bylo to kolo marino, watpie zeby ktos sie odezwal, jutro lece na policje i pozniej zalatwiac do urzedów, masakra ....

Opublikowano
  • Autor

Szczuraz, Ty zdzierałes farbe z grilla, czy malowales na czarno ta srebrna obwodke ?

wytargałem grila , wypiąłem chrom listewkę , zmatowałem , odtłuściłem i pomalowałem podkład + akryl [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 22:09_________________________________________________

jutro lece na policje i pozniej zalatwiac do urzedów, masakra ....

jutro możesz juz mieć na siebie kredyt na 20k pln :thumbdown: i nie żartuję w tym momencie. Od razu blokuje sie karty i zgłasza dowód i prawko .

Opublikowano

W biku jestem, to chyba nie weźmie nikt :polew:

Opublikowano
  • Autor

jest jeden bank który nie sprawdza w biku .... wiesz jaki ? :naughty:

Opublikowano
:decayed: Hehe niewiem, k**wa masakra, właśnie pije z bólu :rolleyes: Zawsze nosze przy sobie portfel a tu c**j taka piz*a :thumbdown:
Opublikowano
  • Autor

bank spermy :polew:

Opublikowano

Niby jeszcze w banku można zastrzec dokumenty, i później mają w jakiejś ogólnej bazie, zaraz dzwonie

Opublikowano
  • Autor

dobry pomysł

Opublikowano

W biku jestem, to chyba nie weźmie nikt :polew:

Ja bym się nie śmiał... w przeciągu 4h można na dowód zrobić kilka kredytów. Pacjent co nie zastrzegł może się za***ć drugiego dnia :naughty::decayed:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 22:38_________________________________________________

bank spermy :polew:

:polew: :polew: :polew:n

Oddawałeś ???

Opublikowano

Jest dowód osobisty i prawko zastrzeżone w międzybankowej bazie dokumentów zastrzeżonych :kox:

Opublikowano
  • Autor

najgorsze jest to że potem Ciebie ciągają po sadach i to ty masz udowodnić swoją niewinność :wallbash:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 22:44_________________________________________________

Ja bym się nie śmiał... w przeciągu 4h można na dowód zrobić kilka kredytów. Pacjent co nie zastrzegł może się za***ć drugiego dnia :naughty:

to dlatego nie masz wypłaty :naughty: po nitce do kłębka ... sam udzielasz sobie kredytów :polew:

Opublikowano
!
Opublikowano
  • Autor

dobre :polew: wrzucaj więcej bo ja do 6:00 w robocie siedze :thumbdown: