Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwonilem na policje, mam jutro rano zadzwonic i sie umowic, bo niewiadomo o ktorej beda mieli czas :naughty: Niewiem czy dzwonic do nich rano, czy szukac innego posterunku na miejscie, ew. podjechac do siebie na wiosce na "komisariat" :mysli:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jedz gdzie masz najbliżej ważne jest przyjecie zgłoszenia

chyba ze u Ciebie na wiosce ten co potrafi pisać pójdzie akurat na patrol to będziesz musiał jechać do Wrocławia :decayed:

Opublikowano

jedz gdzie masz najbliżej ważne jest przyjecie zgłoszenia

chyba ze u Ciebie na wiosce ten co potrafi pisać pójdzie akurat na patrol to będziesz musiał jechać do Wrocławia :decayed:

To jest ich więcej niż jeden ?? :polew:

Opublikowano
  • Autor

jeden umie czytać a drugi pisać :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe, a i jeszcze mowil mi ze zgloszenie przyjmie ok, ale jakby pozniej cos bylo narobione na te dokumenty to musze znowu isc i zglosic przestepstwo :gwizdanie: Powiedzialem ze ukradli, kilka razy mnie pytal czy napewno, czy nie zgubilem, moze mi wypadl itd itp ....

Opublikowano
  • Autor

są zamoty co dzwonią a potem portfel sie odnajduje w 2 kurtce ... :gwizdanie:

nocni jeźdźcy nam sie tu powoli robia :)

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

:decayed: Hehe niewiem, ku*** masakra, właśnie pije z bólu :rolleyes: Zawsze nosze przy sobie portfel a tu ch*** taka pipka :thumbdown:

Napij się z nami w sobote razem poszukamy a nie sam pijesz.
Opublikowano

:decayed: Hehe niewiem, ku*** masakra, właśnie pije z bólu :rolleyes: Zawsze nosze przy sobie portfel a tu ch*** taka pipka :thumbdown:

Napij się z nami w sobote razem poszukamy a nie sam pijesz.

Ciekawe gdzie wyjdziesz w sobotę - trzeba było rezerwować coś we wtorek a dzisiaj to już pozamiatane. Ja po mieście szlajać się nie mam zamiaru jak walka będzie.

Opublikowano
  • Autor

ja koncze nocki w niedziele o 6:00 :thumbdown: Właśnie sie obudziłem :naughty: dobrze jest się dobrze wyspać :polew:

Opublikowano

Zalatwione wsio :gwizdanie:

Opublikowano

:good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Gitarra :good:

jest temat o tym u nas na forumie ale nie kazdemu chce sie kopac :)http://www.aero2.pl/www/bdi.html

jak sie na to zaopatrujecie ?

Opublikowano

Gitarra :good:

jest temat o tym u nas na forumie ale nie kazdemu chce sie kopac :)http://www.aero2.pl/www/bdi.html

jak sie na to zaopatrujecie ?

Jak zacznie to chodzić to temat do przemyślenia. Pewnie i tak całego miasta nie poryje. W większość restauracji masz darmowy net.

Opublikowano
  • Autor

ale to jest viaGSM wiec na bank całe miasto będzie jest pytanie jak poza miastem bo im sie mapa pokrycia polski wysypała :thumbdown:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 18:38_________________________________________________pany śpicie ? ja tu sie w pracy nudze ... :wallbash:

Opublikowano
:drunk:
Opublikowano
  • Autor

wypij i za mnie bo mnie tu kurwica bierze ... :wallbash::smutas:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 12:44_________________________________________________jakbyście się jutro wybierali gdzieś w tamte rejony :naughty:

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/duze-utrudnienia-w-ruchu-w-dniu-walki-adamka,1,4840518,region-wiadomosc.html

[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 16:44_________________________________________________nie spać ... zwiedzać ! :decayed: