Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie za zimno na grilla ? :wink4:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

posiedzimy wewnątrz, a grilla mam elektrycznego :decayed:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 22:38_________________________________________________ja padam na twarz już, także branoc Panowie :hi:

Opublikowano
  • Autor

3m sie. Podaj szczegóły jak wstaniesz. Rozumiem że imprezka odbędzie się tam na końcu świata gdzie ostatnio :naughty: Jeżeli tak to musisz uszykować miejsce na moją niebieską padline :decayed:

Opublikowano

ostatnio nie mieli przeciwwskazań na kolejnego grilla, ale muszę pozwolenie odświeżyć :decayed:

Opublikowano

Pilnie potrzebuję kody klimatronica do B6/B7

Opublikowano

jeśli się dobrze orientuję, to tam nie ma takiej opcji... ale mogę się mylić

Opublikowano

Kody masz tylko w B5. Wstępnie piszę się na tego grila panowie, ale niestety ja tylko mogę "kolke", bo w niedziele pracuje, poza tym muszę wrócić jakoś do domu, a na czworaka to trochę za daleko... ;) Bynajmniej będzie okazja do lepszej integracji, pogawędki, no i szczuraz - skoro tak lubisz 2,5 to dam Ci się karnąć do okoła piaskownicy :polew:

Opublikowano

Kody masz tylko w B5. Wstępnie piszę się na tego grila panowie, ale niestety ja tylko mogę "kolke", bo w niedziele pracuje, poza tym muszę wrócić jakoś do domu, a na czworaka to trochę za daleko... ;) Bynajmniej będzie okazja do lepszej integracji, pogawędki, no i szczuraz - skoro tak lubisz 2,5 to dam Ci się karnąć do okoła piaskownicy :polew:

Toż 2,5 nie jedzie :decayed:

Opublikowano

Panowie transport nam się szykuje
Opublikowano
  • Autor

Panowie transport nam się szykuje

Do Tomka polecimy moim Hujdajem i zostawimy go tam na noc. W niedziele się bujniesz sie po mnie żeby go odebrać. Pasuje ?

Opublikowano

Jak najbardziej mogę Was poodstawiać ;) czyli w moim napiętym grafiku wykkreślam wszystkie inne plany na sobotę :notworthy: a może jakaś impreza czy coś...? ;) Hornet ja Ci dam nie jedzie :decayed: tym razem Cie nie zabije :polew:

Opublikowano
  • Autor

hornet już dostał choroby nazywanej niedoborem koxu. Dieslem z motorami startuje a potem choruje ze go objechały :naughty:

Opublikowano

Bbbuuuuuahaahahahh :polew::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: to co, w sobotę się widzimy :evil:

Opublikowano

Bbbuuuuuahaahahahh :polew::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: to co, w sobotę się widzimy :evil:

Przestańcie może na szkołę rodzenia jedzie w sobote trzeba się pokazać małżonce z jak najlepszej strony.
Opublikowano

no pewnie że widzimy! tylko lipa, bo coś starzy kręcą nosem na wieść o kolejnym spotkaniu u mnie :confused4:

moja propozycja zatem... pizza w DaGrasso na Grunwaldzie, a później do Fuga na bilarda :naughty:

Co myślicie?

Opublikowano

Jeżeli mamy iść do Fugi, to trzeba już rezerwacje robić ! Ciężko jest tam znaleźć miejsce w pt/sob. DaGrasso ? Może jakaś inna pizzeria ? :mysli:

P.S. Maciej, Ty będziesz się wybierał z Ewą ?? / Ma ktoś scrackowanego Vag-Coma , bo ja w dalszym ciągu nie mogę sobie z tym poradzić :wallbash:

Opublikowano

U Krystiana koło Astry jest ponoć fajna barówa gadałem z nim w tygodniu-zadzwonie do niego.

Opublikowano

Ja mam vag-coma, ale u siebie na laptopie, niestety nie mam pojęcia o crackowaniu, szwagier mi to wrzucał, więc jeśli coś Ci to da mogę wziąć swojego laptopa i sobie przerzucisz, czy coś... Jeśli chodzi o miejsce spotkania to mnie to tam wszystko jedno. Byle ciepło w dupska było.

Opublikowano

po co CI crack? bierz legalnego VCDS - jest za free[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 18:51_________________________________________________Z tego DaGrasso jest blisko do Fugi :decayed:

Opublikowano

Panowie polecam Dobrą to jest link http://www.dobrapizza.pl/galeria.html .

Bar jest spoko otwarty do ostatniego klienta,polecam

zobaczcie link