Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie, gdzie można wymienić przednią szybę? Nie musi być najtaniej, bo nie ja płacę, ale musi być dobrze!

Na torfowej tel.713726301 :wink4: ...od ręki robią w 2h :wink4: ...trzy razy już tam robiłem i nie narzekam :good:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pilkington to bardzo dobra firma, za 420 wstawią mi szybę tego samego producenta, co ori. Torfowa jest za daleko, więc odpada...

Dzięki za radę!

Opublikowano
  • Autor

Wstawać śpiące niedżwiedzie !!!

ło k**wa ale pospałem :shocked: 12 godzin :naughty: Gniady o której ty chcesz startować ?

Opublikowano

Artur o 20 dopiero będzie w domu po pracy, ja jadę z nim, więc może start około 21?

Opublikowano
  • Autor

Ewa kończy zajęcia o 18 + czas na dojazd na muchobronx wielki. Ja już będę u Gniadych pod chatą warował z Leszkiem.

Opublikowano

My odbieramy Tomka z jego kolega z Grunwaldu. Na ktora wstepnie sie umawiamy ? 20 / 21 ?

Opublikowano
  • Autor

chyba na 21. My z Ewą długo siedzieć nie będziemy bo jutro na rano idzie na uczelnie. Dzisiaj kończy zajęcia o 19 :blink:

Opublikowano

chyba na 21. My z Ewą długo siedzieć nie będziemy bo jutro na rano idzie na uczelnie. Dzisiaj kończy zajęcia o 19 :blink:

Kaju przyjedzie do mnie o 19.30 czyli na 20.00 tam -wole wczesniej sie spotkać bo jak sie umówimy na 21.00 to za krótko posiedzimy -przyjeżdżac szybciej nie gapic się w telewizory.
Opublikowano

ja przyjadę z Arturem, on o 20 kończy pracę, więc siłą rzeczy nie możemy wcześniej

Opublikowano

Za grill poliftowy cena 75zl dobra? Bo nawet się nie orientuje... A szczerze nie rozróżniam grilla przedliftowego i poliftowego :wink4:

Opublikowano

Za grill poliftowy cena 75zl dobra? Bo nawet się nie orientuje... A szczerze nie rozróżniam grilla przedliftowego i poliftowego :wink4:

a na pizzę wpadniesz?

Opublikowano

a na pizzę wpadniesz?

Jestem pod Zieloną Górą do wtorku :no:
Opublikowano

Ja za swojego dałem coś koło 70 z przesyłką, jakoś na początku roku. Jeden uchwyt połamany. Dobra pany, ja jadę zatankować ropsko po 3,5 :gwizdanie: zawożę siostrę do Oleśnicy i jade po gniadego. Do zobaczyska!

Opublikowano

Ja za swojego dałem coś koło 70 z przesyłką, jakoś na początku roku. Jeden uchwyt połamany.

A to nie przepłaciłem :wink4: hehe

Miłego wieczoru Panowie :hi:

Opublikowano

Autko sprzedaje, heheh wczoraj wystawiłem dziś był pierwszy klient :shocked:

Opublikowano

Właśnie zjechałem na Wrocław. Miałem podjechać do Was ale szczur tel nie odbiera... pewnie już zaholowany do domu :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie dali mi posiedzieć :thumbdown: Ewa o 6:00 musiała wstać na uczelnię.

46945129be8148ebmed.jpg

342c923d22d3ec9emed.jpg

556151aa558a0b2dmed.jpg

97cc8d90ba9d30d1med.jpg

b18fe3dd31355a63med.jpg

jak ktoś ma foty to dorzucać :decayed:

Opublikowano

:hi:

Witam kolegów z Wrocławia. Mam takie pytanie i prośbę, czy mógłby ktoś z Was zobaczyć wstępnie tą B6 http://otomoto.pl/audi-a4-tdi-tdi-131km-pdc-navi-chrom-C21137017.html . Chcę kupić B6, tylko nie chciałbym jechać tyle km żeby się wk....wić jak jest z nią coś nie tak.

Opublikowano
  • Autor

Bliżej do Lwówka śl. ma Lubań i Bolesławiec. Od Wrocławia to jest 120 km. :wink4:

Opublikowano

chlopaki macie jakiegos znajomego w komisie z telefonami , bo chce sprzedac HTC Desire Z nowy w pudelku wziety z orange.... ? nie chce sie bawic w allegro , najchetniej bym podjechal i sprzedal od reki ...