Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to rozwiązanie musi przetrwać do maja więc nie będę inwestował w kable po 100pln. Ja jestem totalnym laikiem i nawet jak mi puścicie film na blureju czy inne szatańskie kanały HD to różnicy nie będę widział :polew: [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 22:29_________________________________________________umarłem ...

36bfcd18d0809df65af83664372ea0c3.jpg?1324775972

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

czyli są na tym świecie jeszcze normalni życzliwi sąsiedzi (poza moimi oczywiście) :naughty:

Ja właśnie wróciłem z pracy siedziałem tam od 6:00 :blink: teraz browarnictwo osiedlowe z Mirasem i lulu :drinks:

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

:bry:

Bry :hi:

Opublikowano

bry :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

Gniady , Krystian ustalamy coś bardziej z sylwestrem ? [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 16:09_________________________________________________kurak ten gość od półosi wcisnął Cie na minę. Masz kawałek metalu przenoszący napęd z jakiegoś innego auta :blink:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236220.0[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 16:21_________________________________________________i jest jeszcze jedno jest różnica między automatem a manualem może tędy trzeba szukać

Opublikowano

mówi, że strony mu się posrały... wystawił na moje życznie

Opublikowano

Pany jak wyglądają ceny garaży we Wrocławiu w okolicach Legnickiej? Chodzi o wynajem. Orientuje się ktoś?

Opublikowano

Pany jak wyglądają ceny garaży we Wrocławiu w okolicach Legnickiej? Chodzi o wynajem. Orientuje się ktoś?

Chyba będzie ciężko ze znalezieniem miejsca... jak już się znajdzie to kwota będzie odpowiednio wysoka. Myślę, że miesięczny koszt będzie się wahał w okolicach 300-700zł

Opublikowano

O Madonno Mio... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Nie szukaj przez ogłoszenia. Moi znajomi zawsze szuskja przez znajomych z okolicy. Zawsze trafi się jakiś dziadek co wartburga sprzedał i garaż mu stoi wolny. Za 150 pln bedzie cieszył się i uszami klaskał. Mam kilku znajomych którzy w tych pieniądzach wynajmują koło dw. Gł , rynku i nas moim osiedlu. Czyli ceny nie musza wcale zabijać

Opublikowano

Nie szukaj przez ogłoszenia. Moi znajomi zawsze szuskja przez znajomych z okolicy. Zawsze trafi się jakiś dziadek co wartburga sprzedał i garaż mu stoi wolny. Za 150 pln bedzie cieszył się i uszami klaskał. Mam kilku znajomych którzy w tych pieniądzach wynajmują koło dw. Gł , rynku i nas moim osiedlu. Czyli ceny nie musza wcale zabijać

Tak to i znajdzie ale normalnie ma co liczyć na taką cenę :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Karol w 1.9 TDI czujnik ciśnienia doładowania jest przy IC ? A4 110ps 96r ma te śmieszne zapiekające się kierownice na świstaku ? Będę próbował ogarnąć auto kolegi z pracy ale wiedzę o TDI mam znikomą :naughty:

Opublikowano

Karol w 1.9 TDI czujnik ciśnienia doładowania jest przy IC ? A4 110ps 96r ma te śmieszne zapiekające się kierownice na świstaku ? Będę próbował ogarnąć auto kolegi z pracy ale wiedzę o TDI mam znikomą :naughty:

Moze nie jestem Karol, ale... hehe tak, ma zapiekajace sie kierownice, potrzebujesz pomocy to wal, wytlumacze wsio na spocie w niedziele :wink4: AFN z 96 ma map sensor w ECU, zadko pada, pewnie kieronice w VTG deba stoja :wink4:

Opublikowano

Masz i się baw :gwizdanie:

http://www.turbo-diesel.pl/zrob_to_sam/17/ [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 22:42_________________________________________________

pewnie kieronice w VTG deba stoja :wink4:

Jak się jeździ jak emeryt.... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wywala błąd czujnika ciśnienia doładowania zwarcie do masy :mysli: czyli uwalone ECU albo przetarte kable ? Jakiś krawiec zasadził tam skrzynkę z bezpiecznikami/przekaźnikami z passata B5 a wiązka do niej wygląda jak makaron :facepalm:

Opublikowano

Jak się jeździ jak emeryt.... :gwizdanie:

:gwizdanie:

Opublikowano

wywala błąd czujnika ciśnienia doładowania zwarcie do masy :mysli: czyli uwalone ECU albo przetarte kable ? Jakiś krawiec zasadził tam skrzynkę z bezpiecznikami/przekaźnikami z passata B5 a wiązka do niej wygląda jak makaron :facepalm:

Ubezpieczony jest ?? :gwizdanie: :decayed: