Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bardziej niż skrzynki bałbym się wstawianej lewej ćwiartki i dachu ale to mój punkt widzenia :decayed:

100_100_839370053_Oczka_przez_abando_middle.jpg

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wywala błąd czujnika ciśnienia doładowania zwarcie do masy :mysli: czyli uwalone ECU albo przetarte kable ? Jakiś krawiec zasadził tam skrzynkę z bezpiecznikami/przekaźnikami z passata B5 a wiązka do niej wygląda jak makaron :facepalm:

To standardowy blad przy zapieczonych kierownicach, przerabialem to na samym poczatku jak kupilem swojego afna :wink4: Zrob loga dyn 11 to sie upewnisz :wink4:

Opublikowano

Niestety to chyba dopada każdego. Ja również musiałem czyścic turbinkę po zakupie auta. Nic trudnego. Kwestia narzędzi, chęci oraz jak najmniej zapieczonych śrub :evil:

Opublikowano
  • Autor

Kolega jest chyba mało ogarnięty jeżeli chodzi o mechanikę. Serwisanci mojego audi krzyknęli 250-300 pln za czyszczenie kierownic. Dobra to cena ?

Opublikowano

Kolega jest chyba mało ogarnięty jeżeli chodzi o mechanikę. Serwisanci mojego audi krzyknęli 250-300 pln za czyszczenie kierownic. Dobra to cena ?

Jakaś gwarancja na robotę ?? Jaki czas pracy ?

Opublikowano
  • Autor

nie interesowałem się tym zadzwoniłem do kolegi podał mi cenę i tyle.

Robił ktoś reset elektroniki w baterii od laptopa ?

Opublikowano

Cena dobra, u mirasa w ecuproject 5stowek, 3 stowki firmy biora za samo czyszczenie bez wyciagniecia turbawki z auta...Dawaj mnie narzedzia to mu to ogarne za polowe :decayed:

Opublikowano

Ojeja, pany, nawet w moim AKNie dęba stanęły. Każde VTG to dopada, nawet jak się jeździ "jak fabryka nakazuje" czyli w pełnym zakresie obrotów. Ja tak jeździłem, a i tak miałem za***ane. Taki urok.

Opublikowano

To co.. każdy wyciąga turbawkę, bierze pod pachę 0.7 i się spotykamy na czyszczeniu ?? :naughty:

Opublikowano
:nabijasie:
Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=2010376224

co sądzicie?

Rodzice znajomego szukają A4 w kwocie 50-60tyś.

Diesel, sedan, Q, max 2.0

Co sądzicie? Jakieś rady?

Opublikowano
  • Autor

Przebieg standardowo za mały jak na diesla. Chyba że po mega gongu ... Albo jedno i drugie :naughty:

polecam szukanie prywatnych ofert u niemca ew. przelot po audi centrum: Dresden, Chemnitz , Zwickau. Jeden dzień wolnego wziąć i w droge. U nas nic dobrego bym nie wróżył. [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 15:54_________________________________________________a co z tym resetowaniem elektroniki w baterii laptopa ? nikt nie robił ?

Opublikowano

300 stowki, jezeli w tej kwocie jest demontaz i montaz to jak najbardziej sie opaca :good:

nie interesowałem się tym zadzwoniłem do kolegi podał mi cenę i tyle.

Robił ktoś reset elektroniki w baterii od laptopa ?

Co Ty chcesz zrobic ? Wystarczy w biosie przywrocic ustawienia fabryczne, zamiast rozkrecac lapka a efekt taki sam :gwizdanie:

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=2010376224

co sądzicie?

Rodzice znajomego szukają A4 w kwocie 50-60tyś.

Diesel, sedan, Q, max 2.0

Co sądzicie? Jakieś rady?

Środek ładnie wyprany. Weź VIN podjedź do Włodka i niech luknie.

Opublikowano
  • Autor

Co Ty chcesz zrobic ? Wystarczy w biosie przywrocic ustawienia fabryczne, zamiast rozkrecac lapka a efekt taki sam :gwizdanie:

ogniwa mam w baterii ok ale elektronika mi ogranicza ładowanie i za wcześnie pokazuje że jest koniec baterii. W win xp wszystko poustawiane jest prawidłowo.

Opublikowano

Czego wiara tylko do 2 litrów chce brać... Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Opublikowano
  • Autor

bo w opinii 50% społeczeństwa jak coś ma ponad 2 litry to wpierdziela jak mały odrzutowiec i części są drogie :gwizdanie:

Opublikowano

To co.. każdy wyciąga turbawkę, bierze pod pachę 0.7 i się spotykamy na czyszczeniu ?? :naughty:

0,7 na glowe stawia wlasciciel tego co trzeba wyczyscic i gra, skladanie dnia nastepnego :wink4: hehe

Opublikowano

Czego wiara tylko do 2 litrów chce brać... Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Z tego silnika można duużo wycisnąć :gwizdanie: ale o tym się nie mówi.

Opublikowano
  • Autor

clinque ty teraz siedzisz w Głogowie czy we Wro ?