Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Karolu, jeśli urodzisz (czyt. żona urodzi), to osobiście wpadniemy Ci złożyć gratulacje :yeee::drinks:

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

Zbierzemy się w kupe i podjedziemy :kox:

:grin::grin:

Przez pierwszy miesiąc nie planujemy żadnych gości :decayed:

Opublikowano
  • Autor

parking masz duży :decayed: rozpalimy tam grilla a kiełbane bedziemy ci podawać przez okno :kox:

Opublikowano
parking masz duży :decayed: rozpalimy tam grilla a kiełbane bedziemy ci podawać przez okno :kox:

Będę wcześniej musiał postawić znak... dzisiaj proszę nie parkować ponieważ będzie impreza :polew:

Opublikowano
  • Autor

popijemy to i auta poprzestawiamy :whistling:

Opublikowano

Jak sąsiedzi zobaczą co się wyrabia, to sami poprzestawiają:D

Opublikowano

I mamy skierowanie do szpitala.. w środę jedziemy i sam nie wiem ile to potrwa.. pewnie młodej zrobią kompletne badania a kiedy młodego będą wykurzać...

Także mnie w niedzielę pewnie nie będzie... a co do pępkowego to jak Emil mówił.. zrobi się 2 in 1 :decayed: Kajpka niedaleko mnie jest. Jak będę miał chwilę to podejdę zapytam o szczegóły...

Opublikowano

panowie mam pytanie szukam jakies dobrego serwisu klimy mozecie cos polecic ? zeby bylo dobrze wszystko zrobione

Opublikowano

Karol, porobią badania, h*je muje dzikie węże, dopiero wtedy ją wezmą na salę. A z wynikami to może potrwać 2-3 dni. Moja żona też miała skierowanie na 6 stycznia, zajeżdżamy a w recepcji babka się pyta czy jej wody odeszły, lub ma skurcze, jak usłyszeli, że nie, no to baba do nas z pretensjami... Wtedy ja na nią z ryjem wyskoczyłem, no ale mniejsza o to. Do piątku będziesz miał spokojnie wolny czas od kobity, może nawet w niedziele zamiast na spota wszyscy pojedziemy pod szpital, żeby żonke na duchu podtrzymywać, co by jej się lepiej parło :decayed:

Opublikowano
Do piątku będziesz miał spokojnie wolny czas od kobity, może nawet w niedziele zamiast na spota wszyscy pojedziemy pod szpital, żeby żonke na duchu podtrzymywać, co by jej się lepiej parło :decayed:

Tak, i wszyscy beda krzyczec, 'dawaj, dawaj!' :decayed::grin:

Opublikowano
:grin::grin: nie ma się co śmiać, był który przy porodzie? Ja miałem okazję 2 razy być. Co jak co, ale w życiu bym nie chciał tego przechodzić :kox:
Opublikowano

ja byłem i podobno według żony idealnie się spisałem:banan:

Opublikowano

No ja też mam dwa dyplomy ze szpitala za wytrwałość :facepalm::kox:

Opublikowano
  • Autor

Ja natomiast mam na koncie 2 dyplomy za spektakularne ucieczki z pulmonologii :decayed: raz w połowie badań jak mi chcieli jakąś rurę ładować do gardła a 2 raz jak już wyro czekało ja ledwo przytomny i niedotleniony odpaliłem wrotki do auta :kox:

BTW

Audi umarło, Hujdaj umarł czekam na Horneta aby utopić smutki w garażu :thumbdown:

Opublikowano

Witam Panie i Panów :)

Czy to każdy może przyjechać na taki spot? co tam robicie ile to trwa i w ogole?

jeszcze nigdy nie bylem a teraz dopiero po roku czasu przyjade do polski :)

Opublikowano

Kolego, na pewno nie ma lansu audicami jak niektórzy myślą, po prostu spotykamy się, gadamy, żatujemy, czasami nawet się na piwko skoczy :wink: ja akurat jestem gościem specjalnym (ale sobie wlałem :facepalm: ), ale masz mniej więcej przedstawione jak to wygląda :wink: atmosfera jest naprawdę przezajebista :)

Opublikowano

gumis, ja jestem swiezakiem i wczoraj bylem pierwszy raz na takim spocie. Auta nie posiadam - dopiero przymierzam sie do zakupu. Jak wyglada taki spot? Normalnie, ludzie w porzadku, i gadasz z nimi normalnie, wymieniasz doswiadczenia, zdobywasz wiedze (jak w moim przypadku :P)

Co robia? Zalezy, od tego na co jest ochota :P

A ile trwa? Zalezy jak stoi ekipa z czasem:P

Polecam, spoty, bo ludzie sa ogarnieci, i z kazdym idzie pogadac :)

to pisalem ja, frajdej (lekko na***ony), ale szczerze :wink:

Opublikowano

Ja też nie wiedziałem o co chodzi, dopóki się nie zjawiłem :wink: naprawdę polecam, fajna atmosfera :)

Opublikowano

My wlasnie konczymy.