Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
210kg :naughty: zwycięzca ten sam wynik z tą różnicą, że był o 11kg lżejszy niż ja :wink:

ładnie ja nawet połowy nie haratnę

Ciężko pracuje na to :naughty: Przy mojej wadze to i tak fajerwerków nie ma... Teraz miałem trening ukierunkowany pod "martwy" dlatego już jest dwójka z przodu :decayed: Trójbój mam za 3msc to myślę, że jeszcze ok.15kg dorzucę do każdej konkurencji :wink: Między amatorami to mogę coś powalczyć, bo gdyby zawodnicy pro startowali w takich małych imprezach to nie było by po co się rozgrzewać nawet :whistling: Dla przykładu- P.Wróblewski wyciąga 345kg :kox:

P.S. Przeciętny zdrowy człowiek z jakąś tam aktywnością wyrywa jakieś 80-90kg :wink:

Ile już trenujesz? :whistling:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

4lata :wink: dieta/regeneracja wszystko jest od początku :thumbup1:

Opublikowano
4lata :wink: dieta/regeneracja wszystko jest od początku :thumbup1:

Ja właśnie chcę coś zacząć na poważnie. Powiedziałem, że po maturze się biorę. Jakieś wskazówki dla początkującego? :whistling: Może być na PW :decayed:

Opublikowano

hmm... pierwsze tygodnie poświęć na wypracowanie techniki :wink: małe obciążenia, dużo powtórzeń dokładnie wykonywanych...z czasem technika wejdzie w krew :thumbup1: śpij dużo i nie ćwicz z dnia na dzień :wink: jeśli nie chcesz od razu rygorystycznej diety to przynajmniej jedz regularnie 5-6 posiłków i omijaj słodycze/kolorowe-gazowane napoje :wink: co 3 miesiące rób przerwę na regenerację 7dni :wink:

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

aha i po każdej regeneracji zmiana planu treningowego, żeby mięśnie się nie przyzwyczajały :wink: inaczej stagnacja gwarantowana

Opublikowano
  • Autor

kolor prawie jak spartana :decayed:

Ile tam haratnołeś ?
210kg :naughty:

stary to ty lewarka w aucie nie musisz wozić :shock3:

Ja dzisiaj haratnąłem 7 piw i właśnie zjechałem z rynku do domu. Byli lepsi odemnie ale dopiero zaczynam trenować :naughty:

Opublikowano
Ile tam haratnołeś ?

Ja dzisiaj haratnąłem 7 piw i właśnie zjechałem z rynku do domu. Byli lepsi odemnie ale dopiero zaczynam trenować :naughty:

:nabijasie:

Opublikowano

To sie nadaje na zime do odśnieżania. :facepalm:

Opublikowano
Ile tam haratnołeś ?

:polew::polew::polew:

P.S. Nie da rady bez lewarka, nie ma jak dobrze chwycić :polew:

Opublikowano

Potrzebuje namiary do jakiegoś ogarniętego mechanika z Wrocławia lub okolic który by mi naprawił silnik, bo złe rzeczy się z nim dzieją. VAG prawie nic nie pokazuje a motor ma objawy jak w tym wątku: http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/nowe-wtryski-237584/

Opublikowano
Potrzebuje namiary do jakiegoś ogarniętego mechanika z Wrocławia lub okolic który by mi naprawił silnik, bo złe rzeczy się z nim dzieją. VAG prawie nic nie pokazuje a motor ma objawy jak w tym wątku: http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/nowe-wtryski-237584/

podjedź na spota, pokaż chłopakom, może coś wymyślą. masz 1.8T czy bez T?

Opublikowano
  • Autor

zwykły ADR taki jak u Ciebie tyle że na starszym sterowniku

Opublikowano

Niniejszym rozpoczynam chłodzenie organizmu płynem zwanym piwem. Nikt i nic mnie już nie wyciągnie na miasto !!!! 32oC w cieniu... .pogięło tą pogodę czy jak... dobrze że zapas piwa zrobiony jak na wojnę :decayed:

Opublikowano

zakośili mi kolejne auto sprzed nosa. :facepalm:

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ----------

widocznie nie jest mi pisane auto :polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ----------

Czaisz się jak szczerbaty na suchary...

Sprawa jest. Potrzebny mi taki mały samochodowy wiatrak do zapalniczki... muszę przerobić go i zamontować u młodego w łóżeczku. Jak u kogoś zalega niech da znać ile za niego. Ewentualnie gdzie takie ustrojstwo kupię i zasilacz do tego ???

Opublikowano

Czaisz się jak szczerbaty na suchary...

Sprawa jest. Potrzebny mi taki mały samochodowy wiatrak do zapalniczki... muszę przerobić go i zamontować u młodego w łóżeczku. Jak u kogoś zalega niech da znać ile za niego. Ewentualnie gdzie takie ustrojstwo kupię i zasilacz do tego ???

Ja mam taką farelkę samochodową która przestała grzać ale wiatrak chodzi i dmucha :wink:

Opublikowano

Panowie, potrzebuję kontakt do tłumikarza, który sprawdzi, czy nie mam zatkanego katalizatora w Astrze. Ktoś może kogoś polecić??

Opublikowano

wiatrak na zapalniczkę widziałem dzisiaj w lidlu na ul.Królewieckiej

Opublikowano
Panowie, potrzebuję kontakt do tłumikarza, który sprawdzi, czy nie mam zatkanego katalizatora w Astrze. Ktoś może kogoś polecić??

Krakowska 127

Opublikowano

Panowie mam zagadkę :facepalm: U szwagra w primerze 1.6 (100ps) '97r przyszarpuje przy ok.1700rpm... wyżej już się wkręca ładnie. Parę klaczy też chyba zdechło :thumbdown: Dodam, że filtry, przewody, świece itp wymieniane na bieżąco co roku, kopułka również, przepływka sprawna i czysta. Na kompie brak błędów. Macie jakieś pomysły?

Bo ja już złożyłem broń :facepalm: