Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Widzę że cena dobra. Dogadacie się. :wink: Robota bedzie profi bo on nie uznaje fuszerek.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to super. Będzie autko wyglądać super. Dokładki w kolor, dach karbon i lusterka, listwy s4 czarne, mhmm:decayed:

Opublikowano

No dzieki za podpowiedzi z tym vagiem 70 zl mnie ta przyjemnosc kosztowala a wyszlo ze paliwo :-) a spot o 17 w niedziele ? Ogolnie to co wy na tym spocie robicie :decayed:

Opublikowano
No dzieki za podpowiedzi z tym vagiem 70 zl mnie ta przyjemnosc kosztowala a wyszlo ze paliwo :-):decayed:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
No dzieki za podpowiedzi z tym vagiem 70 zl mnie ta przyjemnosc kosztowala a wyszlo ze paliwo :-) a spot o 17 w niedziele ? Ogolnie to co wy na tym spocie robicie :decayed:

Pijemy wódke i zamawiamy panienki aby nam fury myły topless.:decayed:

Opublikowano

Emil, zapomniałeś jeszcze dodać o wciąganiu końskich dawek koksu:banan: i innych rzeczach gorszących ludzi, uznanych za obraźliwe itp itd :P

upppp nie zapominajmy jeszcze o konserwach, i sucharach!

Opublikowano

Wóda, koks, dziwki, szampan, strzelanina, chłopaki zresztą wiedzą, że u mnie klamka w schowku leży na wszelki wypadek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tak tak kaju wozi w schowku pokaźną klamkę... od zakrystii :polew: ty gościu ogarnąłeś się w sprawie mojego pw ?

Nelson jeszcze tu zagląda czy zatruł się dymem ze swojego skokszonego TDI ?:decayed: Miał przyprowadzić byłą furę Dufiego i coś temat przycichł ani jednego ani drugiego :thumbdown:

Opublikowano

A nie dostałeś nic do skarpety?! Z rana zajrzę co i jak, poszło ode mnie w piątek popołudniu, już raz miałem problemy ze sprawą vauxhalla, że dostałem zwrot, jutro przedzwonię co i jak i dam Ci znać na gg.

Opublikowano
  • Autor

spoko no problem :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

A jest we Wrocku jakiś bardzo kumaty elektryk co ogarnia liczniki? Przełożenie na kolorowy i wszystko co z tym związane?

Dzięki i pozdrawiam!

Opublikowano
qrczak ma dobrego lakiernika ale pod wroclawiem. Co do elektryka i zmiany licznika to jest gosc w hali targowej tęcza przy lotniczej i on to moze ogarnac. Musisz podjechac do niego i pogadac.

napisali Ci wcześniej ;)

Opublikowano

Haha, no kurde nie o to miałem pytać, ale zamot.

O wyklejenie autka i przyciemnienie szyb.

A swoją drogą, czy robił ktoś już listwy drzwiowe sline lub s4 hydrografiką w karbonie czarnym?

Bo myślałem by spróbować.

Opublikowano

A swoją drogą, czy robił ktoś już listwy drzwiowe sline lub s4 hydrografiką w karbonie czarnym?

Po pierwsze to nie wiemy jaki kolor ma auto. Ciężko coś doradzać odnośnie "barw"części. Carbon możę tak samo pasować jak np malowanie w łaciate.......

Powieś posta odnośnie auta (oddzielny wątek) i daj linka to się zobaczy.

Opublikowano

Po pierwsze to nie wiemy jaki kolor ma auto. Ciężko coś doradzać odnośnie "barw"części. Carbon możę tak samo pasować jak np malowanie w łaciate.......

Powieś posta odnośnie auta (oddzielny wątek) i daj linka to się zobaczy.

Tak, tu masz rację, ale pytałem tylko czy ktoś robił a nie jak to by wyglądało na moim :wink:

Ale pewnie, inne opinie mile widziane.

http://a4-klub.pl/dolnoslaskie-80/przyciemnianie-szyb-listwy-dach-lusterka-karbon-241320/

Opublikowano
  • Autor
A jest we Wrocku jakiś bardzo kumaty elektryk co ogarnia liczniki? Przełożenie na kolorowy i wszystko co z tym związane?

Dzięki i pozdrawiam!

71 373 79 37 nie wiem czy w okresie wakacyjnym będzie miał czas na pierdoły typu licznik ale lepszego elektryka we Wro nie znajdziesz. Szef ma na imię Jan

Opublikowano

Dzięki i pozdrawiam!

71 373 79 37 nie wiem czy w okresie wakacyjnym będzie miał czas na pierdoły typu licznik ale lepszego elektryka we Wro nie znajdziesz. Szef ma na imię Jan

Dziękuję pięknie ;-)

Opublikowano

Mucha się tego nie podejmnie za dużo walenia, po za tym trzeba zaadoptować nowy licznik. W ECU project Ci to zrobią.

Opublikowano

Okiej. Dzieks.