Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

pierdzielona ale upasiona :naughty: widziałbym takie wnętrze u siebie w a4

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest dobrze upasiona i naprawdę zadbana, Darka znam od gówniarza, z jednego podwórka z Oleśnicy jesteśmy, dbał o to lepiej jak o kobite, jakby ktoś od nas dzwonił, to się powołujcie na Karola.

Opublikowano

Dzisiaj we Wro widziałem ex zółtka Duffiego :decayed: robi robotę :naughty::naughty:

Opublikowano

Miała mieć sesje z moją, ale Nelson nie dał rady :decayed: z kolegą podlecieć niestety... I tak wyszło kilka ciekawych fot z tego spota, jedno nawet do kalendarza '13 trafi :decayed::decayed: korzystając z okazji, Panowie, dziękuję za oddane głosy :hi:

Opublikowano

Ja jeszcze w tym lub przyszłym tygodniu na pewno znowu zawitam we Wro, bo byłem oglądać mieszkania :wink: Niestety nie byłem swoim autem, bo prawdopodobnie mam jakiś wyciek oleju. Auto stoi cały czas, ale olej znika :facepalm: Wczoraj przestało, dzisiaj ściągnę osłonę i zobaczę czy miska cała :decayed:

Opublikowano

Żółtkowi jakiś dziadzio wjechał w dupeczkę:facepalm: Nie ma tragedii, ale chłopaka wk***ia przetarcie i wgnieciona maska.

Opublikowano
  • Autor

to ładny szczep z tej audi jak po wjechaniu w d*pę pogięła mu się maska :facepalm::grin:

Opublikowano

A to nie widziałem, bo najpierw widziałem bok, a potem przód, bo jechał chwilę za mną. Nie byłem swoim autem:wink:

Opublikowano

Siema.

Dzisiaj babka wjechała mi w bok na skrzyżowaniu Balonowa - Bystrzycka koło rogatek.:facepalm:

IMAG0467.jpg

El quattro, rehabilitacja, itd. :facepalm:

Opublikowano

Z Twojej winy Emil? Kobita aż tak poturbowana, że el quattro i reszka? Superb mocno ucierpiał? DudsA4, posłałem Ci PW.

Opublikowano

Jechałem rowerem do pracy o 8 rano. Byłem na drodze z pierwszeństwem, baba z podporządkowanej A3. Jechała z mężem, ani on ani ona nie widzieli mnie :polew::polew: przecież ja na rowerze to normalnie prędkość światła. Przyjechały policjanty, porobili foty, spisali protokół.

Opublikowano

Łosz kuuuurwa. Taki to pożyje. Teraz el quattro, będziesz w domku zimne piwko pił i konia bił, raaaaj :banan:

Opublikowano

Kaju to Ty z Oleśnicy pochodzisz??

Duds przejebana sprawa z mieszkaniami co? Czasami uda się od razu coś znaleźć, a czasem i miesiąc trzeba szukać. Na jaką uczelnie się wybierasz? :wink:

Opublikowano

Tak, Błażej, z Oleśnicy pochodzę.

Opublikowano
Kaju to Ty z Oleśnicy pochodzisz??

Duds przejebana sprawa z mieszkaniami co? Czasami uda się od razu coś znaleźć, a czasem i miesiąc trzeba szukać. Na jaką uczelnie się wybierasz? :wink:

Nie ma aż takiej tragedii z tym mieszkaniem, ale łatwo też nie jest :wink: Idę na UE :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tam nigdy nic ciekawego nie było... po 2 sesji Ci się znudzi. :whistling:

Opublikowano
tam nigdy nic ciekawego nie było... po 2 sesji Ci się znudzi. :whistling:

:decayed:

Opublikowano

Efekty prac znajomego lakiernika... :facepalm:

Miała być kładziona folia na dach, niestety, calutki klar odszedł. Teraz muszę się jeszcze bawić w skrobanie przy brzegach.

IMG_1774.jpg

IMG_1768.jpg

IMG_1780.jpg

Opublikowano

O ja Cie pierdziele :shock3:

Opublikowano

Mam koleżankę na UE, czasami będziesz musiał przysiedzieć ale większość czasu będziesz mógł się opier:whistling: