Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:grin:

ty miałeś wcześniej jasną skórę w swojej ? czy to zwykła szmać była ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zwykła szmać w dodatku w pełnej elektryce. Co za k**wa pajac ten samochód konfigurował, to ja nie wiem :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

lepsze to niż zielona skóra :naughty:

Opublikowano

Gorsze od zielonej skóry jest jeszcze granatowe wnętrze. Jak audi mogło się tak poniżyć... :facepalm:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ale pizga rano żona musiałą szyby skrobać a moja fura stoi w pseudo garażu ale nawet jak jest -25 to szyby nie zamarzają o 5 rano było u mnie 0 stopni

Opublikowano
  • Autor

Musisz skrobać bo zmarznięte :naughty:

tak mi się dzień świra przypomniał :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ----------

Zna ktoś te auto *Audi a4 Avant rs4 SKÓRA NAVI XENON BOSE 18"* (2701854009) - motoAllegro ?

Jak to jest RS 4 to ja ja jestem arabem :facepalm: jeszcze 2,5 TDi z 98r :grin: wolałbym do szczura kukuriźnika dwukołowego kupić i w nocniku na głowie jeździć.

Opublikowano
  • Autor

Gorąco polecam :banan:jest cały czas do wzięcia

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ----------

Zna ktoś te auto *Audi a4 Avant rs4 SKÓRA NAVI XENON BOSE 18"* (2701854009) - motoAllegro ?

Jak to jest RS 4 to ja ja jestem arabem :facepalm: jeszcze 2,5 TDi z 98r :grin: wolałbym do szczura kukuriźnika dwukołowego kupić i w nocniku na głowie jeździć.

i ten grill :facepalm:

U mnie rano o 7.30 4 stopnie i bez skrobania się obeszło :naughty:

Opublikowano

A u mnie w garażu 16 stopni :grin::grin::grin: też bez skrobania się obeszło :polew::polew:

Opublikowano

Mózg rozjebany :shock3:

Opublikowano
kiedy kolejny spocik? chciałbym się wybrać po raz pierwszy ;)

wrocławianie, gdzie dobrze i w przystępnej cenie zrobię polerkę czarnego lakieru?

Bardzo dobra firma, maja kilka opcji renowacji lakieru. Polecam FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja

pany, podpowie mi ktoś jeszcze jakieś dobre miejsce do polerki etc? lustereczko mi się marzy :D

chyba, że ta dziupla jest ok?

Opublikowano

Oferta - Opel Vectra - Witam, jestem osobą prywatną, mam do sprzedania samochód opel vectra który użytkuje od 7 lat, bardzo dobrze utrzymany z bardzo bog

:doh: navi plus w vectrze

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

a tu jeszcze b8 w cenie

Dawro.pl - obwieszczenia, licytacje, przetargi

Opublikowano
Oferta - Opel Vectra - Witam, jestem osobą prywatną, mam do sprzedania samochód opel vectra który użytkuje od 7 lat, bardzo dobrze utrzymany z bardzo bog

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

a tu jeszcze b8 w cenie

k**wa, że on wpadł na to, że to tam się wpasuje tej. Nawet ładnie mu to wyszło :naughty:

Opublikowano

a tu jeszcze b8 w cenie

Daruj sobie DAWRO... tam większość to padaki a opisy rzeczoznawców (kupionych) można między książki wsadzić.

Opublikowano

A trzecia sprawa, to takie przetargi są ustawione z góry.

Opublikowano
A trzecia sprawa, to takie przetargi są ustawione z góry.

:naughty::whistling:

Opublikowano
kiedy kolejny spocik? chciałbym się wybrać po raz pierwszy ;)

wrocławianie, gdzie dobrze i w przystępnej cenie zrobię polerkę czarnego lakieru?

Bardzo dobra firma, maja kilka opcji renowacji lakieru. Polecam FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja

pany, podpowie mi ktoś jeszcze jakieś dobre miejsce do polerki etc? lustereczko mi się marzy :D

chyba, że ta dziupla jest ok?

Do superba 1200 zł kosztuje renowacja która zajmuje im 3 dni. Jest to z ochroną na ileś tam lat mogę Ci podać namiar do właściciela.