Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaje mi się, że jest tam coś takiego ;D dzięki!

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

są wiązki (widać na foto) w "koszulce"

Kodowanie climatronika to nie jeest jakiś mega wyczyn ale kabel trzeba mieć :kwasny:

Opublikowano

kabel jak coś to qrczak chyba może załatwić ;D ale i tak nie chcę sam się bawić w to podłączanie, nie wiem nawet jak się zabrać za wymianę panelu :/ dlatego szukam kogoś chętnego, jeśli któryś z forumowiczów chciałby się tego podjąć, wolę dać zarobić komuś od nas!

Opublikowano
kabel jak coś to qrczak chyba może załatwić ;D ale i tak nie chcę sam się bawić w to podłączanie, nie wiem nawet jak się zabrać za wymianę panelu :/ dlatego szukam kogoś chętnego, jeśli któryś z forumowiczów chciałby się tego podjąć, wolę dać zarobić komuś od nas!

Ja mówię o kablu porządnym a nie do sprawdzania błędów i robienia logów. Taki kabelek kosztuje 1700zł

Opublikowano

hmm... no to qrczak takie chyba nie ma ;D więc chyba nie mam wyjścia i muszę do tego gościa jechać... niejaki Kamil z Oleśnicy z polecenia Łukasza Szopy (tego od zabezpieczeń)

Opublikowano

zadzwoń do ecu jeszcze i dowiedz się o cenę

Opublikowano

W ecu mi powiedzieli, że mają tyle roboty, żebym do nich w piątek dzwonił :) Ale mogą to zrobić, cenę mi poda w piątek. Dzięki za sugestię ecu ;)

Opublikowano
hmm... no to qrczak takie chyba nie ma ;D więc chyba nie mam wyjścia i muszę do tego gościa jechać... niejaki Kamil z Oleśnicy z polecenia Łukasza Szopy (tego od zabezpieczeń)

Kamil? Nie kojarzę w moim mieście żadnego Kamila, który ogarnia te tematy... Chyba że ktoś świeży. Wiktor na Dobroszyckiej ogarnia takie sprawy i z tego co wiem to chyba Wróbel obok Leclerca na Spalicach też coś grzebał. Oboje spod dobrej ręki wyszli jako mechanicy znam ich osobiście i mogę śmiało polecić:hi:

Opublikowano

Kamil? Nie kojarzę w moim mieście żadnego Kamila, który ogarnia te tematy... Chyba że ktoś świeży. Wiktor na Dobroszyckiej ogarnia takie sprawy i z tego co wiem to chyba Wróbel obok Leclerca na Spalicach też coś grzebał. Oboje spod dobrej ręki wyszli jako mechanicy znam ich osobiście i mogę śmiało polecić:hi:

thx, pwdp do ecu podjadę to zrobić, chyba, że krzykną sobie nie wiadomo ile...

Opublikowano
  • Autor

jak sa porządne te wycieraczki to bym chwycił do hujdaja komplet bo w audi mam nowe. Jakbyś zamawiał to daj znać podjadę do Ciebie z hajsem.

Opublikowano

Ja bym musial ramiona zmienić na te areo a nie chce mi sie z tym bawic:facepalm:

Opublikowano

Szymeniu leciałeś jakąś 1-1.5h temu ul. Kamieńskiego? Później na Polanowicach? :eusathink:

Mijałem właśnie taką bielutką przezayebistą s6 :slina::shock3:

Opublikowano
  • Autor
Ja bym musial ramiona zmienić na te areo a nie chce mi sie z tym bawic:facepalm:

a to nie jest zwykły banan pnp do klasycznej wycieraczki ?!

Opublikowano

jesli sa pnp do zwyklych ramion to i ja wezme komplet do a4rki :wink:

Opublikowano

A ja miałem takie i kurwiłem na nie niesamowicie, dwa komplety przerobiłem przez niecałe 3 miesiące i wy***ałem je do pieca, wróciłem do ori boscha wieloprzegubowych.

Opublikowano

nie kupujcie drogich wycieraczek nie warto ja jednosezonowe bosch aero twin wyrzuciłem do kubła tak zaczeły rozmazywać szybę że masakra i teraz kupiłem najtansze i w d*pie to mam

a dzis zabawiłęm sie w dresa bmw jezdziłem :decayed:

Opublikowano

A na łyso sie opitoliłeś z tej okazji? :decayed:

Opublikowano

Kurde to juz sam nie wiem :decayed: Kiedys nie przyzydzilem i kupilem prawa bosha i od tamtego czasu juz 3 razy wymienilem lewa na taka za 9zl a tamta nadal zbiera malina :grin:

Opublikowano

To nie tylko od wycieraczek zależy, jeszcze szybe trzeba mieć odtłuszczoną. Ja mam boscha za 40 zl przegubowe i beznadzieje wycieraja....

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

A matka ma valeo od 3 lat i wycierają kapitalnie...