Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocham tylny napęd w Vito :kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie da się ukryć;p

Opublikowano
ŚNIEG !!!!!!!

Upalamy dzisiaj coś ?? Rano na Legnickiej masakra.. c*py po 30km/h jechały :facepalm: mimo że czarna była :polew: Magnolia już zaliczona o 6 rano... :whistling:

Ee tam ja ok 5,30 po legnickiej twardo śmigałem ok 70-80 i bez problemu fajnie szło, nie wiem jak ty po wrocku latasz;p

A ogólnie to Siemka :hi:

Czy ja napisałem że jechałem 30 ?? :facepalm:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

Kocham tylny napęd w Vito :kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox:

Dawaj go zobaczy wujek co ta paka potrafi :whistling:

Opublikowano
  • Autor

wujek już pił ? jadę na przeszpiegi osobowic za 20 minut jak coś to dzwoń. Kurak dzwonił z godzinę temu że parówa mu klękła. Niech ktoś mu ogarnie ciepły garaż bo ja mam zawalony manelami.

Opublikowano
ŚNIEG !!!!!!!

Upalamy dzisiaj coś ?? Rano na Legnickiej masakra.. c*py po 30km/h jechały :facepalm: mimo że czarna była :polew: Magnolia już zaliczona o 6 rano... :whistling:

Ee tam ja ok 5,30 po legnickiej twardo śmigałem ok 70-80 i bez problemu fajnie szło, nie wiem jak ty po wrocku latasz;p

A ogólnie to Siemka :hi:

Czy ja napisałem że jechałem 30 ?? :facepalm:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

Dawaj go zobaczy wujek co ta paka potrafi :whistling:

Najpierw ja Ci pokażę, co to potrafi, tylko bądź w niedzielę :whistling:

Opublikowano
ŚNIEG !!!!!!!

Jak mnie wk***iają tacy ludzie troche deszczyku, sniegu i k**wa jadą, że 3 auta przez jeden cykl świateł przejedzie....

Opublikowano
  • Autor

przy takiej pogodzie wychodzi kto umie jeździć a kto ma tylko prawo jazdy.

BTW na osobowicach pała od strony działek sam lód a od strony bud ze zniczami przebłyski płyt. Generalnie zabawa średnia. Factory i castorama odśnieżone. Trzeba poczekać aż coś dopada. :thumbdown:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

Włoskie opony 145/80 R13 Super Trak PNEUS OVADA (2835010397) - motoAllegro

nowe obuwie do hujdaja :naughty:

Opublikowano
wujek już pił ? jadę na przeszpiegi osobowic za 20 minut jak coś to dzwoń. Kurak dzwonił z godzinę temu że parówa mu klękła. Niech ktoś mu ogarnie ciepły garaż bo ja mam zawalony manelami.

właśnie zjechałem z miasta... na Długiej koło tesco chwilę polatałem i skończyło się rozmową z policmajstrami..... pośmialiśmy się i pojechali dalej :grin:

---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ----------

ŚNIEG !!!!!!!

Jak mnie wk***iają tacy ludzie troche deszczyku, sniegu i k**wa jadą, że 3 auta przez jeden cykl świateł przejedzie....

nic nie poradzisz... idę dalej ryja moczyć :decayed:

Opublikowano
przy takiej pogodzie wychodzi kto umie jeździć a kto ma tylko prawo jazdy.

BTW na osobowicach pała od strony działek sam lód a od strony bud ze zniczami przebłyski płyt. Generalnie zabawa średnia. Factory i castorama odśnieżone. Trzeba poczekać aż coś dopada. :thumbdown:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

Włoskie opony 145/80 R13 Super Trak PNEUS OVADA (2835010397) - motoAllegro

nowe obuwie do hujdaja :naughty:

Kurde ale off road bedzie

Opublikowano

siemka :hi: maciek ty w pole chcesz na tych oponach śmigać

Opublikowano

Dzisiaj jazdy nie ma.... wujek robi hard reset :decayed:

Opublikowano

Panowie czy jest ktoś w stanie kupić mi do godziny 13 30 na Kromera akumulator? Wieczorem po niego bym podjechał, dzwoniłem do nich, czy by mi jutro nie sprzedali, ale ni h*ja, miałem jechać do Wrocka rano, ale plany się zmieniły i jadę po południu... :facepalm: Kręci się któryś tam w tamtych okolicach?

Opublikowano
  • Autor
siemka :hi: maciek ty w pole chcesz na tych oponach śmigać

zastanawiam się właśnie czy je brać na 100% śnieg by przyjmowały na miękko tyle że ile u nas śniegu... Jezdziłem dzisiaj po gumolajzach i albo nic nie mają w tym rozmiarze albo ceny z kosmosu :thumbdown:

Opublikowano

Kaju kromera, to moje okolice, tylko w wawie jestem teraz :kwasny:

Opublikowano

Już i tak po zawodach :wink:

---------- Post dopisany 09-12-2012 at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany 08-12-2012 at 21:00 ----------

Ktoś dzisiaj podjeżdża pod MM?

Opublikowano

Ja mam robotę :thumbdown: już mnie *uj strzela :facepalm:

Opublikowano

siemka :hi:mnie dziś nie ma teściowa ma urodziny zabiorę ją nad morze niech sie przyzwyczaja do piachu :decayed:

Opublikowano
siemka :hi:mnie dziś nie ma teściowa ma urodziny zabiorę ją nad morze niech sie przyzwyczaja do piachu :decayed:

Lubię to! :decayed:

Opublikowano

Podniosłem gwint :facepalm: ...63 przód, 64 tył :doh: kozaaaaa :grin:

Opublikowano
Podniosłem gwint :facepalm: ...63 przód, 64 tył :doh: kozaaaaa :grin:

Ja mam chyba jeszcze wyżej :grin: Ale po dziurach lecę jak przecinak :banan: Mnie dziś nie ma, bo o 18 dopiero startuję z domu :kwasny: