Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a kto to tjuner ? :polew: kiedy Ty dzwoniłeś ? kurde albo wpadłeś na czarną listę albo nie widziałem....

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a kto to tjuner ? :polew: kiedy Ty dzwoniłeś ? kurde albo wpadłeś na czarną listę albo nie widziałem....

Dzwoniłem kolo 17:30.

Opublikowano
:hi: bry co wy tam znowu kupujecie
Opublikowano

Emil... ja to bym Cię wysłał do Rogala do Warszawy... Pytanie czy cena modyfikacji gra rolę ?? Jeżeli nie to - Jetronik Race Division - Tuning Samochodów Wroclaw, Pakiety mocy Mitsubishi Lancer EVO, chiptuning Wrocław

Jest jeszcze ECU we Wrocławiu a w Leśnicy Jacek EvoLution Motor Sport - Chip Tuning Wrocław, chiptuning VW, AUDI uturbianie silników, diagnostyka komputerowa

Podzwoń porozmawiaj... pytanie co chcesz zrobić w tej skodzilli ? Max 200PS i więcej się nie opłaca ponieważ to ośka... Tak między Bogiem a prawdą Ty tych 170ps nie wykorzystujesz bo masz w górnym zakresie a tam wskazówka obrotomierza rzadko zagląda jak jeździsz.... powód.... spalanie :decayed:

Chcesz rezać mocną benzynę ?? kup 1,8TQ albo jebać komfort i EVO 7,8 (9 to lift a 10 to paździerz)

Opublikowano

co mało emilowi mocy :decayed: jacek za czip w twoim aucie wezmie 1500 zł bo sie jakis czas temu pytałem dla kolesia chyba że pojedziesz z hornetem może jakiś rabat ci zrobi

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Wrzucić większe turbo np gt2x i zestroić na 220 PS. Podobno 250 KM jest do ogarnięcia w ośce :wink:

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

Zadzwonie do Jacka zobaczymy co powie.

Opublikowano
Wrzucić większe turbo np gt2x i zestroić na 220 PS. Podobno 250 KM jest do ogarnięcia w ośce :wink:

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

Zadzwonie do Jacka zobaczymy co powie.

220 to Ci na K03 dmuchnie :wink: K04 juz musisz porzezbic kolektor i weze, wiec koszta rosna ;) Nie mowie o gt28rs, bo tam juz 3xx :decayed: Braciak ma teraz na K03 jakies 230 w osce w gulfie 3 i daje rade. Jak chcesz to jutro bedzie, zapraszam :wink:

Opublikowano

Właśnie te turbo które posiadam szału już nie zrobi. Polecono mi coś takiego dedykowane pod 1.8 T 1.8T Quattro Garrett Turbo Kit, GT2X - 034Motorsport | Performance Parts for Audi, Porsche, and Volkswagen

---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ----------

widziany czarny avant dza 01yj z klubowymi ramkami koło braniborskiej. Kto to przyznać się ? :wink:

Opublikowano

Emil da sobie spokój z jakimiś czipsami. Kup mocne auto i tyle. Jakbym miał drugi raz modzić to co jest zmodzone u mnie, ni c**ja. Sprzedać w piz*u kupić mocną benzynę i założyć gaz:wink: czyt. S4:naughty:

Opublikowano

Hornet wszędzie pytałem o te sprężyny -20 mm i powiem Ci, że ich nigdzie nie moge znaleść. Zadzwoniłem to firmy i powiedzieli, że najwyższe do superba to -30 mm eibacha Eibach -

Opublikowano
Emil da sobie spokój z jakimiś czipsami. Kup mocne auto i tyle. Jakbym miał drugi raz modzić to co jest zmodzone u mnie, ni c**ja. Sprzedać w piz*u kupić mocną benzynę i założyć gaz:wink: czyt. S4:naughty:

Przecież u Ciebie mody to pikuś.... pompa, wtryski, IC, chip i nic więcej...

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

Hornet wszędzie pytałem o te sprężyny -20 mm i powiem Ci, że ich nigdzie nie moge znaleść. Zadzwoniłem to firmy i powiedzieli, że najwyższe do superba to -30 mm eibacha Eibach -

tylko eibach patrzyłeś ? a springi z passka nie podejdą do skodzillaka ?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

Właśnie te od paska nie podchodzą :kwasny: już o to pytałem :wink:

Opublikowano

Ja bym sprzedał i wziął s4 b5 :wink: Co prawda starsze, ale można już coś porobić, wygląda za***iście, jeszcze trochę i będzie klasyk :wink:

Opublikowano

Zmieniając superba na b5 to tak, jakbyś z b5 wsiadł do fiesty. Czujesz się jak sardynka.

Opublikowano

ewentualnie S4 B6 :decayed: + kompresor

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

Właśnie te od paska nie podchodzą :kwasny: już o to pytałem :wink:

zawsze mówiłem że skoda to odłam :kwasny: dzisiaj padło mi podświetlenie tablicy i połamałem ramkę .... f*ck. Muszę rozebrać klapę bo coś w kablach się dzieje... :facepalm:

Opublikowano

Jak mam się przesiąść na inne auto to superb II albo audi a8/bmw7, żadne a4 i takie tam.

Opublikowano
Zmieniając superba na b5 to tak, jakbyś z b5 wsiadł do fiesty. Czujesz się jak sardynka.

Zależy, ja bym wolał s4 b5 niż superba :decayed:

Opublikowano

Zależy, ja bym wolał s4 b5 niż superba :decayed:

Ja też :decayed: