Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hey!Koledzy,nieznajomi,znajomi,audi-fani.Jestem na etapie dopieszczania swojego B6 wszystko mozolnie robię sam metodą(niestety prób i błędów)już tyle pracy włożyłem w swojego starocia :) że postanowiłem przyłączyć się do fanów A4 bo chyba coś mnie łączy z moim "autkiem";)są jakieś fajne zloty miłośników we Wrocławiu i Dolnym Śląsku???Dziękuje.

Opublikowano
odemnie z firmy jedzie cała zgraja a ja się jeszcze zastanawiam. Pamietaj Arek że 14.04 jest WrocLow :naughty:

Chillen am Grillen – otwieramy sezon | WrocLOW.pl – Get Low Bro

A auto nie uzbrojone na sezon jeszcze :facepalm: Lecisz na to WrocLow? :eusathink:Miejsce organizacji mam pod samym nosem...5min od domu :naughty:

Tego roku doperdole taką glebę na 17", że hoho :naughty: Bo i tak więcej audi stoi niż jeździ :whistling:

btw kupię dwie opony 215/40r17

Opublikowano
  • Autor
btw kupię dwie opony 214/40r17

to faktycznie kozackie opony na 215 jeżdżą tylko paprochy :naughty: do siebie na przód też musze takie wrzucić bo 225 mi tną ranty :whistling:

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

na wrocLow pewnie bede bo musze spotkać sie ze znajomym z JG streetroulette.

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

są jakieś fajne zloty miłośników we Wrocławiu i Dolnym Śląsku???Dziękuje.

masz info w pierwszym poście i parę postów wyżej

Opublikowano
btw kupię dwie opony 214/40r17

to faktycznie kozackie opony na 215 jeżdżą tylko paprochy :naughty: do siebie na przód też musze takie wrzucić bo 225 mi tną ranty :whistling:

na wrocLow pewnie bede bo musze spotkać sie ze znajomym z JG streetroulette.

są jakieś fajne zloty miłośników we Wrocławiu i Dolnym Śląsku???Dziękuje.

masz info w pierwszym poście i parę postów wyżej

:polew::facepalm:

To może i ja bym wpadł, ramkę bym odebrał w końcu :grin: Jak byś był to numer do mnie masz :wink:

Opublikowano

Emil nie pier**l, że chcsz zamrozić sześć dych w szwedzie... nie lepiej pójść w C6?

Opublikowano

byłem dzisiaj w ECU, generalnie postanowiłem się wstrzymać z wszelkimi działaniami, jest możliwość korekty programu na nieco mniejszy, ale jeszcze się wstrzymam, generalnie sprzęgło może przestać się ślizgać jak się ociepli, a jak dalej będą problemy - zmieniam na nowe LUK'a, z wymianą wyszłoby 2600zł.

wykresik :decayed:

a42tb.jpg

Opublikowano
byłem dzisiaj w ECU, generalnie postanowiłem się wstrzymać z wszelkimi działaniami, jest możliwość korekty programu na nieco mniejszy, ale jeszcze się wstrzymam, generalnie sprzęgło może przestać się ślizgać jak się ociepli, a jak dalej będą problemy - zmieniam na nowe LUK'a, z wymianą wyszłoby 2600zł.

http://img811.imageshack.us/img811/6577/a42tb.jpg

Dobra decyzja :thumbup1:

Opublikowano

http://img811.imageshack.us/img811/6577/a42tb.jpg

Doyebane momentu :decayed:

Opublikowano

Chętny ktoś na partyjkę medal of honor po sieci koło 12? 4 chętnych już jest :whistling:

Opublikowano
Chętny ktoś na partyjkę medal of honor po sieci koło 12? 4 chętnych już jest :whistling:

ja cisnę ale w cs go a medala nie mam

Opublikowano

masz jakiś link do stargania csa?

Opublikowano

masz jakiś link do stargania csa?

ja mam steam-a ori

Opublikowano

Steama kup, a nie :decayed: CS go mi nie podchodzi jakoś, w 1.6 chyba z ósmy rok leci :decayed:

Opublikowano
Steama kup, a nie :decayed: CS go mi nie podchodzi jakoś, w 1.6 chyba z ósmy rok leci :decayed:

Ty cycu !!!! gg dawaj i to już

Opublikowano

Ty cycu !!!! gg dawaj i to już

No dajcież k**wa jakiś link do pobrania! Hornet uderz też do mnie 2052271

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

Może zamiast medala pójdźmy wsyscy w CSa, na battalionie podejrzewam, że też więcej chłopa będzie do csa jak do medala

Opublikowano

tłumaczę Ci że ja tylko steam ...

kup online i już

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

Witamy w serwisie Steam

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

Steam Search

8euro cs a ten chce jakieś gówna ściągać :facepalm:

Opublikowano
Emil nie pier**l, że chcsz zamrozić sześć dych w szwedzie... nie lepiej pójść w C6?

Takie maiłem przebłyski głupoty, darowałem sobie :decayed:

---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ----------

ja tez mam cs 1.6 na steamie konto mightyemay wyslijcie zapro.

Opublikowano

Pany co myślicie o silniku 1.8 Turbo Quattro w a3 ?