Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK :decayed: a co TDI chcesz kupić ? :polew::polew::polew: będzie Ci śmierdziało :grin:

Aż tak mnie jeszcze nie pojebało :grin:, żeby śmierdziela kupować :decayed:. Kolega szuka A3 A4 to dlatego się pytam.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ależ oczywiście... ja bym jeszcze przebolał 2.0 tdi ale 8 zaworowe i po swapie pompy a tak to reszta padaki.

To jest Twoje pierwsze audi ?

u mnie jest po swapie pompy i wymianie wszystkich PPD w ASO, wywalony DPF, nowy EGR, czujnik położenia wałku rozrządu... co tam jeszcze może się popsuć?:wink:

to moje drugie audi, wcześniej miałem małyszówkę 1.9TDi AWX

Opublikowano
  • Autor
Bzdura i nie prawda.... to przed 2006 to się zgodzę.

2 lata temu nie było mnie stać na te po 2006 roku to po pierwsze a po drugie nie pisałem w którym roczniku. Sprawdź cenę porządnych amorów :naughty:

Ogarnia ktoś podpięcie pod kompa mietka w202

atakowałem go swoim elmem 327 ze scan toolem i poszedł jak potrzebujesz to ci pożyczę interfejs. Dzwoniłeś do Michała ? dogadaliście się ?

u mnie jest po swapie pompy i wymianie wszystkich PPD w ASO, wywalony DPF, nowy EGR, czujnik położenia wałku rozrządu... co tam jeszcze może się popsuć?:wink:

pamietaj ze jak coś pod maską klekocze to musi być zepsute. :naughty: Będę tak twierdził do póki sam nie bedę miał bezawaryjnego diesla :whistling:

Opublikowano

Do audi porządne amorki też kosztują... to nie argument :decayed:

Opublikowano

atakowałem go swoim elmem 327 ze scan toolem i poszedł jak potrzebujesz to ci pożyczę interfejs. Dzwoniłeś do Michała ? dogadaliście się ?

Bardzo chętnie bym pożyczył :thumbup1: W niedziele byś zabrał na spot? :decayed:

A kontakt do Michała przekazałem kumplowi, pogadali sobie wczoraj i jest git... mieli się ustawiać na dzisiaj ale nie wiem co z tego wyszło, jak coś pewnie też podjadę z nim :wink: Ponoć ukrywa moto przed rodzicami w jakimś warsztacie :decayed: No i niedawno miał szlifa, połamany lewy set i klamka sprzęgła...ale to są drobiazgi :wink:

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

tak patrzę to elm 327 to wtyk obd2 a w tym w202 jest okrągłe gniazdo na 38pin'ów

...chyba, że pod kierownicą jest drugie gniazdo z odb2:eusathink:

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------

Dzisiaj byłem na crossowisku z kumplami...były kreski :whistling:

dba3488478.jpg

:decayed:

Opublikowano
  • Autor
tak patrzę to elm 327 to wtyk obd2 a w tym w202 jest okrągłe gniazdo na 38pin'ów

...chyba, że pod kierownicą jest drugie gniazdo z odb2:eusathink:

nie uwierzysz ale sprawdziłem i nie podłączałem tego do W202 tylko do W212 :polew:

Ponoć ukrywa moto przed rodzicami w jakimś warsztacie :decayed:

Jego starzy to terror squad. Dorze że AE86 GT może mieć bo to też niebezpieczne wozidło. :whistling:

Opublikowano

:siema:

---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ----------

Hornet pijecie coś w ten weekend ? Mogę się dołączyć ? :decayed:

Opublikowano

nie uwierzysz ale sprawdziłem i nie podłączałem tego do W202 tylko do W212 :polew:

:grin: ...ale sprawdzę to jeszcze bo wiem, że w w210 chyba jest pod maską złącze okrągłe 38pin i drugie pod kierownicą obd2

Opublikowano
:siema:

---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ----------

Hornet pijecie coś w ten weekend ? Mogę się dołączyć ? :decayed:

Z zasady pijamy w piątek ale ja chory jestem i nie wiem jak do piątku.... młody się wyleczył a stary poległ :kwasny:

Opublikowano

Spoko, jakby co to dzwońcie do mnie jak macie ochotę przebywać z właścicielem skody :polew:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

:hi:bry co z tego ze taka zajefajna pogoda jak jutro i dzis w nocy deszcz miałem umyć złomka ale poczekam do niedzieli :whistling:

Opublikowano
:hi:bry co z tego ze taka zajefajna pogoda jak jutro i dzis w nocy deszcz miałem umyć złomka ale poczekam do niedzieli :whistling:

Ja też jeszcze nie myję :decayed:

Opublikowano

ja dzisiaj jezdzilem po letnie, to wszedzie tlumy...pany zarysowalem lakier na feldze ;/ gdzie moge kupic w spray'u lub mniejsza by zaprawic? Niedlugo bym sie pokazal - i byscie ocenili

Opublikowano

a ja mam podziemny garaż ogrzewany :D i sie tak bardzo nie kurzy :banan::banan::banan::banan:

Opublikowano
ja dzisiaj jezdzilem po letnie, to wszedzie tlumy...pany zarysowalem lakier na feldze ;/ gdzie moge kupic w spray'u lub mniejsza by zaprawic? Niedlugo bym sie pokazal - i byscie ocenili

Motip (Wszystko Dla Auta) ul.Borowska :wink: Na miejscu Ci domieszają Twój odcień

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

I tak ostatnio wyjątkowo czyste to Twoje wozidło było :naughty: Nawet można było się oprzeć :whistling::decayed:

Opublikowano

Dziewuchy, słyszeli? We Włoszech gdzieś straż przybrzeżna wyczaiła jakąś łajbe z dwudziestoma tonami zielska :polew::polew:

Opublikowano
Dziewuchy, słyszeli? We Włoszech gdzieś straż przybrzeżna wyczaiła jakąś łajbe z dwudziestoma tonami zielska :polew::polew:

Wiedziałem, że kurier się spóźnia :facepalm::grin:

Opublikowano
  • Autor

najlepsze jest to że oni to w ramach niszczenia palą... czekamy na front atmosferyczny z tamtych rejonów :decayed:

potem wygląda to tak :naughty:

Opublikowano

a ja mam podziemny garaż ogrzewany :D i sie tak bardzo nie kurzy :banan::banan::banan::banan:

kup jeszcze dywan i pokrowiec na auto... tylko go za często nie odpalaj, żeby się nie zmęczył

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

I tak ostatnio wyjątkowo czyste to Twoje wozidło było :naughty: Nawet można było się oprzeć :whistling::decayed:

Padało :decayed: Wystarczy, że peugeota umyłem :facepalm: