Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjeździliśmy dzisiaj tą wioskę i fajna... sklepy z alkoholem są a to najważniejsze :decayed: Dojazd ok a jeszcze obwodnica ma być.... nie ma co się roztrącać tylko na spokojnie przemyśleć....

Młody daleko do żłobka by miał :kwasny: wiele + i kilka -

I obok w Chrząstawie masz żwirownie, gdzie można rybki połapać, grila zrobić i tyłek pomoczyć :decayed: fajne miejsce :wink:

Ode mnie Dobrzykowice to koniec świata :grin:

A Ty szukasz domu jednorodzinnego, bliźniaka, szeregówkę czy co? :eusathink: U nas jest fajne nowe osiedle z ładnymi domkami :wink: I wszędzie blisko :wink:

My tu dostaliśmy cynk na bliźniaka 140m2 za .....350 tys :decayed: i do tego działka 650m jeszcze.

rzut parteru

rzutparteru.jpg

i pietro

rzutpoddasza.jpg

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wioska dalej i ja mieszkam :decayed: Znam właściciela Hornet :wink:

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

Co do dojazdu, to rano jest "różnie" czasem 15-20 min, a zdarzało się i 1,5-2h :decayed:

Opublikowano

My tu dostaliśmy cynk na bliźniaka 140m2 za .....350 tys :decayed: i do tego działka 650m jeszcze.

No to cena dobra :wink: U nas domy 120m2 z działką 400m za 450tyś :thumbdown:

Opublikowano
Wioska dalej i ja mieszkam :decayed: Znam właściciela Hornet :wink:

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

Co do dojazdu, to rano jest "różnie" czasem 15-20 min, a zdarzało się i 1,5-2h :decayed:

dobrze go znasz ? Tak jak pisałem nie ma co się podniecać... na spokojnie ja nie mam ochoty wiązać się z bankiem kredytem a przynajmniej dużym

Opublikowano

Pany gdzie jutro sie spotykamy ??

P.S. Pilnie pozycze spinki do mankietu oraz podwiazke :polew:

Opublikowano

No można coś pogadać, jak będziesz zdecydowany ;)) Ogólnie te strony spoko, bo do Kamieńca Wrocławskiego masz 2 km, tam fitness, restauracja, będzie druga, pizze dowożą, tesco, dino, chata polska, orlen, w kamieńcu szkoła w miare nowa gdzie można salę wynająć na piłkę, siatke itp , do Jelcza Laskowic 8-10km, tam też trochę sklepów, targ, basen, :wink:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

Pytanie, co byście brali :

A4 B5 00-01 1,9TDI Avant taka w miarę seria , czy Passat B5 FL 2002-2003 1,9TDI AVANT wypasiony ??

Mam dylemat :facepalm:

Opublikowano

a konkretnie które to tdi'ki?

Opublikowano

A4 1,9TDI 115 KM AJM, LUB 110 KM, a pasek AWX 130 KM 6 biegów :wink:

Opublikowano

Ja mimo, że nie lubię passatów...to ten awx by mnie chyba skusił i skrzynka 6 :kox:

Opublikowano

No też tak właśnie myśle, jak mam brać a4 z 2 el szybami, klima, moze esp, a paska 6 biegow, 4 szyby, el szyber, parktronic, esp, navi, komp, grzane d*py,no i więcej miejsca, żeby się wózek zmieścił to chyba się skuszę przejściowo na paska :decayed:

Opublikowano

Tym czasem... Spy foto :naughty: Jeszcze przed polerką

Zdj_cie0242.jpg

Zdj_cie0243.jpg

Foto słabe robione słuchawką prysznicową :whistling:

Opublikowano
:hi: bry sharan zrobiony po trzech dniach walki :facepalm: albo 110 albo awx
Opublikowano
Pany gdzie jutro sie spotykamy ??

P.S. Pilnie pozycze spinki do mankietu oraz podwiazke :polew:

Jakie chcesz te spinki bo mam ich trochę. Wezmę kilka sztuk jak chcesz pożyczyć

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

Ja mimo, że nie lubię passatów...to ten awx by mnie chyba skusił i skrzynka 6 :kox:

awx ma 5 skrzynie ale brałbym paska bo wymienić skrzynię to pikuś :decayed:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

No też tak właśnie myśle, jak mam brać a4 z 2 el szybami, klima, moze esp, a paska 6 biegow, 4 szyby, el szyber, parktronic, esp, navi, komp, grzane d*py,no i więcej miejsca, żeby się wózek zmieścił to chyba się skuszę przejściowo na paska :decayed:

Ja myślałem o pasku.. to auta które warto kupić bo późniejsze roczniki to już padaczki....:kwasny:

Opublikowano

dokładnie, avf miał 6b.

Opublikowano
dokładnie, avf miał 6b.

czekaj czekaj... awx w audi miał 5 a w pasku może i wsadzali 6....trzeba się wyedukować w tej materii

Opublikowano

Jutro zobacze czy to awx czy avf :whistling:

Opublikowano
Jutro zobacze czy to awx czy avf :whistling:

Jak jest 6 biegów to na 99,9% AVF bo tam też montowali je.

Opublikowano
  • Autor

wróciłem właśnie z festiwalu piwa w lesnicy :naughty: co tam sie działo to woodstok wymięka tyle błota to jeszcze do domu nie naniosłem. A co dobre piwa były to moje :slina: waluty nawet nie liczę bo ceny z kosmosu ... :thumbdown:

Opublikowano

dzisiaj Chopina na spocie NIET bo ma komunie kuzynki i bedzie super imprezka z fajnym żarełkiem :banan:

Opublikowano

Ja jestem jak zawsze :decayed: