Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ginęli, giną i będą ginąć... brak wyobraźni i głupota... To nie motocykl zabija. Dlatego ja świadom siebie na dwa kółka nie siadam :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ginęli, giną i będą ginąć... brak wyobraźni i głupota... To nie motocykl zabija. Dlatego ja świadom siebie na dwa kółka nie siadam :decayed:

Ja też mam respect :wink: co nie oznacza, że jestem przeciwny... Jak w lusterku widzę, że przytula się do linii i zderzaka, to jak mam miejsce, to od razu lekko uchyle do prawej, żeby szło przejść bez ryzyka wchodzenia na lewy:hi:

Opublikowano

Dodam tylko, że 80% dzownów z udziałem motocykli jest winą puszek :whistling: Ludzie w lusterka nie patrzą i w Polsce nadal są złośliwi, zajeżdżają drogę itp... Chociaż nie powiem, jest i tak lepiej niż 4lata temu jak zaczynałem :wink:

Opublikowano

Kuwa pany jebłem się 110 segregowane , 160 nie segregowane h w d*pę cały materiał:polew:

Opublikowano
Kuwa pany jebłem się 110 segregowane , 160 nie segregowane h w d*pę cały materiał:polew:

pozamiatał :grin:

Opublikowano

:polew::polew: dziękuję dobranoc... oczywiście segreguj .... i tak wszystko jebniesz do jednego wora

Opublikowano
cebra zawsze spoko tylko cene trzymają... i mimo wszystko chyba za mocne na pierwszą wiertare. Na pierwszy sezon celowałbym w coś z mniejszą pojemnością. Chyba że Damian już latał na takich sprzetach a się nie chwalił :naughty:

Chcę po 2003, ponieważ są już na wtrysku. Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed:

Tak jak Ci pisałem na fejsbuczku - trumnę Ci po koleżeńsku zbiję w razie potrzeby i pod cmentarzem zorganizuję odpowiednio ostatnią drogę dwa metry w dół :whistling:

pier**lisz jak potrzaskany, zupełnie jak z ruchaniem. Nie włożę, bo zrobię dziecko:grin: Ty już dwa gole strzeliłeś, więc jakbyś jeździł na motorze, odprowadzałbym Cię już dwa razy w czarnym gajerze:grin:

Arek, na razie dopiero się rozglądam. Dozbieram monetę na sprzęt tupy kask, buty etc. i będziemy jeździć i walić w ryj kłamców z allegro:decayed:

Opublikowano
cebra zawsze spoko tylko cene trzymają... i mimo wszystko chyba za mocne na pierwszą wiertare. Na pierwszy sezon celowałbym w coś z mniejszą pojemnością. Chyba że Damian już latał na takich sprzetach a się nie chwalił :naughty:

Chcę po 2003, ponieważ są już na wtrysku. Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed:

Tak jak Ci pisałem na fejsbuczku - trumnę Ci po koleżeńsku zbiję w razie potrzeby i pod cmentarzem zorganizuję odpowiednio ostatnią drogę dwa metry w dół :whistling:

pier**lisz jak potrzaskany, zupełnie jak z ruchaniem. Nie włożę, bo zrobię dziecko:grin: Ty już dwa gole strzeliłeś, więc jakbyś jeździł na motorze, odprowadzałbym Cię już dwa razy w czarnym gajerze:grin:

Arek, na razie dopiero się rozglądam. Dozbieram monetę na sprzęt tupy kask, buty etc. i będziemy jeździć i walić w ryj kłamców z allegro:decayed:

Spuść z krzyża cipciak, bo ciśnieniujesz :decayed: Dwa, ale jakie celne :naughty: piłka od Ciebie do dzisiaj młodym słuzy :decayed:

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

BTW, Nelson, łap, na dobranoc :naughty:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200540461287153&set=vb.1026982102&type=2&theater

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
jeździć i walić w ryj kłamców z allegro:decayed:

Mogę i ja ? :decayed:

Opublikowano

:kox:

Z moto jest mniej takich przypadków bo większość to pasjonaci i dbają :wink: ...ale czarna owca się znajdzie wszędzie :whistling:

Takie świeże moto powienieneś znaleźć bezproblemowo :wink:

Opublikowano
:hi: panowie pas przedni z 2.6 litra podejdzie do mojego 2.4?
Opublikowano
  • Autor

niektóre kręgi twierdzą że to to samo :wink: o ile rozmawiamy o tym plastikowym który trzyma chłodnice

Opublikowano

Bo moge kupic w dobrej cenie razem z chlodnicami i zastanawiam sie czy podejdzie

Opublikowano

Dzisiaj pijemy ? Szczuraz wstępnie jest chętny :drinks: ktoś jeszcze się pisze ?

Opublikowano
Dzisiaj pijemy ? Szczuraz wstępnie jest chętny :drinks: ktoś jeszcze się pisze ?

Nie boisz się ze mną widzieć ?? U nas już końcówka ospy.

Opublikowano

Końcówka to może być :decayed: alkohol wysterylizuje :grin:

(...)Największa zaraźliwość występuje jednak pierwszego dnia pojawienia się pęcherzyków, dlatego przyschnięcie wszystkich pęcherzyków uważa się za wystarczające do uznania, że dana osoba nie zaraża.(...)

Opublikowano

(...)Największa zaraźliwość występuje jednak pierwszego dnia pojawienia się pęcherzyków, dlatego przyschnięcie wszystkich pęcherzyków uważa się za wystarczające do uznania, że dana osoba nie zaraża.(...)

ale Emil nam walnął medical wykład :D ja z chęcią też bym się napił ale po ostatnim kawalerskim jeszcze mam uraz do alko :facepalm::doh::doh::doh:

Opublikowano

ale Emil nam walnął medical wykład :D ja z chęcią też bym się napił ale po ostatnim kawalerskim jeszcze mam uraz do alko :facepalm::doh::doh::doh:

Polacy nie piszą takich rzeczy:grin:

Opublikowano

chopin oj tam oj tam wypijesz dzisiaj z nami, spokojnie nie będziemy walić na umór.

---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ----------

To może do jakiejs pizzerii czy cos takiego ? Czy pod chmurka? albo jakis pub ? znam czeski pub na popowicach maja czeskie browce bardzo dobre...

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

A może takie coś ? :polew::polew: