Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wracam do świata żywych :) zanim pochwalę się nowymi hamulcami i innymi duperelami, chwalę się filmikiem z podróży poślubnej

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i3wnGY1--a0

było nieziemsko :D

Opublikowano
wracam do świata żywych :) zanim pochwalę się nowymi hamulcami i innymi duperelami, chwalę się filmikiem z podróży poślubnej

Dobre, ale ja już w takie tematy nie wchodzę. Po ostatniej tyrolce w adrenalin parku wyje...em w zaparkowanego pod liną busa, dach sie wgniótł na 20cm - 3 dni w szpitalu i miesiąc leżenia w domu. Także teraz preferuje rozrywki na gruncie:)

Opublikowano

fajnie że dało rade filmik nagrać z tego :)

Opublikowano

no pewnie, że fajnie, ale sobie krzyknęli 200 lir za zdjęcia+filmiki moje i żonki, czyli to jest prawie 400zł... Turcja jest mega droga:facepalm:

Opublikowano

no pewnie, że fajnie, ale sobie krzyknęli 200 lir za zdjęcia+filmiki moje i żonki, czyli to jest prawie 400zł... Turcja jest mega droga:facepalm:

Pieniądze to rzecz nabyta, wspomnienia trzeba stworzyć:wink:

Opublikowano

ooo to to to!

Opublikowano

no dobra, to teraz 'chwale się'

1) podświetleniem wizytownika i 'kubka' (mała rzecz, a cieszy)

a43w.jpg

2) jasnym podświetleniem tablicy (polecam http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/ !!!)

3) dokładką tylnego zderzaka s-line (mam do sprzedania idealną 'zwykłą' dokładkę)

4) nogami nowej żony ;-)

n8tt.jpg

5) gwiazda wieczoru - heble od 3.0tdi kupione od Siemiana, przód 320mm, tył 288mm, tarcze Zimmermana, klocki ori Audi

bw8k.jpg

Opublikowano
no dobra, to teraz 'chwale się'

1) podświetleniem wizytownika i 'kubka' (mała rzecz, a cieszy)

http://imageshack.us/a/img196/383/a43w.jpg

2) jasnym podświetleniem tablicy (polecam http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/ !!!)

3) dokładką tylnego zderzaka s-line (mam do sprzedania idealne nogi nowej żony)

4) nogami nowej żony ;-)

http://imageshack.us/a/img196/813/n8tt.jpg

5) gwiazda wieczoru - heble od 3.0tdi kupione od Siemiana, przód 320mm, tył 288mm, tarcze Zimmermana, klocki ori Audi

http://imageshack.us/a/img706/9566/bw8k.jpg

WTF?:decayed:

Opublikowano

hehe :D ojjj duuużo salonowych Audiczek ktoś musiałby mi pod dom postawić, żebym te nogi oddał :D

Opublikowano
  • Autor
Ja też bardzo chciałbym się z Wami spotkać... muszę być bardziej czujny, żeby nie przegapić Was jak w tą niedzielę.

dzwoniłem do ciebie to nawet nie odebrałeś.

tel w aucie miałem co chciałeś ?

chciałem sie zapytać czy jaśnie wielmożny już ruszył swoje dupsko z domu :whistling:

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:56 ----------

dobra opcja :naughty: w jakim mieście byłeś ?

BTW dlaczego przybrudzony pan nie dał Ci kasku ?! :facepalm::grin:

Opublikowano

Szczur - miejscowość Oludeniz

kask był na starcie i przy lądowaniu :) wystarczy :)

Opublikowano
hehe :D ojjj duuużo salonowych Audiczek ktoś musiałby mi pod dom postawić, żebym te nogi oddał :D

eeee nic szczególnego :decayed::grin:

---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ----------

chciałem sie zapytać czy jaśnie wielmożny już ruszył swoje dupsko z domu :whistling:

Jak chcesz, żeby zabierał Cię na spota to musisz się dostosować a nie qr** będę na Ciebie czekał a później stękanie, że chcesz już wracać.

Opublikowano
  • Autor

myślałem że Cie olał :grin: Gdzie tam najbliższe lotnisko w Antalyi ? szukam czegoś ciekawego na ten rok

Opublikowano

Hornet Ty małpi szczurze! :D moja żona ma idealna nogi, bo to moja żona jest :P

Szczur - lotnisko w Dalaman

Opublikowano
  • Autor
Jak chcesz, żeby zabierał Cię na spota to musisz się dostosować a nie qr** będę na Ciebie czekał a później stękanie, że chcesz już wracać.

byłem swoim i czekałem już na miejscu :decayed:

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

Hornet Ty małpi szczurze!

ej ej proszę mi tu szczurów od hornetów nie wyzywać :whistling:

Opublikowano
Hornet Ty małpi szczurze! :D moja żona ma idealna nogi, bo to moja żona jest :P

Ja bym Ci na jej miejscu spuścił ostry ****rdol za samą myśl, że mógłbyś je oddać za $:grin:

Dzwoni facet do firmy reklamującej odchudzanie i po krótkiej rozmowie zamawia pakiet o nazwie "5 kilo w 5 dni".

Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi cudowna blondyneczka, około 20 lat i oprócz sportowego obuwia i tabliczki zawieszonej na szyi nie ma nic na sobie. Dziewczyna przedstawiła się jako pracownica wspomnianej firmy i programu "5 kilo w 5 dni". Na tabliczce napis:

"Mam na imię Kasia. Jak mnie złapiesz będę Twoja!".

Facet rzuca się bez namysłu w pościg za blondynką. Po paru kilometrach i pewnych początkowych trudnościach, w końcu łapie swoją nagrodę. Sytuacja powtarza się przez kolejne 4 dni.

Facio staje na wadze i zadowoleniem stwierdza, że rzeczywiście schudł 5 kilo! W takim razie znów dzwoni do firmy i zamawia program - tym razem "10 kilo w 5 dni".

Następnego dnia: w drzwiach staje zapierająca dech w piersiach kobieta, najpiękniejsza, najbardziej seksowna, jaką widział w życiu. Na sobie nie ma nic oprócz butów sportowych i tabliczki na szyi:

"Mów mi Ewa. Jak mnie złapiesz, będę Twoja!"

Ta kobieta ma jednak taką super kondycję, że faciowi niełatwo jest ją złapać od razu i gonitwa trwa znacznie dłużej. W końcu jednak okazuje się że nagroda warta jest nadludzkiego wysiłku.

Historia powtarza się przez następne 4 dni i w końcu facet staje na wadze i jest całkowicie zadowolony: schudł obiecane 10 kilo!

W takim razie postanawia pójść na całość i dzwoni do firmy trzeci raz. Zamawia pakiet "25 kilo w 7 dni". Pani przez telefon pyta:

- Jest Pan absolutnie pewien? To jest nasz najtrudniejszy program!

Facet jest jednak głęboko przekonany, że tego właśnie chce.

- Całe lata nie czułem się tak wspaniale!

Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi potężny, muskularnie zbudowany, intensywnie opalony, dwumetrowy facet. Na sobie ma tylko różowe buty sportowe i tabliczkę:

"Jestem Marian. Jak Cię złapię, będziesz mój!"

Opublikowano
Ja bym Ci na jej miejscu spuścił ostry ****rdol za samą myśl, że mógłbyś je oddać za $:grin:

jak można Audiczki na $ przeliczać? :wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jako że sezon w pełni przypominam że zalega u mnie skuter 50ccm z przebiegiem 1300 km. Jakby ktoś chciał się pobujać po mieście chętnie oddam go za parę złotych. :wink:

Opublikowano
Jako że sezon w pełni przypominam że zalega u mnie skuter 50ccm z przebiegiem 1300 km. Jakby ktoś chciał się pobujać po mieście chętnie oddam go za parę złotych. :wink:

Mam 3,60! W czwartek odbieram :kox: