Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktoś możne maszynkę do zagniaania rantów nadkoli ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ma ktoś możne maszynkę do zagniaania rantów nadkoli ?

mrogal ale kolejka jest spora, także tego.

Opublikowano
Ja mam MS 550 zł kpl 30kkm już przejechane . Nic nie puka nie stuka :decayed:

bo w oleśnicy nie ma starych poniemieckich ulic z kamiennej kostki i torów tramwajowych wyłażących z asfaltu :wink:

Opublikowano
Ja mam MS 550 zł kpl 30kkm już przejechane . Nic nie puka nie stuka :decayed:

bo w oleśnicy nie ma starych poniemieckich ulic z kamiennej kostki i torów tramwajowych wyłażących z asfaltu :wink:

Torów tramwajowych może i nie ma, ale kocie łby są. Fakt, że Oleśnica ma lepsze drogi od Wrocka, ale nie oznacza to, że wszystkie są super perfekcyjne :whistling:

Opublikowano
Panowie, szukam kół na lato. Potrzebuje 5x100 (seat ibiza 2009r) i letnie opony, ma ktoś coś? aktualnie stoi na nowych zimówkach i mi ich szkoda...

Ja mam od Fabii I z 2007 roku na 5 śrubek 14", ostały mi się po sprzedaży auta

Opublikowano
jakie zawieszenie do mojej b6? TRW ?

no nie mów, że TRW wsadzisz ?? szukasz amorków czy wahaczy ?

BTW TRW strasznie długo wytrzyma na wrocławskich droga :grin:

no myślałem nad TRW , ale Emil mówi żeby lemfordera , co bedzie bardziej rozsądne ?

:facepalm::facepalm::facepalm:

Tym oto postem zaklepałeś sobie prawo do jakiegokolwiek zabierania głosu w sprawach technicznych :polew::polew:

Jak wsadzisz do A4 jakiś syf i będziesz jeszcze mówił, że to audi i lepsze od ....czegoś.. to natrę ci uszu...

Reasumując... jak mówiłem na wódzie... nie ważne jest wyposażenie ważne na czym jeździsz..... więc nie ważne, że ma RNS-E jak zawieszenie będzie lipa:decayed:

a co ma kur... piernik do wiatraka ??? zamiast odpowiedzieć rzeczowo to musisz sie jak zawsze popisywać :facepalm:

jak mam ładować kase na zawieche która i tak kosztuje w granicach 1500 - 2000 zł to sie zastanawiam bo czy części byłyby złote czy platynowe to i tak na dziurach wszystko jebnie i pytanie czy jest sens pakować lema skoro i tak dziury zrobią swoje ! Tak ciężko pomyśleć ?:hi:

Kaju już Ci wyjaśnił. Dziury zrobią robotę na każdym zawieszeniu ale lepsze dłużej wytrzyma. Z drugiej strony nie trzeba naqrwiać po dziurach jak wół w polu.

Co do myślenia to sam pomyśl ..... bo czasami to ręce opadają jak widzi się tego typu pytania. Na forum jest masa wątków, które rozwieją Twoje wątpliwości.

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

Albo poumierali z dostatku słońca lub wszyscy nad wodą :decayed:

Opublikowano

zdychają od tej patelni :facepalm:

Opublikowano

Chopin zawsze możesz się najebać Golden Lochem z biedry za 25 zł lub Jackiem za 100zł litr. Wszystko zależy od gustów:decayed:

Opublikowano

Dzik mi napisał że ma lema za 1850 zł komplet ale że poleca też DYS za 1150 , co to jest za firma ?

Opublikowano
  • Autor

Jest to firma która szabruje twój portfel o 700 złotych mniej niż lemforder i przejedziesz na niej tyle samo co na master sporcie :wink: Wybór zostawiam Tobie.

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Master sport ma TUV i 2 lata gwarancji :wink: przemyśl to :naughty:

Opublikowano
Jest to firma która szabruje twój portfel o 700 złotych mniej niż lemforder i przejedziesz na niej tyle samo co na master sporcie :wink: Wybór zostawiam Tobie.

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Na MS w moim aucie Tomek przelatał 2 lata, a Ja 3. Odpowiedz sobie sam czy warto:wink:

Maciek miałem zapowietrzony prawy tylny zacisk, teraz hamuje prawie jak ceramika:decayed:

U mnie zawitała taka sytuacja:decayed:

c86d45ac26c2.jpg

Opublikowano

Na MS w moim aucie Tomek przelatał 2 lata, a Ja 3. Odpowiedz sobie sam czy warto:wink:

Maciek miałem zapowietrzony prawy tylny zacisk, teraz hamuje prawie jak ceramika:decayed:

to chyba wezme te master sporty jak tak niby wytzrymuja,

Ale jak jebną szybciej niż po roku to stawiacie whiskacza na spocie ! :decayed:

Opublikowano

A jak nie jebną, zgłosisz kandydaturę na moderatora technicznego:grin:

Opublikowano

A jak nie jebną, zgłosisz kandydaturę na moderatora technicznego:grin:

:polew::polew::polew::doh:

Opublikowano

raz MS wytrzymają długo innym razem wysypią się po 3000tyś poczytaj opinie.

ja wsadziłem rouville, mam 18" i twarde sprężyny już 10000km i cisza a cena ok 850zł

Opublikowano
  • Autor

Ja na MS latałem 2 lata na glebie i nic nie tłukło a co do hebli to jakbyś nie zadzwonił to byś się zdziwił przy którymś hamowaniu :whistling:

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

po 3 tysiącach wysypują się tym którzy nie dokręcali wahaczy w pozycji roboczej tylko na spuście :whistling:

Opublikowano

zapewne mogło tak być, a właściciele nawet sa nieświadomi bo oddali auto do mechaniora któremu nie chciało się opuszczać żeby dokręcić.

Opublikowano
  • Autor

Dlatego trzeba robić to samemu jak ja. Tydzień czasu na stronę i zrobione :naughty::polew:

Opublikowano

Ja na MS latałem 2 lata na glebie i nic nie tłukło a co do hebli to jakbyś nie zadzwonił to byś się zdziwił przy którymś hamowaniu :whistling:

a ile km zrobiłeś przez te dwa lata.... to audi więcej stało jak jeździło.

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

ja wsadziłem rouville, mam 18" i twarde sprężyny już 10000km i cisza a cena ok 850zł

Dokładnie zależy jaka partia

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

takie same jak zawiecha czyli z biedy po 25zł :grin: