Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bry :hi:

Odbieram dzisiaj autko z serwisu.

Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ...

Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie :facepalm:

no trzeba mieć zaufanego mechaniora , a takich to ze świeczką

Co chciała bo widziałem, że dzwoniła wczoraj.

jak coś chciał to wczoraj a dzisiaj już nieaktualne :P opony musze kupić i chciałem pytnąć czy jest ktoś z forum kto obsługuje klubowiczów z jakimiś fajnymi cenami ?

jest...sam Prezes ma opony... pisz do niego.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Jutro impreza a Ja z gorączką :doh:

Maćku, wypatrzyłeś coś w logach jeszcze? :eusathink:

Opublikowano

:hi:bry i wypoczywamy dalej:banan:

Opublikowano

Siemano ja sie ulatniam na weekend jak zrobie na zat to będe na spocie.

Opublikowano
:hi:bry i wypoczywamy dalej:banan:

Bo ci bęben urośnie. szczepanpl widać cię.

Opublikowano
:hi: szczepanpl widać cię.

wczoraj ledy zakladał...

Pany, ma ktos kupione ramki czarne klubowe w zapasie? bo z zamowienia trzeba dluuugo czekać...

Opublikowano

i już siedzą piękne nówki PIRELLI P7 :D można zapierdaczać :D:D:D

Opublikowano

Nikt piwa nie pije nie ma sprawy robie sobie grilla z małżonką a jutro lecimy na wielkie piwo z kolegami z pracy zebrało się siedem osób szykuje się gruba impreza - Karolina gdzie Ty wyjeżdzasz i kto tu teraz będzie przecinki sprawdzał :nabijasie::nabijasie::nabijasie:.

Opublikowano
  • Autor

Maćku, wypatrzyłeś coś w logach jeszcze? :eusathink:

wypadający zapłon na jednym cylindrze, korekta na jednym cylindrze i spadek doładowania przez nieszczelności. Dobrze tam jest dokoksowane i widzę że faktycznie to mogło jechać lepiej :naughty: 170 gram na przepływce skoczyło na moment. :whistling: niech zmieni świece, oringi pod wtryskami założy nową opaskę na ten nieszczęsny ic wcześniej go płukając, wyczyści i zaadoptuje przepustnice bo turbo ją zaoleiło i na litość boską niech nie pałuje do 7k rpm bo to nie kawasaki a limitery ma pozrywane :polew: oglądałem te logi na szybko ale jak znajdę chwilę wolną to jeszcze przeanalizuje wtryski bo w pewnym momencie wydawało mi się że nie wyrabiały. Co do gazu to ja sie za bardzo nie znam ale wg mnie instalka w tym pojeździe powinna ogarniać do 250KM ile ogarnia nie mam pojęcia. Ten kat i dolot jest tam potrzebny jak świni siodło i proponuję kwasiaka :wink: Aha trzeba wymyć sinik z tyłu i wyczyścić wtyczkę od czujnika położenia wału bo jakieś śmieci w pewnym momencie pokazywał w logu w którym przebił na 4 bieg. Dodatkowo polecam wymiane podciśnień na silikony ( koszt ok 40 pln)

Tymczasem odpalam browar i idę programować skurwiałą primere p12 :facepalm:

:hi:

Opublikowano
Opublikowano

wczoraj ledy zakladał...

Pany, ma ktos kupione ramki czarne klubowe w zapasie? bo z zamowienia trzeba dluuugo czekać...

A gdzie konkretnie mnie widać? Za dużo nie jeżdżę po Wrocławiu....

Opublikowano

wczoraj ledy zakladał...

A gdzie konkretnie mnie widać? Za dużo nie jeżdżę po Wrocławiu....

Wyłapała Cię klubowa kamera w centrum Wrocławia a na forum nie wchodzisz tylko czytasz to też jest adnotacja ale bez obaw głowa do góry i na spota .

Opublikowano
  • Autor

można oddać do górala jest pytanie czy się opłaca

---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ----------

Ja przedwczoraj widziałem byłego żółtka duffiego na czarnych stalakach. A wczoraj naciąłem się na pewnego niebieskiego avanta... Na kalpie miał 1,6 czy 1.8 ale sądząc po wydechu i odejściu to :whistling::naughty: Dzisiaj bedę wiedział co tam mruczało bo miał ramki z mojego zaprzyjaźnionego warsztatu.

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

dobra już wiem mamy jeszcze jedną eske we wro 2.7biT ok +400ps. Trzeba uważać żeby przez dolot jakiegoś smarta na światłach nie zassał :decayed:

Opublikowano
niech zmieni świece, oringi pod wtryskami założy nową opaskę na ten nieszczęsny ic wcześniej go płukając, wyczyści i zaadoptuje przepustnice bo turbo ją zaoleiło i na litość boską niech nie pałuje do 7k rpm bo to nie kawasaki a limitery ma pozrywane :polew:

Dzisiaj jedziemy na zakupy i będę ogarniał tego bolida :wink:

Do dolotu potrzebuję jakiś adapter na przepływkę? :eusathink:

Opublikowano

ja juz wypoczywam. Mowia ze HDI to pije rope jak ja wode.....400 km i spalanie 5,6. Silnik moze nie powala ale ta skrzynia ma fajne przelozenia. 150km/h i 2500 rpm hehehe

Opublikowano
:hi: Dobry
Opublikowano

Bry :hi: zalega komuś szkło małego prawego lustra? Najlepiej grzane ? :decayed:

Opublikowano

Kolego ja bede mial nowke wklad od strony pasazera, grzane :) Ale to jak mi przyjdzie duze od Anglika :) Odezwij sie w tygodniu. Albo podeślij tel na PW.

P.S. Wracam wczoraj z serwisu po prawie calym remoncie, stawiam auto pod domem, odpalam ponownie auto i jak na złość centralnie sie ZJARAL rozrusznik ... Nic, tylko wziasc siekierkę i się rąbać

Opublikowano
Kolego ja bede mial nowke wklad od strony pasazera, grzane :) Ale to jak mi przyjdzie duze od Anglika :) Odezwij sie w tygodniu. Albo podeślij tel na PW.

P.S. Wracam wczoraj z serwisu po prawie calym remoncie, stawiam auto pod domem, odpalam ponownie auto i jak na złość centralnie sie ZJARAL rozrusznik ... Nic, tylko wziasc siekierkę i się rąbać

Dlaczego siebie ?

Opublikowano
  • Autor

urąbać się trzeba a nie zarąbać :naughty: Widział mnie pan Marcin czy tylko poszedł w osiedle bo luka była ? :decayed:

Do dolotu potrzebuję jakiś adapter na przepływkę? :eusathink:

Jak mu przyjdzie kwasiak po ori puchę to nic nie rusza a jak pod stożek to wszystko Ci wyjaśnię. Tam tylko pare silikonów więcej potrzeba.