Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Londyn, dzisiaj godzina 17:09 w korku taka sytuacja...

http://img.tapatalk.com/d/13/07/23/usy3u9at.jpg

także tego :whistling:

dobre radio szczególnie audycje wieczorne :naughty:

Się wie :guma:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka. Kojarzycie może nick kierownika czerwonej A4 B6 w sedanie na czarnej feldze z rantem z wlepką ECU Project na blachach DST? Jest na forum może nie kojarzy ktoś? :wink:

Opublikowano

Ja nigdy nie widzialem tej B6 a z kierunku poludniowego wroclawia zawsze z 2 razy dziennie na wroclaw smigam.

Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

Opublikowano

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

:siema: i to ja rozumiem :decayed::buahaha:

Opublikowano

Panowie, szwagier szuka auta, A4 B7 Avant najlepiej 1.9TDi roczniki 2007 w górę, zna ktoś coś ciekawego do sprzedania? ;)

Opublikowano

i dwa razy uniknąłem mandatu wczoraj zawróciłem na skrzyżowaniu gdzie nie wolno zawracać a obok policja sobie skręcała tak żeśmy na siebie popatrzyli i się rozjechali a dzis koło stadionu muśiałęm hamować ze 130 jak zobaczyłem ukryty radiowóz i panią z pistoletem

Opublikowano
i dwa razy uniknąłem mandatu wczoraj zawróciłem na skrzyżowaniu gdzie nie wolno zawracać a obok policja sobie skręcała tak żeśmy na siebie popatrzyli i się rozjechali a dzis koło stadionu muśiałęm hamować ze 130 jak zobaczyłem ukryty radiowóz i panią z pistoletem

ewidentnie na Ciebie polują, strzeż się ;) mi w sierpniu wreszcie wyzeruje się część punktów, przez 10 miesięcy jeżdżę z 18pkt na koncie:facepalm: jedna suszarka w Lesznie i radar we Wro na Dmowskiego:facepalm:

Opublikowano

Tak tylko że od 94 roku jeszcze nie dostałem żadnego mandatu oprócz tego co przywaliłem w swojego księdza maluchem jestem rozgrzeszony do końca życia :grin:

Opublikowano
Tak tylko że od 94 roku jeszcze nie dostałem żadnego mandatu oprócz tego co przywaliłem w swojego księdza maluchem jestem rozgrzeszony do końca życia :grin:

no i właśnie dlatego polismeni postanowili wziąć sobie Ciebie pod lupę :decayed: uważaj, pewnie jakąś obławę szykują:naughty: a z księdzem to musiała być dobra akcja:grin:

Opublikowano
  • Autor
Hejka. Kojarzycie może nick kierownika czerwonej A4 B6 w sedanie na czarnej feldze z rantem z wlepką ECU Project na blachach DST? Jest na forum może nie kojarzy ktoś? :wink:

nie pamiętam blach ale chyba wiem o która chodzi. Nie pojawia się u nas tak czy inaczej.

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Koło Goldika suszą cały czas

Opublikowano

goldik - jeśli to było wczoraj, to okazuje się, że wczoraj był dzień policjanta:decayed:

Opublikowano

:hi::hi:

Panu potrzeba mi pomocy, mianowicie jak już tam jakiś czas temu pisałem pękła mi rura pomiędzy Turbo a IC auto straciło moc itd, potem na chwile zanim załatwiłem nowy wąż zakleiłem taśmą aluminiową ten rozwalony i auto zbierało się ślicznie i jeździło chyba lepiej niż po programie (jakiś tydzień może 2 po zrobieniu programu rozerwało wąż),człowiek cały HAPPY:decayed: no ale jako że to było tylko na chwilę to tak jak i przewidywałem po 3 dniach taśma puściła auto znów straciło moc :thumbdown: problem polega na tym że jak założyłem nowy wąż to auto nie jeździ tak jak z tym starym zaklejonym taśmą wężem, i pytanie co to może być:cry: lub jak to sprawdzić i czy ktoś może mi w tym pomóc ?

Opublikowano

Gdzieś jeszcze jest dziura

Opublikowano

A nie możesz przeciąć tego węża i wsta

wić rurę o tej średnicy skręcić na opaski narazie

Opublikowano

szczuraz nie pojawia bo ja go tu czasem mijam w NL ale nie mogę tak dorwać żeby zagadać. Myślałem że może jest na forum i ktoś zna nick.

Opublikowano
Spartan ty Masz blachy dtr? Nie byłeś czasem w okolicach milicza ostatnio?

Ostatni raz w Miliczu byłem w tamtym roku :wink:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

Szczuru... co Ci się poyebało, że Ja zderzak zmieniałem? :decayed:

Opublikowano
Spartan ty Masz blachy dtr? Nie byłeś czasem w okolicach milicza ostatnio?

Ostatni raz w Miliczu byłem w tamtym roku :wink:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------

Szczuru... co Ci się poyebało, że Ja zderzak zmieniałem? :decayed:

Haha może ja coś poyebalem :polew::grin: i miał na myśli ze dokładkę :decayed::decayed:

Opublikowano

Ja już drugi raz prawko zdawałem po przekroczeniu punktów :facepalm: i dzisiaj chcieli mnie strażaki miejskie zatrzymać bo wjechałem za zakaz koło rynku ale im zwiałem i też sie obeszło bez mandatu :D

przyszły ledy w koloże bixów h6w , jutro bede rezał i zobaczymy co z tego wyjdzie , niby mają być can-bus , zobaczymy :D

Opublikowano

To qr** as jesteś jak pod zakaz jedziesz :facepalm: Jakbyśmy się spotkali na jedno kierunkowej to bym Ci tak samo wytłumaczył jak gościowi z X5...... też pod zakaz jechał.... oparłem się zderzakiem o niego a ten wyskakuje z mordą. Grzecznie powiedziałem, że kolejny raz jak przypie....lę to zmienię auto... a on jest na zakazie..... miał do skrzyżowania góra 20 m i nie cofnąłem... musiał dymać na wstecznym :grin: