Opublikowano 23 Lipca 201313 l W sobote możecie od rana transparenty rozstawiać i czerwone dywany rozwijać
Opublikowano 23 Lipca 201313 l Spartan ty Masz blachy dtr? Nie byłeś czasem w okolicach milicza ostatnio?
Opublikowano 24 Lipca 201313 l [h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm [/h]
Opublikowano 24 Lipca 201313 l [h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm [/h] Gratulejszyn !
Opublikowano 24 Lipca 201313 l [h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm [/h] gratulacje!!
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Panowie ktoś tu kiedyś napisał, że mieszka na Gaju i posiada vaga i chetnie pomoże jakby ktoś coś potrzebował. Miałem zapisany numer ale za ch**a nie moge znaleźć, szukałęm też w temacie i nic. Bede zmieniarkę montował i potrzeba bedzie tam jakieś kodowanie zmienić kompletnie sie na tym nie znam ale podobno jedna cyferka do przestawienia w Vagu, jeżeli była by taka opcja i ktoś mógłby pomóc bede wdzięczny.
Opublikowano 24 Lipca 201313 l [h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm [/h] Gratulacje!
Opublikowano 24 Lipca 201313 l [h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm [/h] Gratuluje !!!
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Panowie ktoś tu kiedyś napisał, że mieszka na Gaju i posiada vaga i chetnie pomoże jakby ktoś coś potrzebował. Miałem zapisany numer ale za ch**a nie moge znaleźć, szukałęm też w temacie i nic. Bede zmieniarkę montował i potrzeba bedzie tam jakieś kodowanie zmienić kompletnie sie na tym nie znam ale podobno jedna cyferka do przestawienia w Vagu, jeżeli była by taka opcja i ktoś mógłby pomóc bede wdzięczny. To pewnie ja... tylko nie mam już VAGa, sprzedałem razem z Audi. Musze kupić nowego...
Opublikowano 24 Lipca 201313 l kurde szkoda bo pewnie blisko mieszkamy no, ale narazie i tak sie dopiero przymierzam pytam za wczasu zeby miec do kogo uderzyć Sprzedałeś Audi? Czym teraz bujasz? Edit: Miałem jeszcze zapytać. Też tak macie że jak z pilota chcecie otworzyć szybki w aucie to trzeba bardzo blisko stać? Centralny zamek łapie z daleka, trzymam ten przycisk ale nic, dopiero jak podejdę do samochodu i jeszcze raz nacisne przytrzymam to szyby sie opuszczają. Przydaje sie to żeby do pieca nie wchodzić tylko szybko przewietrzyć w taką pogodę szkoda ze dopiero jak jestem przy aucie :|
Opublikowano 24 Lipca 201313 l 23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm Graty
Opublikowano 24 Lipca 201313 l kurde szkoda bo pewnie blisko mieszkamy no, ale narazie i tak sie dopiero przymierzam pytam za wczasu zeby miec do kogo uderzyć Sprzedałeś Audi? Czym teraz bujasz?Edit: Miałem jeszcze zapytać. Też tak macie że jak z pilota chcecie otworzyć szybki w aucie to trzeba bardzo blisko stać? Centralny zamek łapie z daleka, trzymam ten przycisk ale nic, dopiero jak podejdę do samochodu i jeszcze raz nacisne przytrzymam to szyby sie opuszczają. Przydaje sie to żeby do pieca nie wchodzić tylko szybko przewietrzyć w taką pogodę szkoda ze dopiero jak jestem przy aucie :| To normalne, że tak jest, ktoś kiedyś tłumaczył dlaczego Co do vaga to ja mam i mieszkam na Gaju, ale będę we Wrocku w październiku
Opublikowano 24 Lipca 201313 l kurde szkoda bo pewnie blisko mieszkamy no, ale narazie i tak sie dopiero przymierzam pytam za wczasu zeby miec do kogo uderzyć Sprzedałeś Audi? Czym teraz bujasz?Edit: Miałem jeszcze zapytać. Też tak macie że jak z pilota chcecie otworzyć szybki w aucie to trzeba bardzo blisko stać? Centralny zamek łapie z daleka, trzymam ten przycisk ale nic, dopiero jak podejdę do samochodu i jeszcze raz nacisne przytrzymam to szyby sie opuszczają. Przydaje sie to żeby do pieca nie wchodzić tylko szybko przewietrzyć w taką pogodę szkoda ze dopiero jak jestem przy aucie :| na gorące powietrze w aucie najlepiej zrobić pompkę... ok 10 machnięć furtką i fizyka resztę zrobi....
Opublikowano 24 Lipca 201313 l kurde szkoda bo pewnie blisko mieszkamy no, ale narazie i tak sie dopiero przymierzam pytam za wczasu zeby miec do kogo uderzyć Sprzedałeś Audi? Czym teraz bujasz?Edit: Miałem jeszcze zapytać. Też tak macie że jak z pilota chcecie otworzyć szybki w aucie to trzeba bardzo blisko stać? Centralny zamek łapie z daleka, trzymam ten przycisk ale nic, dopiero jak podejdę do samochodu i jeszcze raz nacisne przytrzymam to szyby sie opuszczają. Przydaje sie to żeby do pieca nie wchodzić tylko szybko przewietrzyć w taką pogodę szkoda ze dopiero jak jestem przy aucie :| To normalne, że tak jest, ktoś kiedyś tłumaczył dlaczego Co do vaga to ja mam i mieszkam na Gaju, ale będę we Wrocku w październiku Odezwę się w grudniu dam ci 2 miesiące na odpoczynek
Opublikowano 24 Lipca 201313 l [h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm [/h] Gratulacje niech się zdrowo chowa
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Autor Londyn, dzisiaj godzina 17:09 w korku taka sytuacja...http://img.tapatalk.com/d/13/07/23/usy3u9at.jpg także tego dobre radio szczególnie audycje wieczorne ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- 23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm Gratulacje. Może wreszcie zajedziesz na spot jak nie furą to przynajmniej córa się pochwalisz ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ---------- Dawno mnie tu nie było no i o spotach nie wspomnę. Wspominaliśmy w niedziele z Goldikiem jak to w pocie czoła błotnik na grillu rwałeś ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- Co do vaga to ja mam i mieszkam na Gaju, ale będę we Wrocku w październiku w końcu avatar zmieniłeś. Ładna blać