Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
S3/4 albo odpowiedniki z HTC

Tylko S3 i 4 to już dachówki.. kiedyś chodziło się z cegłami a teraz z dachówkami :grin: Zależy kto co woli. Myślałem nad S3 ale nie potrzebuję takiego czegoś. Sporo zbędnych jak dla mnie funkcji i dlatego podłuuuuuugich doktoryzowaniach się wypadło na leciwe ale poczciwe S2... :wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
odpowiedniki z htc ? jakie to modele ?

Odpowiedniki którego modelu bo coś się pogubiłem...s2? Bo kolega wyżej podał s3 lub s4.

Jak masz możliwość to bierz któryś z powyższych natomiast to zupełnie inna półka cenowa...choć s3 już dość mocno spadł z ceny i z pewnością zbliżył się cenowo do starego poczciwego s2.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

S3 już za 1300-1400 można sobie nowy załatwić :decayed:

Porównanie telefonów : Samsung Galaxy S III / Samsung Galaxy S II :: mGSM.pl

Jest masa testów porównawczych tych dwóch modeli :) (nie patrzeć bo S2 też ma andka 4,1)

Opublikowano
  • Autor

wezmę nokię 6310i ten pancerny sprzęt nigdy mi się nie zepsuł a bateria trzyma że hoho :decayed:

Odpowiedniki którego modelu bo coś się pogubiłem...s2?

Szymek coś pisał o jakichś odpowiednikach s2 z HTC

Opublikowano

zawsze można wziąśc s3 mini ale powiem wam żę coraz więcej ludzi ma większe smartfony takie czasy

Opublikowano

Sam mam Ace i d*py nie urywa, bo lubi się przyciąć. Ojciec też miał i parę dni temu kupił właśnie s2 na gwarancji za 7 stówek. Fajny telefonik i funkcje ciut lepsze od s3 mini, bo też był brany pod uwagę :wink:

Opublikowano

odpowiednik z HTC to One X , dużo lepiej wykonany telefon , bo samsung to niestety dużo plastiku , miałem przez chwile w reku nowe S4 i HTC one x i powiem szczerze że jak bede wymieniał w grudniu to jak nie apple to właśnie cos z HTC

Opublikowano
S3 już za 1300-1400 można sobie nowy załatwić :decayed:

Porównanie telefonów : Samsung Galaxy S III / Samsung Galaxy S II :: mGSM.pl

Jest masa testów porównawczych tych dwóch modeli :) (nie patrzeć bo S2 też ma andka 4,1)

Sorry mam s2, wgrałem inny ROM i mam andka 4.3.

Mam cyanogena :-)

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

odpowiednik z HTC to One X , dużo lepiej wykonany telefon , bo samsung to niestety dużo plastiku , miałem przez chwile w reku nowe S4 i HTC one x i powiem szczerze że jak bede wymieniał w grudniu to jak nie apple to właśnie cos z HTC

W większości przypadków HTC robi słuchawki lepiej wykonane i z lepszych materiałów.

Opublikowano

Bierzcie przykład ze mnie i kupcie Sony Xperia Z jak komuś mało to wersje Ultra. :kox:

Opublikowano
Bierzcie przykład ze mnie i kupcie Sony Xperia Z jak komuś mało to wersje Ultra. :kox:

Nie, bo jeździsz skodą :bag:

:decayed::decayed::decayed::decayed: jafon panie, ajfon!

Opublikowano

Wasze zdrowie Pany. Opierdalam rudą z kumplami gramy w kręgle a nasze żonki pilnują dzieciaki i tak kuuurrrwwaaa do niedzieli w Sandrze w Karpaczu. Pozdro.

A co do telefonów to miałem wszystkie Galaxy i teraz wziąłem HTC. A co do Xperi to miałem przez 2 tygodnie i podziękowałem. Oczywiście zależy wszystko od budżetu ale generalnie zastanów się co ci potrzebne w telefonie. Ja muszę mieć dachowke bo odbieram maile z zalacznikami ktorych nie mam na malym ekranie jak przeglądać. A dodatkowo wygod ie się pisze.

Opublikowano
Wasze zdrowie Pany. Opierdalam rudą z kumplami gramy w kręgle a nasze żonki pilnują dzieciaki i tak kuuurrrwwaaa do niedzieli w Sandrze w Karpaczu. Pozdro.

A co do telefonów to miałem wszystkie Galaxy i teraz wziąłem HTC. A co do Xperi to miałem przez 2 tygodnie i podziękowałem. Oczywiście zależy wszystko od budżetu ale generalnie zastanów się co ci potrzebne w telefonie. Ja muszę mieć dachowke bo odbieram maile z zalacznikami ktorych nie mam na malym ekranie jak przeglądać. A dodatkowo wygod ie się pisze.

HTC One naprawde robi robote , jakość wykonania powala , z resztą inne rzeczy też

Opublikowano

ja juz w Rzeszowie.droga git z postojem 4,40 h jechalismy...... Na spokojnie. Jeszcze cb padlo i trzeba nowe kupic....

Opublikowano
ja juz w Rzeszowie.droga git z postojem 4,40 h jechalismy...... Na spokojnie. Jeszcze cb padlo i trzeba nowe kupic....

Siedz tam i nie wracaj :decayed::wink:

Opublikowano

zaraz startuje dalej.....ale apokojnie obserwuje wasze poczynania na forum :polew:

Opublikowano
zaraz startuje dalej.....ale apokojnie obserwuje wasze poczynania na forum :polew:

Jak już jesteś tak blisko to może jakąś ukrainke byś przytachał na rozkręcenie interesu ? :polew::polew::polew:

Opublikowano

Ja teraz jestem w trakcie zmiany telefonu. Wybrałem HTC One:wink:

Opublikowano
  • Autor

ja się zaraz pakuję i spadam pobiegać pod ziemią. Walim znam już na pamięć dzisiaj Osówka a potem na działeczkę w Sierpnicy. :hi:

Jak ktoś jest zainterere to pisać polecimy na 2 fury :wink:

Opublikowano
Ja teraz jestem w trakcie zmiany telefonu. Wybrałem HTC One:wink:

bardzo dobry wybór :thumbup1: bedziesz zadowolony

Opublikowano

:hi:

Kuzyn szuka auta... ma być mocne (200+), nie musi być duże ale rok co najmniej 2005. Budżet ok. 40tyś :wink:

A czy ON czy PB, nie ma znaczenia :wink: Byle nie wolnossak :kox::decayed: Jakieś propozycje? :eusathink: